Επισκέπτης Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 εγω πηγαινω στο planet της καλλιθεας απο οταν ανοιξε.το καλο ειναι οτι ειναι 24ωρο απο δευτερα εως παρασκευη και οτι εχει ομαδικα προγραμματα δωρεαν μεσα στην ετησια συνδρομη.το κακο ειναι οτι απο το πρωι μεχρι και τα μεσανυχτα γινεται πανικος απο κοσμο και μιλαμε για οτι να'ναι κοσμο,η σαρα και η μαρα.και οι γυμναστες ειναι στον κοσμο τους.τους ρωτας κατι και σε κοιτανε σαν χανοι,πιο πολυ για επιδειξη ειναι εκει μεσα.η δουλεια τους ειναι και βαριουνται να την κανουν.βεβαια αν παιρνουν και 500 ευρω μισθο λογικο ειναι να μην ασχολουνται και πολυ.
hayabusagr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Εγγραφή δωρεάν, μόλις το έβαλε η τηλεόραση.. Αφου είναι 24ωρο το γυμναστήριο απλά μην πας στην ώρα αιχμής. Μια χαρά προσφορά. Εγώ το τσίμπησα στο καπάκι 1
ziggywas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Εδώ πουλάνε ταξίδι στις ΗΠΑ μέσω Κιέβου με την Ukraine International... ?????? 1
shamrock1404 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Καλα στα ΜΜ τα εχουν παιξει Σε λιγο θα δουμε προσφορες για ντοματες και χυμα Κρασί Χαχαχα..Και ντόπιο κρέας! Εγω προτεινω να στησουν και σταντ μεσα να ψηνουν λουκανικα και να φτιαχνουν μαλλι της γριας και προσφορες για καλτσες και σωβρακα.
xpapias Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Η κανονικη συνδρομη απ οτι βλεπω ειναι 80ε και γινεται και με paypal απο το site του γυμναστηρίου. Ρε πολυ βρωμα η δουλειά...!
smpt Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Μπήκα να δω τι είναι και όλες οι κοπέλες έχουν εξαντληθεί. Βαλτε το στον τίτλο 2
vgiozo Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 ?????? http://www.mediamarkt.gr/el/shop/crazy_travel.html μια χαρά... Τα γκομενάκια εξαντλήθηκαν, φτου! 1
Avatar_GR Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Αφου είναι 24ωρο το γυμναστήριο απλά μην πας στην ώρα αιχμής Αυτό με τα 24ώρα ποτέ δεν το κατάλαβα. Δηλαδή αν πάει κάποιος π.χ στις 2 το βράδυ, θα υπάρχει κόσμος εκεί που θα γυμνάζετε; 1
mertaghon Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Αυτό με τα 24ώρα ποτέ δεν το κατάλαβα. Δηλαδή αν πάει κάποιος π.χ στις 2 το βράδυ, θα υπάρχει κόσμος εκεί που θα γυμνάζετε; παλιά που πήγαινα 12 το βράδυ ,πριν βγω,οντας φοιτητης ,έκανα πάντα παρέα με τους πορτιέρηδες που γυμνάζονταν εκέι 1-3... 10 χρόνια περάσαν από τότε και τώρα περνώντας απτο τζυμ απέξω τετοιες ώρες βλέπω στους πορτιέρηδες προστέθηκαν πολλοί απλοι γυμναζόμενοι.. β.προαστια διαφορα γυμναστηρια περιγραφω 1
curiositykilledme Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 εγω προσωπικα αν δεν παω 12 το βραδυ ή αλλιως 7-8 το πρωι full προγραμμα δεν βγαζω με καμια δυναμη τις ωρες αιχμης επισης παιζει ρολο αν κοροιδευεις ή οντως κανεις γυμναστικη και εχεις προγραμμα που πρεπει να βγει οπωσδηποτε Επισης να αναφερω οτι ξανα ανοιξε η προσφορα και επισης ρωτησα στο fb στην official σελιδα αν ειναι legit γτ μου φανηκε πολυ περιεργο μεσω mm και μου απαντησανε
hliastsek Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Αγορασα την συγκεκριμένη κοπελα. Λεει και παραδοση σε 1 μερα, τελεια Παρελαβα σημερα Η κοπελα πραγματικα οπως την περιμενα, γυμνασμενη και πολυ ομορφη. Βεβαια εντόπισα ενα μεγαλο προβλημα, γκρινιαζε παρα πολυ, ετσι μιλησα με την media market για επιστροφή. Ο τεχνικος τους μου εξηγησε οτι ειναι συνηθισμένο και ολα τα μοντελα ανεξαρτήτως εταιρείας εχουν το ιδιο προβλημα. Μου προτειναν επιστροφη και πιστωτικό να αγορασω κατι αλλο, δεν ξερω τι να κανω. 10
Chris92 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Αυτο που ελαβες ηταν κουπονι?Επισης εγραφε τα στοιχεια σου επανω?Γιατι παρηγγειλα για 3 φιλους απο το δικο μου λογαριασμο,και σκεφτομαι το ακραιο ενδεχομενο να γραφει πανω τα δικα μου στοιχεια σε ολα
mobile_32 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Ξανά σε ισχύει η προσφορά αυτη τη στιγμή στο site της MM......
Moderators matrixxx Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Προσφορα εκτος τεχνολογιας, ετσι συμφωνα με τους κανονες της κοινοτητας θα επρεπε να μπει στο σχετικο τοπικ "εκτος τεχνολογιας" και οχι σε νεο τοπικ. Τωρα 2 σελιδες "ελαφριας" κουβεντας εκει δεν μπορουν να πανε, οποτε το μεταφερω στην καταλληλη ενοτητα "μπλα-μπλα". 1
mobile_32 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Προσφορα εκτος τεχνολογιας, ετσι συμφωνα με τους κανονες της κοινοτητας θα επρεπε να μπει στο σχετικο τοπικ "εκτος τεχνολογιας". Τωρα 2 σελιδες "ελαφριας" κουβεντας εκει δεν μπορουν να πανε, οποτε το μεταφερω στην καταλληλη ενοτητα "μπλα-μπλα". Σωστό αν και στην ενότητα προσφορές θα το προσέξουν περισσότεροι και ίσως επωφεληθούν από τη προσφορά....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα