Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

vapir ο έρωτας είναι πρώτα απόλα θεμα αισθητικής, αν δε μπορεις να βλεπεις μωρακια κουταβακια καρδουλες φιογκακια, δεν έχεις καμιά δουλειά με την κοπέλα αυτή.

ας κάνει ο καθένας τα κουμάντα του να βρει ανθρώπους που του ταιριάζουν αλλιώς θα βγάζει συμπλέγματα σαν την τοποθετηση της φραμπαλας πιο πανω και θα ταλαιπωρει τους γύρω του

δίκιο έχεις , αν και τα ζώα τα βρίσκω cool, τα μωρά δεν τα μπορώ καααααθθθθθθθοοοοοοολουυυυυ 

• Like 1
  • Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νίκοτς καμάρι μου πρόσεχε πού πας και μπλέκεις ε!!!

Φαντάσου ένα ινσόμνια όπου μικροί νίκοτς θα τρέχουν από κει κι από δω.. Τρελό!!!

• Like 1
Δημοσ.

Πρέπει να καταλάβεις οτι δε μπορείς να καταλάβεις τις γυναίκες γιατί ούτε οι ίδιες δε καταλαβαίνουν τι κατάλαβαν.

• Like 3
Δημοσ.

Πρέπει να καταλάβεις οτι δε μπορείς να καταλάβεις τις γυναίκες γιατί ούτε οι ίδιες δε καταλαβαίνουν τι κατάλαβαν.

Μονο η γυναικες καταλαβαινουν η μια την αλλη, και μισιουνται.

• Like 3
Δημοσ.

vapir ο έρωτας είναι πρώτα απόλα θεμα αισθητικής, αν δε μπορεις να βλεπεις μωρακια κουταβακια καρδουλες φιογκακια, δεν έχεις καμιά δουλειά με την κοπέλα αυτή.

ας κάνει ο καθένας τα κουμάντα του να βρει ανθρώπους που του ταιριάζουν αλλιώς θα βγάζει συμπλέγματα σαν την τοποθετηση της φραμπαλας πιο πανω και θα ταλαιπωρει τους γύρω του

Εγω δεν ταλαιπωρω κανεναν.

Δημοσ.

Ξέρω κι εγώ τέτοιες γκόμενες.Το πρόβλημα είναι ότι έχουν και σχέσεις με άντρες αυτές.

Για τις γυναίκες λέτε, αλλά για τους ηλίθιους που τις ανέχονται κουβέντα.

Η μια που είχε λυσσάξει πρόσφατα με τις φωτογραφίες με τα μωρά τελικά τον τύλιξε τον γκόμενο, παντρευτήκανε και έκανε μωρό.

Αλλά... :eek:

Α τις παλιοτυλίχτρες!!!Σε σουβλατζίδικο δούλευαν; :P

Ναι αλλά...τα μωρά είναι σιχαμένα ρε :eek:  :unsure:  :wacko:  :shock:

Νίκοτς καμάρι μου πρόσεχε πού πας και μπλέκεις ε!!!

Ησουν και εσύ μωρό κάποτε... B)

Δημοσ.

Ή μπορεί να είναι από εκείνες που παλαβώνουν με φωτογραφίες που απεικονίζουν χαριτωμένα πράγματα, και ποστάρουν συνέχεια gif με καρδούλες, γατάκια,σκυλάκια κλπ κλπ . Τα μάτια σου να θέλουν να κάνουν εμετό, όταν συνέλθεις απο την επιληψία ..

Την λες στην ευα μπι μπι τωρα; Για να καταλαβω. :P
Δημοσ.

κάπως έτσι τρυπάνε τα προφυλακτικά...

http://www.imdb.com/title/tt2395421/

Μεταφράστηκε στα ελληνικά ως <<Θεϊκό κόλπο>>. Συμπαθητική ταινία.

@vapir, Αφού δεν τα μπορείς τα μωρά, κοίτα να ελέγχεις μετά την γενετήσια πράξη μην τυχόν κι' ήταν ελαττωματικό το σκουφάκι...

:ph34r:

Δημοσ.

@vapir, Αφού δεν τα μπορείς τα μωρά, κοίτα να ελέγχεις μετά την γενετήσια πράξη μην τυχόν κι' ήταν ελαττωματικό το σκουφάκι...

:ph34r:

κοίτα κάποια στιγμή θα κάνω παιδιά , όταν έχω ένα καλό εισόδημα και μια βάση για να τα μεγαλώσω όπως πρέπει , αλλα 26 χρονών και παιδιά δεν πάνε παρέα , θα αρχίσω να το σκέφτομαι σε καμια 10ριά χρόνια κ όποτε και αν κάτσει έκατσε 

αυτή τη στιγμή δεν αντέχω ούτε το κλάμα τους , έχει η γειτόνισσα μου μωρό κ έχω ξενερώσει άσχημα με τα σκουσμάρια (κλασική χωριάτισσα με σκοπό της ζωής της 4-5 παιδιά κ εγγόνια για να τη γηροκομήσουν ) 

απορώ με ορισμένους που πάνε κ κάνουν παιδιά απ τα 18-20 .. λολ ... ωραία ζωή 

• Like 1
Δημοσ.

κοίτα κάποια στιγμή θα κάνω παιδιά , όταν έχω ένα καλό εισόδημα και μια βάση για να τα μεγαλώσω όπως πρέπει , αλλα 26 χρονών και παιδιά δεν πάνε παρέα , θα αρχίσω να το σκέφτομαι σε καμια 10ριά χρόνια κ όποτε και αν κάτσει έκατσε 

αυτή τη στιγμή δεν αντέχω ούτε το κλάμα τους , έχει η γειτόνισσα μου μωρό κ έχω ξενερώσει άσχημα με τα σκουσμάρια (κλασική χωριάτισσα με σκοπό της ζωής της 4-5 παιδιά κ εγγόνια για να τη γηροκομήσουν ) 

Μετάφραση ρε μινάρα :huh:  :blink:  :wacko:  :mellow:  :-D

Δημοσ.

Υποθέτω οτι σημαίνει <<σκασμένα που σκούζουν>> :D

35 είναι κάπως αργά, θα είσαι 50 όταν το πιτσιρίκι θα'ναι 15... Αναλόγως τον άνθρωπο βέβαια. Το βασικό είναι να βρεις έναν άνθρωπο που να θέλεις να περάσεις την ζωή σου μαζί του. Αμα τώρα η άλλη όλο αναρτά φωτό απο μωρά στο ΦουΜπου μάλλον δεν έχει τίποτα πιο σοβαρό ν' ασχοληθεί. Εμένα δεν μου κάνει ένας τέτοιος άνθρωπος (ακούω τα επιφωνήματα ορισμένων αλλά ναι, κι' η γυναίκα είναι άνθρωπος...) όμως εδώ δεν μιλάμε για 'μένα. Γι' αυτό σου λέω, να τσεκάρεις το σκουφάκι γιατι μετά περιπλέκεται το πράγμα. :rolleyes:

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...