Vapir Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Υποθέτω οτι σημαίνει <<σκασμένα που σκούζουν>> 35 είναι κάπως αργά, θα είσαι 50 όταν το πιτσιρίκι θα'ναι 15... Αναλόγως τον άνθρωπο βέβαια. Το βασικό είναι να βρεις έναν άνθρωπο που να θέλεις να περάσεις την ζωή σου μαζί του. Αμα τώρα η άλλη όλο αναρτά φωτό απο μωρά στο ΦουΜπου μάλλον δεν έχει τίποτα πιο σοβαρό ν' ασχοληθεί. Εμένα δεν μου κάνει ένας τέτοιος άνθρωπος (ακούω τα επιφωνήματα ορισμένων αλλά ναι, κι' η γυναίκα είναι άνθρωπος...) όμως εδώ δεν μιλάμε για 'μένα. Γι' αυτό σου λέω, να τσεκάρεις το σκουφάκι γιατι μετά περιπλέκεται το πράγμα. καλά κ στα 50 μου 35 θα μοιάζω σωματικά οπότε κλαιν εννοείτε πως προσέχουμε ε
skiabox Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Υποθέτω οτι σημαίνει <<σκασμένα που σκούζουν>> 35 είναι κάπως αργά, θα είσαι 50 όταν το πιτσιρίκι θα'ναι 15... Αναλόγως τον άνθρωπο βέβαια. Το βασικό είναι να βρεις έναν άνθρωπο που να θέλεις να περάσεις την ζωή σου μαζί του. Αμα τώρα η άλλη όλο αναρτά φωτό απο μωρά στο ΦουΜπου μάλλον δεν έχει τίποτα πιο σοβαρό ν' ασχοληθεί. Εμένα δεν μου κάνει ένας τέτοιος άνθρωπος (ακούω τα επιφωνήματα ορισμένων αλλά ναι, κι' η γυναίκα είναι άνθρωπος...) όμως εδώ δεν μιλάμε για 'μένα. Γι' αυτό σου λέω, να τσεκάρεις το σκουφάκι γιατι μετά περιπλέκεται το πράγμα. Τελικά δεν είναι τόσο απλό πάντως να βρεις τον άνθρωπό σου. Εγώ για παράδειγμα μόλις χώρισα μετά από 2 μήνες σχέση επειδή η κοπελιά κάθε τρεις και λίγο έτρωγε φλασιές και άρχιζε να με κατηγορεί για διάφορα πράγματα ενώ εγώ από την πλευρά μου ήμουν άψογος στη σχέση αυτή. Πιστεύετε ότι είναι θέμα ψυχιατρικής εξέτασης όταν σου λέει κάποια το ίδιο βράδυ ότι βρίσκω το τάδε χαρακτηριστικό σου πολύ κακό και ότι όλοι οι άνδρες ίδιοι είστε και μετά σου λέει σ'αγαπώ; Είμαι ο μόνος που πέφτει σε τέτοιες περιπτώσεις ή τυχαίνουν και σε άλλους;
mylo Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Είμαι ο μόνος που πέφτει σε τέτοιες περιπτώσεις ή τυχαίνουν και σε άλλους; Αμα συμβαινει συχνα δεν ειναι τυχαιο...
skiabox Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Άσε φίλε άσχημο το συναίσθημα να μην παίρνεις πίσω την αγάπη που δίνεις στον άλλο.
