coffeex Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Error 53 Ξέρω τι είναι αλλά γιατί το γράφεις σε εμένα; Μόνο εσύ (και τα fake accounts σου) το υπερασπίζεσαι το 650. 1
SIP1995 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Says someone with three accounts. Τουλάχιστον έχω την υπερηφάνεια αν με κάνουν μπαν να μην ξανασυμμετάσχω. Οι μετοχές της αγαπημένης σου εταιρίας θα σε οδηγήσουν και σε νέα accounts, είναι πολλά τα λεφτά βλέπεις Στο τέλος θα τον βγάλουμε και Windows8, έλεος δηλαδή.Jeeez Τι άλλο θα δω...
Καρκίνος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Ξέρω τι είναι αλλά γιατί το γράφεις σε εμένα; Μόνο εσύ (και τα fake accounts σου) το υπερασπίζεσαι το 650. Μπεντγκειτ
SIP1995 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Μπεντγκειτ Αυτό ήταν για τα iPhone, τώρα για το android δε ξέρω τι άκυρα bugs υπάρχουν.
Καρκίνος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Αυτό ήταν για τα iPhone, τώρα για το android δε ξέρω τι άκυρα bugs υπάρχουν.Εκει παραμένουν 2 χαζομάρεςLag στο 98% των συσκευών Updates. Αν δεν ασχολείσαι με ρομς. Απλα πας στην ευχή της παναγιας
Oxygene Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Χρησιμοποιώ εδώ και 3 μήνες κινητό με lollipop των 180€ και lag δεν παρατήρησα ποτέ, συνέχισε τις πλακίτσες
Belisarius Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Πραγματικά ο Τουλίπας δείχνει να βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου. Κάθε φορά που ένας wp fan δηλώνει ευχαριστημένος με ένα wp, μια τετραμελής οικογένεια δηλώνει κι αυτή ευχαριστημένη με 4 παξιμάδια και μια ελιά επιβεβαιώνοντας τον Θηβαίο. 2
Καρκίνος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Χρησιμοποιώ εδώ και 3 μήνες κινητό με lollipop των 180€ και lag δεν παρατήρησα ποτέ, συνέχισε τις πλακίτσεςΆσε μας βρε oxygene.Δεν κολλάει το δικό σου κολλάει του υπόλοιπου πλανήτη. Κανα νεξους και κανα lg την παλεύει σε σμουθνες. Όλα τα αλλα μετα από λιγο καιρό.... σαλιγκάρια. Πραγματικά ο Τουλίπας δείχνει να βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου. Κάθε φορά που ένας wp fan δηλώνει ευχαριστημένος με ένα wp, μια τετραμελής οικογένεια δηλώνει κι αυτή ευχαριστημένη με 4 παξιμάδια και μια ελιά επιβεβαιώνοντας τον Θηβαίο. Το χιούμορ σου ειναι τοσο άσχημο που αν ήσουν μπροστά μου, θα βρισκόσουν χωρις γλώσσα για να μην συνεχίσεις να μιλάς
haHa Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Πραγματικά ο Τουλίπας δείχνει να βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου. Κάθε φορά που ένας wp fan δηλώνει ευχαριστημένος με ένα wp, μια τετραμελής οικογένεια δηλώνει κι αυτή ευχαριστημένη με 4 παξιμάδια και μια ελιά επιβεβαιώνοντας τον Θηβαίο. Ελαχιστοι ειναι οι πραγματικα ευχαριστημενοι με ενα wp κ αυτο φαινεται απο το ποσοι λιγοι τα ξαναεπιλεγουν σαν επομενο κινητο τους: Αν αγορασαν wp, μονο κατα ~20% θα ξανααγορασουν wp για επομενο κινητο. Αντιθετα: Αν αγορασαν android, κατα ~80% θα ξανααγορασουν android για επομενο κινητο. Αν αγορασαν ios, κατα ~80% θα ξανααγορασουν ios για επομενο κινητο. Ειναι το λεγομενο user loyalty, μονο 1 στους 5 ξαναεπιλεγει wp αν ειχε πριν wp. Οι περισσοτεροι χρηστες που δοκιμασαν την πλατφορμα wp ειναι προφανως δυσαρεστημενοι και ετσι 4 στους 5 προτιμανε να πανε σε μια καλυτερη πλατφορμα/συσκευη. In USA more than 80% of Windows Phone user abandon the OS According to the infrastructure giant, 82 per cent of Android users and 73 per cent of iOS users picked a new smartphone powered by the new platform. In contrast, only 20 per cent of Windows Phone users stuck with the Microsoft platform, with the majority churning to Android. Reports: Windows Phone market share is falling fast This year about 82 percent of Android users who bought a new phone bought one running Android, while 73 percent of iPhone users who switched phones bought a new iPhone. But Ericsson says only about 20 percent of Windows phone users who bought a new phone purchased a model running Windows software. About 60 percent of users switched to Android phones, while about 15 percent switch to iOS. 2
coffeex Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Τι να κάνουμε το 650 sucks Εκεί στην MS μάλλον δεν τρώνε κανονικά μανιτάρια αλλά από τα άλλα. Καλά ο tulipas είχε γράψει ότι δεν ασχολείται με τα άλλα os αλλά βλέπω avatar κατά της Apple και σχόλια σε θέματα με Android phones.......
Oxygene Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Διόρθωση: κινητό με lollipop των 100€. 130 είχε όταν το αγόρασα. Τώρα αν κάποιοι δεν κάνουν έρευνα αγοράς και να δούνε τι πραγματικά τους συμφέρει σε τέτοιες τιμές, μπορούνε κάλιστα να αγοράσουν ένα overpriced Lumia όπως αυτό και να κλαίγονται για τις ανύπαρκτες εφαρμογές και τα πλακάκια-είδη υγιεινής. 1
dali13gr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Καλά ρε παιδιά, ακόμα δεν έχετε καταλάβει ότι σας χρησιμοποιεί για να κάνει δωρεάν ψυχοθεραπεία; Οι ψυχολόγοι κλέφτες θα γίνουν; 1
SIP1995 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Χρησιμοποιώ εδώ και 3 μήνες κινητό με lollipop των 180€ και lag δεν παρατήρησα ποτέ, συνέχισε τις πλακίτσες Δες μας είπες όμως ποιο κινητό έχεις...
SIP1995 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Ελαχιστοι ειναι οι πραγματικα ευχαριστημενοι με ενα wp κ αυτο φαινεται απο το ποσοι λιγοι τα ξαναεπιλεγουν σαν επομενο κινητο τους: Αν αγορασαν wp, μονο κατα ~20% θα ξανααγορασουν wp για επομενο κινητο. Ανοίκω στο 20%.......yeah. 1
Oxygene Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Το έχω γράψει σε άλλο ποστ τον καιρό που ο καρκίνος λεγόταν ακόμα... τουλίπας: ZTE Blade A460 rooted
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα