tasos7kor Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπερα παιδια, δεν ξερω καν αν ειναι η σωστη κατηγορια για να ανοιξω το θεμα! Εχω λογαριασμο σε μια ιστοσελιδα freelancer του εξωτερικου, εχω πουλησει υπηρεσιες και θελω να μαθω τι ενεργειες πρεπει να κανω για να θεωρειτε νομιμο αυτο που κανω! Αν εχει εμπειρα καποιος ας μου πει! Ευχαριστω εκ των προτερων
kleo1 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 δεν έχω αρκετές γνώσεις επι του θέματος αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι αν το εισόδημα που έχεις απο αυτή την εργασία σου δεν είναι αρκετά μεγάλο μη κάνεις τίποτα. δηλαδή αν κάνεις τίποτα ψιλοδουλειές και βγάζεις 200€ το μήνα ξέχασε το. μόνο αυτά θα δίνεις στον ΟΑΕΕ 1
tasos7kor Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 δεν έχω αρκετές γνώσεις επι του θέματος αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι αν το εισόδημα που έχεις απο αυτή την εργασία σου δεν είναι αρκετά μεγάλο μη κάνεις τίποτα. δηλαδή αν κάνεις τίποτα ψιλοδουλειές και βγάζεις 200€ το μήνα ξέχασε το. μόνο αυτά θα δίνεις στον ΟΑΕΕ δηλαδη τον 1ο μηνα που εβγαλα τα μισα απο το προαναφερομενο ποσο, δεν με πιανει καμια εφορια(κακα διατυπωμενο =D )
kleo1 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 αν έβγαλες 100€ το μήνα απλά το ξεχνάς. δε σου μιλάω για εφορία, άστο για αργότερα αυτό. καταρχήν πρέπει να κάνεις έναρξη, ελεύθερος επαγγελματίας. μόνο γι αυτό θα χρειαστεί να δίνεις το μήνα περισσότερα από 100€. παλαιότερα πρέπει να ήταν γύρω στα 400€ το δίμηνο. τώρα πρέπει να έχει πέσει. τώρα αν σε αυτό προσθέσεις και την εφορία από το 1€... δε νομίζω να χρειάζεται να το συνεχίσουμε 1
tasos7kor Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 αν έβγαλες 100€ το μήνα απλά το ξεχνάς. δε σου μιλάω για εφορία, άστο για αργότερα αυτό. καταρχήν πρέπει να κάνεις έναρξη, ελεύθερος επαγγελματίας. μόνο γι αυτό θα χρειαστεί να δίνεις το μήνα περισσότερα από 100€. παλαιότερα πρέπει να ήταν γύρω στα 400€ το δίμηνο. τώρα πρέπει να έχει πέσει. τώρα αν σε αυτό προσθέσεις και την εφορία από το 1€... δε νομίζω να χρειάζεται να το συνεχίσουμε ook, ευχαριστω για το χρονο σου, αλλωστε φοιτητης ειμαι, δε χρειαζεται να το κανω επαγγελματικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα