Προς το περιεχόμενο

World War 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως γίνεται να κάνουμε πλάκα με κάτι τέτοιο;!

Θα σου πω εγώ ζίο γιατί όλοι εδώ είναι τόσο cool. Για ένα και μόνο λόγο. Γιατί όλοι αυτοί που βλέπεις εδώ έχουν διαβάσει το θρεντ ΕΠΙΒΙΩΣΗ by mentoras. Δεν τους αδικώ λοιπόν

• Like 1
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Θα σου πω εγώ ζίο γιατί όλοι εδώ είναι τόσο cool. Για ένα και μόνο λόγο. Γιατί όλοι αυτοί που βλέπεις εδώ έχουν διαβάσει το θρεντ ΕΠΙΒΙΩΣΗ by mentoras. Δεν τους αδικώ λοιπόν

Μωρέ κι εγώ το έχω διαβάσει και όχι μόνο αυτό, αλλά και πάλι...:)

Δημοσ.

Μωρέ κι εγώ το έχω διαβάσει και όχι μόνο αυτό, αλλά και πάλι... :)

Το ξέρω, σ' έχω δει πολλές φορές μέσα εκεί. Και μπράβο σου! Αλλά ξαναδιάβασέ το. Κάθε πρωί όταν ξυπνάω αυτό κάνω. 

• Like 1
Δημοσ.

Το ξέρουμε ότι είστε μόνοι σας του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά βάλτε skype με κάμερα να γουστάρετε, το thread δεν φταίει σε τίποτα

• Like 1
Δημοσ.

Άμα έχουν όρια οι ΟΗΕ, ΕΕ, ΗΠΑ. Δε νομίζω ότι έχουν και πολλά.

Και εγώ με το Ρωσία είμαι, όπως ελπίζω ο κάθε λογικός Έλληνας, αλλά δε μπορεί να τα βάλει με ΗΠΑ, ΕΕ και Τουρκία. Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να απειλήσει με WW3, όπως κάνει. Σε συμβατικό πόλεμο στη Συρία, έχει πολύ περιορισμένες δυνατότητες απέναντι στην Τουρκία.

Γιατι αγαπαμε Ρωσια; οι Ελληνες;

Επειδη ειναι χριστιανοι "ορθοδοξοι" ;;

Απορια το χω .. Οποιος δεν ειναι με τους αμερικανους γιατι να ειναι με τους ρωσους και οχι με τους βιετναμεζους η τους κινεζους πχ;;

Δημοσ.

Γιατι αγαπαμε Ρωσια; οι Ελληνες;

Επειδη ειναι χριστιανοι "ορθοδοξοι" ;;

Απορια το χω .. Οποιος δεν ειναι με τους αμερικανους γιατι να ειναι με τους ρωσους και οχι με τους βιετναμεζους η τους κινεζους πχ;;

Για εμένα προσωπικά είναι απλά θέμα ισορροπίας δυνάμεων. Η Αμερική και η 'Δύση' φαίνεται να έχει ξεφύγει τα τελευταία χρόνια λόγω της έλλειψης αντίπαλου δέους. Όπως είπα και προηγουμένως, αρκεί να δεις πως αντιμετωπίζεται η Σαουδική Αραβία και το Μπαχρέιν από τη 'Δύση', έναντι αντίστοιχων καθεστώτων. Το ότι είναι η Ρωσία και όχι το Βιετνάμ είναι καθαρά θέμα συσχετισμών.

Τώρα στα της Ελλάδος, είναι ξεκάθαρο ότι η ρητορική των ΗΠΑ μας έχει αδειάσει και συνεχίζει να μας αδειάζει προς όφελος της ισχυρότερης Τουρκίας. Έτσι όπως πάμε και όπως φαίνεται τις τελευταίες ημέρες, είμαστε ένα βήμα πριν το ξεπούλημα. Δεν έχουμε ούτε το στρατιωτικό ούτε το διπλωματικό πλεονέκτημα έναντι της Τουρκίας. Η μόνη μας ελπίδα είναι να γυρίσει ο τροχός και αυτό θα γίνει μόνο με επικράτηση της Ρωσίας.

Δημοσ.

Τs μάλλον κάποιος άλλος είναι μόνος αυτή την τόσο ξεχωριστή μέρα...!!1 Ανέφερα το θρεντ σε περίπτωση που γίνει το μπαμ, σε κάποιους μπορεί να φανεί χρήσιμο μη τρελαίνεσαι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...