Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχει παίξει (και το πήρα) 200 ευρώ από Γερμανό.

στο γερμανο ηταν ακριβως το ιδιο με FHD? περιπου ποτε επαιξε? θυμαμε γενικα την παλαιοτερη γενια με χαμηλότερη ανάλυση να παιζει.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Το είχα πάρει και εγώ από Γερμανό στα 200€. Επιβεβαιώνω ότι Windows, Office, browsing εκτελούνται εξαιρετικά άνετα. Τώρα πιο βαριές εργασίες προφανώς και όχι.

Δημοσ.

Παιδιά κομπλέ η προσφορά αλλά όποιος θέλει να δώσει λεφτά για windows tablet είναι μονοδρομος η κίνα. Και ειδικά με αυτό το ποσό μπορεί να πάρει κάτι πολύ πιο αξιόλογο το οποίο μπορεί όντως να συγκριθεί με laptop ακόμα και πιο ακριβά.

Κάποιοι με έχουν ακούσει πολλάκις να κάνω τέτοια σχόλια, απλά είναι κρίμα να δίνει κάποιος τόσα λεφτά για κάτι τέτοιο.
Όπως και αν το κάνουμε τα 2Gb RAM και τα 32Gb μνήμη είναι τεράστιος περιορισμός, αν σκεφτεί κάποιος ότι σε εμένα τα 4Gb ram και τα 64Gb μνήμης του tablet μου είναι οριακά για να κάνεις κανονική χρήση σαν Laptop (αν συνδυάσεις και bluetooth ποντίκι). Και φυσικά επειδή είναι tablet (που σημαίνει ότι το έχουμε πολύ πιο στα μάτια μας) η μεγάλη ανάλυση οθόνης είναι πολύ σημαντική γιατί διάβασα από κάποιους ότι δεν έχει νόημα.. Ειδικά αν κάποιος είναι φαν των φωτογραφιών και των ταινιών θα το χαρεί εις διπλούν.

Για το συγκεκριμένο πιστεύω ότι δεν αξίζουν τα χαρακτηριστικά αυτά σε αυτή την τιμή.

• Like 2
Δημοσ.

Πώς το βλέπετε σαν αναβάθμιση από το Asus vivo tab note 8 (αυτό με το πενάκι). Δεν αναφέρομαι μόνο στο ότι έχει μεγαλύτερη οθόνη και πληκτρολόγιο, αλλά κατά πόσο έχει καλύτερο επεξεργαστή  και άρα καλύτερες επιδόσεις.

Φιλε μου ειχα το vivo tab και τωρα εχω το t100 που φοραει τον ιδιο επεξεργαστη με το lenovo. Το vivo εχει απειροελαχιστα καλυτερο επεξεργαστη νομιζω τον z3740 ενω το lenovo τον z3735. Ειναι ελαχιστα πιο αργο νομιζω η αναβαθμιση γενικα αξιζει δεδομενου οτι παιρνεις κατι που χρησιμοποιειται και ως μικρο λαπτοπ.

Δημοσ.

Δεν ξέρω, έχω μπερδευτεί τώρα με τους επεξεργαστές και τι απόδοση έχουν. Έχω πάρει το T100 δώρο στην ανιψιά μου και το έχει και ένας φίλος. Το βλέπω πολύ πιο σπιρτόζικο από το δικό μου. Απλά, για να πάρω άλλο tablet θέλω να είναι και ουσιαστική διαφορά και στις επιδόσεις, όχι μόνο το ότι θα έχει μεγαλύτερη οθόνη και πληκτρολόγιο.

Δημοσ.

Κοίτα ουσιαστική διαφορά στο θέμα των επιδόσεων δεν υπάρχει, εγώ είχα το vivo tab από προσφορά που το είχα πάρει τον Αύγουστο από τα public το πούλησα και πήρα το t100 επειδή ήθελα κάτι σε netbook φάση. Τώρα για tablet θα σε δυσκολέψει πιο πολύ ένα 10'' από ένα 8''. Προσωπικά χρησιμοποιώ το t100 περισσότερο ως netbook και ελάχιστα ως tablet, ενώ παράλληλα δουλεύω και ένα 8αρι android tablet, αν εσύ θέλεις περισσότερο χρήση tablet καλύτερα να μείνεις στο vivo tab, τα 10ιντσα κουράζουν στο χέρι και είναι και άκομψα.

Δημοσ.

Βγαίνουμε off topic τώρα, αλλά για να ανταπαντήσω να σου πω, ότι και το vivo tab το έχω θήκη με bluetooth πληκτρολόγιο και το 10άρι (Asus ή το Lenovo του παρόντος θέματος), δεν έχω σκοπό να το χρησιμοποιήσω χωρίς πληκτρολόγιο. Συνήθως τα μεσημέρια μετά τη δουλειά πηγαίνει σε ένα φίλο μου που έχει καφέ και κάθομαι εκεί και διαβάζω, οπότε θα το έχω πάντα με το πληκτρολόγιο. Σαν tablet, άντε καμία φορά στο κρεβάτι να το χρησιμοποιήσω για να διαβάσω κάτι ή να δω κάποια ταινία. Δεν ξέρω, μπορεί να είναι και η εντύπωσή μου, αλλά μου φαίνεται το T100 πολύ γρήγορο (αν και λίγο το χρησιμοποίησα). Αν έχουν ίδια απόδοση, ίσως περιμένω να πέσουν τίποτα οι τιμές και να πάρω κάτι σε 64gb ή με 4gb ram. Λες να φταίει που έχω πολλές εφαρμογές στην κάρτα μνήμης και να το αργεί; Οκ, ενδεχομένως να κούρασα κιόλας...

Δημοσ.

Νομίζω τότε πως συμφέρει η αναβάθμιση που σκέφτεσαι και εγώ ακριβώς την ίδια χρήση κάνω με το t100, καθαρά επεξεργαστικά επειδή το είχα ψάξει πριν κάνω και εγώ την αντικατάσταση "φαίνεται" ότι είναι καλύτερο το vivo( μπορείς να δεις και εδώ μια σύγκριση των επεξεργαστών που φοράνε). off topic για τις καθυστερήσεις που αναφέρεις, ίσως να φταίει η μνήμη και η ποιότητα της(class 10 κλπ) που έχεις βάλει, επίσης όταν είχα και εγώ το vivotab είχα παρατηρήσει το εξής, όταν η μπαταρία έπεφτε κάτω από 25% το tablet σερνόταν σε τραγικά επίπεδα κάτι το οποίο δεν το έχω συναντήσει με το t100. 

Δημοσ.

Ναι, τα ξέρω τα teclast και το συγκεκριμένο είναι πολύ μπροστά αλλά οι δύο λόγοι που δεν αγοράζω από Κίνα (όχι φυσικά ότι τους υποτιμώ, κάθε άλλο) είναι το ένα έτος εγγύησης και αν χαλάσει και χρειαστεί να το στείλεις, θες τουλάχιστον ενάμιση μήνα να περιμένεις.

Νομίζω τότε πως συμφέρει η αναβάθμιση που σκέφτεσαι και εγώ ακριβώς την ίδια χρήση κάνω με το t100, καθαρά επεξεργαστικά επειδή το είχα ψάξει πριν κάνω και εγώ την αντικατάσταση "φαίνεται" ότι είναι καλύτερο το vivo( μπορείς να δεις και εδώ μια σύγκριση των επεξεργαστών που φοράνε). off topic για τις καθυστερήσεις που αναφέρεις, ίσως να φταίει η μνήμη και η ποιότητα της(class 10 κλπ) που έχεις βάλει, επίσης όταν είχα και εγώ το vivotab είχα παρατηρήσει το εξής, όταν η μπαταρία έπεφτε κάτω από 25% το tablet σερνόταν σε τραγικά επίπεδα κάτι το οποίο δεν το έχω συναντήσει με το t100. 

Τη σελίδα που μου έδωσες την είδα πριν κανένα δίωρο. Άρα από τη στιγμή που δεν έχω κέρδος ούτε σε επεξεργαστή ούτε σε ram μάλλον θα περιμένω. 

Για την κάρτα μνήμης με έβαλες σε δίλημμα γιατί το τάμπλετ το έχω από τον Ιούνιο του 14 οπότε δε θυμόμουν τι κάρτα είχα (την κοίταξα μόλις και είναι μία Samsung class 10), αν και δεν την έχω κάνει ποτέ φορμάτ. Θα εκκινήσω αύριο το τάμπλετ με βγαλμένη την κάρτα να δω πώς θα πάει. Δεν ξέρω, ίσως να το στήσω και από την αρχή με τα windows (γιατί τώρα έχω επιλογή όλες τις εφαρμογές του market αν εγκαθίστανται στην κάρτα μνήμης, όπου έχω εγκαταστήσει και πολλές desktop εφαρμογές). θα δούμε...

Δημοσ.

Δεν αξίζει το ταμπλετάκι σε τέτοια τιμή, ξεχάστε την μάρκα για να το αξιολογήσετε όπως ΄πρέπει....στα 200€ αν το έβρισκε κανείς και πουλούσε και το πληκτρολόγιο και του έβγαινε κανά 150άρι το τάμπλετ με 2 χρόνια εγγύηση, μόνο έτσι...και πάλι θα απογοήτευε συγκριτικά με τις κατεξοχήν "κινεζιές".

ΑΡΝΗΤΙΚΑ

- Η ευκρίνεια της οθόνης είναι μέτρια, μάλλον κακής ποιότητας εξωτερικο γυαλί που δημιουργεί ιριδισμούς για μη ορθή γωνία θέασης.

- κάτω του μετρίου φωτεινότητα (ήθελα 75% για φωτεινότητα που με 3 κινέζικες ταμπλέτες είχα στο 25-30%) 

- ανύπαρκτος ήχος, μονοφωνικό ηχείο με την πιο ισχνή ένταση που έχω ακούσει ποτέ σε ταμπλετ

- χωρίς πίσω κάμερα, για ταμπλετάκι προσανατολισμού office μπορεί να είναι σημαντικός περιορισμός (να μην μπορείς να πα΄ρεις φωτογραφία απο΄ένα έγγραφο)

- η μπροστινή κάμερα είναι πολύ κακή, χειρότερη κάθε κινέζικης ταμπλέτας που ειχα (Onda v975m, Teclast x98 Air II/ Air 3G, Teclast x98 Plus) 

- το touchpad το μαθαίνει κανείς και λειτουργει καλά, το πληκτρολόγιο ασταθές άνισης απόκρισης στη χρήση...κυκλοφορούν κινέζικα στο 10€ καλύτερα

- η θήκη και ο τρόπος που εφαρμόζει δεν με έπεισε για προστασία της συσκευής.

- Η γεωμετρία της συσκευής τη καθιστά άβολη στο κράτημα

ΘΕΤΙΚΑ

- γρήγορος eMMC

- καλή αυτονομία 6+ ωρών σε HD βίντεο

- αναλογία οθόνης 16:10

- 2 χρόνια εγγύηση

- Καλή συναρμογή, μέτρια πλαστικά.

Και τώρα που έχω και τον καινούριο χαμηλών επιδόσεων Atom 8300, θα έλεγα αισθητά καλύτερος από 3735 που εχει το συγκεκριμένο.

• Like 1
Δημοσ.

οπως κ να το ονομασεις το σουρσιμο στα windows θα ειναι το ιδιο κ μαλιστα χωρις καμια δυνατοτητα αναβαθμισης-καλυτερευσης

τωρα τι κανεις ο καθενας με τα λεφτα του λιγο με ενδιαφερει

Αν έχει αντίστοιχες επιδόσεις με το t100 δεν σέρνεται καθόλου σε απλά καθημερινά πράγματα! Και είναι πολύ βολικό λόγω μεγέθους, πληκτρολογίου και αυτονομίας.

Είδα σε άλλο θέμα πάντως ότι υπάρχει ένα quest 2 in 1 στο Γερμανό με παρόμοια χαρακτηριστικά και πληκτρολόγιο κάπου στα 170€, όποιος ενδιαφέρεται για τέτοιο μηχάνημα ας ρίξει μια ματιά!

• Like 1
Δημοσ.

Επειδη κι εγω εχω το t100 δυο χρονια τωρα, θελω να πω οτι στη δουλειά μου χρησιμοποιω κσθημερινα photoshop cs5, lightroom και corel video xpro8 χωρις κανένα προβλημα..οποτε δεν ειναι μονο για browsing...

• Like 1
Δημοσ.

Ευκαιρία ήταν το μηχάνημα οταν το έδινε ο γερμανός το Σεπτέμβρη 199 ευρώ και με δωροεπιταγή 30 ευρώ απο τα cosmotebooks τα οποία με την σειρά τους αν ψώνιζες σου έδιναν και αυτά δωροεπιταγή 10 ευρώ να ξαναψωνίσεις στο Γερμανό. Τώρα για 249 ευρώ δε νομίζω να λέει και πολλά. Σαν μηχάνημα αξίζει αλλά όχι για 249 ευρώ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...