ribo7 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Ναι αλλά...τα μωρά είναι σιχαμένα ρε Νένυα μου θύμισες μια πρώην που όταν με έβλεπε να παίζω με πιτσιρίκια μου έκανε σκηνές ζηλοτυπίας μετά, ότι και καλά ήμουν πολύ γλυκός μαζί τους και τέτοια. Και γενικά είχε μια αντίληψη ότι φοβόταν να κάνει παιδιά γιατί ο άντρας της θα την παραμελούσε για τα παιδιά της. Τελικά δεν είναι τόσο απλό πάντως να βρεις τον άνθρωπό σου. Εγώ για παράδειγμα μόλις χώρισα μετά από 2 μήνες σχέση επειδή η κοπελιά κάθε τρεις και λίγο έτρωγε φλασιές και άρχιζε να με κατηγορεί για διάφορα πράγματα ενώ εγώ από την πλευρά μου ήμουν άψογος στη σχέση αυτή. Πιστεύετε ότι είναι θέμα ψυχιατρικής εξέτασης όταν σου λέει κάποια το ίδιο βράδυ ότι βρίσκω το τάδε χαρακτηριστικό σου πολύ κακό και ότι όλοι οι άνδρες ίδιοι είστε και μετά σου λέει σ'αγαπώ; Είμαι ο μόνος που πέφτει σε τέτοιες περιπτώσεις ή τυχαίνουν και σε άλλους; Ρε μην αγαπάτε τόσο γρήγορα!! Σε 2 μήνες τι πρόλαβε να αγαπήσει;; Μια τύπισσα μου είχε πει σ'αγαπώ στον 1ο μήνα και φοβήθηκα και τη χώρισα. 1
Irene.j Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Ρε μην αγαπάτε τόσο γρήγορα!! Σε 2 μήνες τι πρόλαβε να αγαπήσει;; Μια τύπισσα μου είχε πει σ'αγαπώ στον 1ο μήνα και φοβήθηκα και τη χώρισα. Ενα δικιο το 'χεις! Θα ηταν στυγνη εγκληματιας! 1
Vapir Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Με τις υπερβολες Θυμαμαι την περιπτωση 17χρονου (οταν ημουν 15) της περιοχης μου που εκανε τατουαζ το ονομα της γκομενας του Τα ειχαν μια εβδομαδα?αντε δυο. Ακομα θα τρεχει η τυπισσα xd
g2econdo Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Γιατί μιλάτε σαν γυναίκες οι περισσότεροι? Είναι κομμάτι της αποκρυπτογράφησης? Αυτό το κείμενο δουλεύει πάντως: Ναι = Όχι....... Όχι = Ναι Λυπάμαι = Θα με θυμηθείςΧρειάζομαι = ΘέλωΑποφάσισε εσύ = Η σωστή απόφαση είναι προφανέςΚάνε ότι καταλαβαίνεις = Αυτό θα μου το πληρώσειςΠρέπει να μιλήσουμε = Έχω να σου κάνω παράποναΦυσικά κάν' το άμα θέλεις = Μη το τολμήσεις να το κάνειςΔεν τσατίστηκα = Φυσικά και τσατίστηκα, μαλάκα!Είσαι και πολύ άνδρα = Μήπως είναι καιρός να ρίξεις κανένα ξύρισμά;Σήμερα είσαι πολύ ευγενικός μαζί μου = Μήπως, λέω μήπως, σκέφτεσαι πάλι το sex;Σβήσε το φως = Έχω κυτταρίτιδαΗ κουζίνα δεν με βολεύει καθόλου = Θέλω καινούριο σπίτι/ διαμέρισμαΧρειάζομαι νέες κουρτίνες = και χαλιά, έπιπλα, γούνα...Άκουσα έναν θόρυβο = Έχω καταλάβει ότι σε πείρε ο ύπνοςΜ' αγαπάς; = Θέλω να σε ρωτήσω για κάτι ακριβόΠόσο πολύ μ' αγαπάς; = Έκανα κάτι που μάλλον δε θα σ' αρέσειΌχι τίποτα! Ειλικρινά! = Απλά, είσαι και πολύ μαλάκας, ρε παιδάκι μου
astrosunnefo Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Επικίνδυνο συναίσθημα η αγάπη. Η εγωιστική αγάπη ή η "αγάπη" (άνετα μπορούμε να την συμπεριλάβουμε και στο νήμα "ποιοι είναι οι μεγαλύτεροί σας φόβοι" ), θα πω. Γιατί η αγνή αγάπη, δεν είναι καθόλου επικίνδυνη, παρά είναι σα δροσερό αέρι που μπαίνει από ανοιχτό παράθυρο - τόσο γι' αυτόν που τη δίνει όσο και γι' αυτόν που τη δέχεται. Όσο κλισέ/χαζορομαντικό κι αν ακούγεται. Νο οφένς... Μ' έπιασε πάλι η φιλοσοφική μου διάθεση, κι εσύ μου έδωσες πάτημα να την ξεδιπλώσω lol 3
ribo7 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Ενα δικιο το 'χεις! Θα ηταν στυγνη εγκληματιας! Εγκληματίας όχι αλλά καταλαβαίνεις τις ανασφάλειες της άλλης να βρει κάποιον να "αγαπήσει" και να του γίνει βδέλλα. Ούτε εγώ την ξέρω καλά ούτε εκείνη εμένα. Άρα τα σ'αγαπώ και οι μεγάλες κουβέντες από τόσο νωρίς καλύτερα να αποφεύγονται. Αν εσένα δε σε προβληματίζουν και τα έχεις για καραμέλα, τότε πάω πάσο
Glikos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Η εγωιστική αγάπη ή η "αγάπη" (άνετα μπορούμε να την συμπεριλάβουμε και στο νήμα "ποιοι είναι οι μεγαλύτεροί σας φόβοι" ), θα πω. Γιατί η αγνή αγάπη, δεν είναι καθόλου επικίνδυνη, παρά είναι σα δροσερό αέρι που μπαίνει από ανοιχτό παράθυρο - τόσο γι' αυτόν που τη δίνει όσο και γι' αυτόν που τη δέχεται. Όσο κλισέ/χαζορομαντικό κι αν ακούγεται. Νο οφένς... Μ' έπιασε πάλι η φιλοσοφική μου διάθεση, κι εσύ μου έδωσες πάτημα να την ξεδιπλώσω lol Ε αν η αγάπη εξελιχθεί σε κάτι αρνητικό πέταξε το πουλί. Ξεδίπλωσε άφοβα το φιλοσοφικό σου ταλέντο. Don't worry ! 1
Irene.j Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Εγκληματίας όχι αλλά καταλαβαίνεις τις ανασφάλειες της άλλης να βρει κάποιον να "αγαπήσει" και να του γίνει βδέλλα. Ούτε εγώ την ξέρω καλά ούτε εκείνη εμένα. Άρα τα σ'αγαπώ και οι μεγάλες κουβέντες από τόσο νωρίς καλύτερα να αποφεύγονται. Αν εσένα δε σε προβληματίζουν και τα έχεις για καραμέλα, τότε πάω πάσο Εχεις το χαρισμα να κρινεις εκ προοιμιου ανθρωπους και καταστασεις,θαρρω! Πηγαινε σκετο πασο..γενικοτερα!
astrosunnefo Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Ε αν η αγάπη εξελιχθεί σε κάτι αρνητικό πέταξε το πουλί. Ξεδίπλωσε άφοβα το φιλοσοφικό σου ταλέντο. Don't worry ! Δεν ξέρω αν θα αναθεωρήσω στην πορεία της ζωής μου, καθότι too young, αλλά νομίζω πως όταν υπάρχει αληθινή αγάπη, κι όχι κάτι που βαφτίζεται αγάπη, δεν εξελίσσεται σε κάτι αρνητικό. Οι ανθρώπινες σχέσεις δεν είναι ατομικό "άθλημα", οπότε το καθετί έχει δράση-αντίδραση. Δεν φτάνει η προσπάθεια/προσφορά τού ενός για να κρατηθεί κάτι ζωντανό. Αν ο άλλος δεν συμβάλλει στο χτίσιμο, ή γκρεμίζει αυτό που γίνεται προσπάθεια να χτιστεί, ή ακόμα δεν εξακολουθεί να υπάρχει παράλληλη και κοινή εξέλιξη των δύο, τότε δεν υπάρχει ευόδωση, και το τέλος θα έρθει με μαθηματική ακρίβεια. Δεν πιστεύω, όμως, ότι η αγάπη εξαφανίζεται απ' αυτόν που την ένιωθε. Σίγουρα πικρία, απογοήτευση κλπ θα υπάρχουν, αλλά θα υπάρχουν κι εκείνα τα ευγενή συναισθήματα (πχ το να θες το καλό τού άλλου, να νιώθεις ευγνωμοσύνη για τα κοινά χιλιόμετρα που γράψατε κλπ). Γιατί, αν μη τι άλλο, για ένα χρονικό διάστημα υπήρχε το ειλικρινές μεταξύ των δύο - παίρνω την καλύτερη περίπτωση. Νομίζω πως το φιλοσοφικό μου ταλέντο πρέπει να σταματήσει κάπου εδώ, γιατί παραβγήκαμε off topic. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα