φιρίκι Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Βλέπω συχνά να κλειδώνονται θέματα εδώ στο Μπλα-Μπλα του INSOMNIA και είπα το πρώτο θέμα που θα ανοίξω να αφορά αυτό ακριβώς. Η συμμετοχή στον διάλογο στο INSOMNIA, λοιπόν, διέπεται απο συγκεκριμένους κανόνες, αναρτημένους μάλιστα κι' όχι κρυφούς. Στους κανόνες αυτόυς αναφέρονται ρητά θεματολογία και συμπεριφορά που δεν γίνονται αποδεκτές απο την συντακτική ομάδα. Εσείς κι' εγώ μπορεί να είχαμε διαφορετικούς περιορισμούς εάν ήταν δικό μας το φόρουμ, σκεφτείτε όμως οτι εδώ είναι σαν να παίζουμε στην αυλή ή στο σαλόνι κάποιου κου.HAL 9000 (εάν δεν απατώμαι) και έχει κάθε δικαίωμα να μας πετάξει έξω άμα δεν του αρέσει ο τρόπος μας. Αντιλαμβάνομαι οτι ο γραπτός λόγος είναι δύσκολο πράγμα και πολύ διαφορετικός απο τον προφορικό λόγο. Αντιλαμβάνομαι ακόμη οτι μερικοί/ες δεν ξέρουν να συζητάνε (πολλοί/ες στην Ελλάδα πάσχουν απο αυτό), οτι μερικοί/ες δεν ξέρουν να χάνουν (κολλάει και με την προηγούμενη διαπίστωση αυτό), μερικοί/ες κάνουν την πλάκα τους με τρόπο που χαλάει το κλίμα, μερικοί/ες τρολάρουν ασύστολα, μερικοί/ες εκτονώνουν τον εγωισμό τους ή την καταπίεση που υφίστανται με λεονταρισμούς μέσω πληκτρολογίου. Μάλιστα, μερικοί/ες φτάνουν στο σημείο να προσπαθούν απλά να επικοινωνήσουν, σεβόμενοι τους άλλους όσο μπορούν. Απαράδεκτον, ακούς εκεί πράματα! Ολων τούτων δοθέντων και ισχυόντων, συνεισφέρατε την γνώμη σας ή προσπαθήσατε να κάνετε να κλειδωθεί και αυτό το θέμα (εφόσον δεν κλειδωθεί άμα τη δημιουργία του). Οποιος/α το επιτύχει κερδίζει μια θαυμάσια ηλεκτρική θήκη για σαπούνι. Panem et circenses, let the games begin, avanti popolo, la vida loca... Bisous
anwnymh29 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Εμενα παντως μου αρεσουν οι ατακες του bildanos που προηγουνται μετα απο καθε κλειδωμα. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Εμενα παντως μου αρεσουν οι ατακες του bildanos που προηγουνται μετα απο καθε κλειδωμα. Τι εννοείς; 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις