JEFF-R1 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπερα σε ολους τους φιλους. Θα μπω κατευθειαν στο θεμα , χρειαζεται η γυναικα ενα παιχνιδοποντικο να ταιριαζει στο χερι της. Προς το παρον της εχω δωσει ενα δικο μου , το οποιο δειχνει σαν τανκ στο χερι της και φυσικα δεν την βολευει... Τα περισσοτερα που βλεπω σε διαφορα site , σιγουρα δεν μπορω να καταλαβω το μεγεθος τους απο την φωτογραφια , ενω πχ στην σελιδα του eshop δεν υπαρχει φιλτρο που να σχετιζεται με το μεγεθος. Σαν τελευταια λυση σκεφτομαι να παρουμε τα μαγαζια (που διαθετουν display item) και να αρχισουμε να χουφτωνουμε τα ποντικια Τωρα πριν οργωσω το διαδυκτιο , και πριν παρουμε τους δρομους , αν καποιος φιλος εχει αποψη για κατι σχετικο να πουλιεται εδω ελλαδα καθε λινκ/τιπ καλοδεχουμενο. Επισης αν καποιος διαθετει προς πωληση τετοιο μικρο ποντικακι το συζηταμε και αυτο. (επειδη δεν ποσταρω σαν αγγελια , οποιος εχει να προτεινει πωληση ας στειλει inbox) Απο θεμα κουμπιων δεν εχουμε ιδιατερες απαιτησεις , τα δυο πλευρικα , εναλλαγη dpi , ισως και το αυτοματο διπλο κλικ , τωρα αν ειναι και περισσοτερα δεν μας χαλαει... Ευχαριστω εκ των προτερων.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Η καλύτερη λύση είναι να πάρετε τους δρόμους να πάτε να δει πως την βολεύουν στο χέρι είναι πολλοί παράγοντες που καθορίζουν αν βολέψει κάποιον ένα ποντίκι οπότε αν δεν δοκιμάσεις δεν θα είσαι σίγουρος 1
Fulgore Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Ριξε μια ματια σε Logitech G300s και σε Roccat 1
TheLordOne Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 http://www.skroutz.gr/s/1564416/Roccat-Kova.html Άψογο! Αν και συμφωνω πρεπει να πας καμια βολτα σε μαγαζια! 1
Fulgore Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Βασικα για γυναικα προοριζεται το ποντικι αρα μην σου πω οτι μονο και μονο η ιδεα(βολτα στα μαγαζια για να δοκιμασει ποντικια πριν την αγορα)θα την αρεσει κιολας 1
TheLordOne Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Ναι θα πατε για ποντικι και θα παρετε παππουτσια, φορεμα, φουλαρι και κρεμες προσωπου! 1
JEFF-R1 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Ευχαριστω για τις απαντησεις , εχω ακουσει για το roccat λεω πρωτα να δοκιμασω την τυχη μου με καμια αγγελια , εχει τυχει πολλες φορες να παρω καλα πραγματακια μτχ
black66.gr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Ένα μικρό και καλό gaming ποντίκι είναι και το CoolerMaster Xornet II . 1
spyraldo10 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 mionix castor αλλιως δες και για roccat
satafaka Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 +1 για Roccat. Αγόρασα πριν λίγο καιρό το Roccat Kone XTD και εντυπωσιάστηκα από την κατασκευή του. Δεν σου προτείνω αυτό το mouse για την γυναίκα σου καθώς είναι τεράστιο, απλά σαν εταιρεία παρόλο που δεν την γνώριζα, τελικά έχει πολλά θετικά. Δεν ξέρω για τα Public στην Αθήνα, πάντως στην Θεσσαλονίκη Public, έχει αρκετά στην βιτρίνα για να χουφτώσεις και να έχεις καλή άποψη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα