stratos_21 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Όταν λες backoffice ; Ξέρεις, μερικοί άνθρωποι δεν μπορου΄με "κάτι σταθερό". Βαριόμαστε υπερβολικά εύκολα... Αν δεν υπάρχει ένταση, χρηματιστήριο, πωλήσεις, δεν μου αρέσει η "μπουνάτσα" αλλά ή κακή θάλασσα. Εννοώ να κάθεσαι και να στέλνεις mail/παίρνεις τηλέφωνα για εκδόσεις σ/λαίων, αποζημιώσεις, πρ. πράξεις κλπ....
Hyperion93 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ δέν είμαι στο κλάδο των ασφαλήσεων αλλα ήμουν στον κλάδο του εμπορικου ναυτικού οπος εσύ/ λέω ημουν γιατί τα παράτησα και εχω κάνει μια δουλεια ασχετη με αυτο αλλα ασχετη και με της ασφαλήσεις. η μοναδική παρατηρηση μου είναι ενα μπράβο σε σένα που σου κόβει και κοιτας τι θα κάνεις για να μην μπαρκάρεις. Μακρυα απο τα καράβια...εκανα 1 μπαρκο σάν 3ος και μετα λος μπουλος... το μονο ευκολο ειναι να μπαρκάρεις να κάνεις κάτι εδώ αυτο είναι το δύσκολο...στα καράβια οπος ξέρεις είμαι σίγουρος, οσοι κάνουν καριέρα στα καλά τους δέν είναι...το δυσκολο ειναι να κάνεις κάτι εδώ και να μήν φύγεις στα καραβια..τα καράβια είναι η ευκολη λύση για κάποιον που εχει βγάλει τη σχολη κτλ κτλ.. Aγαπητέ πρώην συνάδελφε, μπάρκαρα σε καλή εταιρία ως δόκιμος (LNG) και κράτησα όλα μου τα χρήματα με αυτόν τον σκοπό. Δεν έζησα "φοιτητικά χρόνια", αλλά έχω το κεφάλαιο να κάνω ό,τι θέλω, ακόμη και να φύγω εξωτερικό για να κάνω αυτό το επάγγελμα που αγαπώ. Το επάγγελμα αυτό, σαν και όλα τα υπόλοιπα είναι για τους λίγους που το αγαπούν. Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που θέλουν να ναι μέσα 6-7 μήνες τον χρόνο και τον υπόλοιπο χρόνο να μην κάνουν τίποτα. Εννοώ να κάθεσαι και να στέλνεις mail/παίρνεις τηλέφωνα για εκδόσεις σ/λαίων, αποζημιώσεις, πρ. πράξεις κλπ.... Η διαφορά είναι πως εκεί πληρώνετε η παραγωγικότητα κατευθείαν από την από την πηγή αυτής (%). Σε ευχαριστώ για τα μηνύματα σου.
kage Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Αν ο κυκλος ενος νεου ασφαλιστη δεν εχει φραγκα / επιχειρησεις τοτε θελω να μου βρειτε αυτους τους πετυχημένους( οχι ΠΡΟ ΚΡΙΣΗΣ )και να τους ρωτησετε πως τα καταφεραν... Εχω διαφορους που το δοκιμασαν και μπηκαν μεσα στην τελικη ακομη και με επιχορηγηση νεου ασφαλιστη.. --- Για μενα αν Δεν σου κανε το lng πηγαινε σε κρουαζεροπλοιο.μεινε χ χρονια και μετα βρες αλλη δουλεια.
Κάβουρας Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Υπάρχουν πολλά άτομα που θα ήθελαν την δουλειά του ανθυποπλοιαρχου, σίγουρα για να φεύγει ο ts ξέρει καλύτερα. Για μενα παρε του Γραμματικού και κανε μετα αυτό που θες. Και αν τυχον τα βρεις σκούρα έχεις παντα για ασφάλεια την θάλασσα. Με την υπηρεσία που παίρνεις απο τον στρατό ενα μπαρκο ειναι του Γραμματικού από ανθυποπλοιαρχου, δεν αξιζει να μην παρεις ρο δίπλωμα.
mastoras007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 εγώ εκανα 3 μπάρκα 2 ως δώκιμος και 1 ως 3ος μηχανικός η δουλεια του μηχανικου την λατρέυω ειναι κάτι που γουστάρω πολύ..αλλα το βαπόρι... μέσα στα καράβια γνώρισα τους μεγαλύτερους μ@λ@κες που εχει βγαλει η ανθρωπότητα είμαι γενικά ηρεμος ανθρωπος δέν μαλώνω κτλ αλλα κάποιοα άτομα που ειχα μέσα αν τους εβλεπα στο δρόμο ακομα και τώρα που πέρασαν περιπου 3-4 χρόνια που εφυγα θα τουσ σάπιζα στο ξύλο... ουτε 1 μέρα ξανα σε καράβι... στο 1ο μπαρκο ολη μέρα με ειχαν και σφουγάριζα γιατι ο 1ος είχε ψιχολογικά δέν γουσταρε τη φάτσα μου τελος πάντον..σφουγαρισμα απο 8 μέχρι 8 κάθε μέρα εκτος κυριακή. 2ο μπαρκο απο τους 8,5 μήνες τους 4,5 στο καραβι ημουν εγω και ενα μάτσο γέροι...απο της 5 που σχολαγα τη δουλεια καθόμουν μέσα στην καμπίνα μέχρι της 8 το πρωι της επομένης να ξαναπάω για δουλεια, ουτε τηλεφωνω ουτε ιντερνετ με ενα μονοπυρινο λάπτοπ χωρις να εχω να δω καμια ταινια γιατι τα ειχα δει ολα... 3ο μπαρκο ως 3ος ο 2ος που ειχα πρακτικος ο μεγαλυτερος μ@..κας που υπάρχει πανω σε αυτη τη γη..η λέξη καλυμέρα δέν υπήρχε απο το πρωι μέχρι το βράδυ την π...για σου και το χρ...το σου.........ετσι χωρίς λόγο.. . κανένας δέν χαίρετε ο ίδιος τα λεφτα που βγάζει πάντα τα τρών άλλοι..
Κάβουρας Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δεν αξιζει πλέον καριερα στην θαλλασα. Οι μονοι που καθονται είναι καπεταναιοι και πρώτοι κηφίνες που το μόνο που ξερουν είναι να βριζουν και να βαζουν κακα ρεπορτα και ας τους κανεις ολη την δουλεια. Επισης ατομα που τα εκμεταλευονται οι οικογενειες τους πληρως ή μαλακες που επειδή κανεις δεν τους θελει στην στεριά είναι στα βαπορια. 1
Miracle Worker Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Είναι γλυκά τα λεφτά, ειδικά αν μάθεις σ' αυτά. Έχω κάτι φίλους ναυτικούς, μόλις βγαίνουν τα κάνουν όλα 'τάνα και εκεί που σκέφτονταν μήπως κάνουν καμιά άλλη δουλειά, πάλι μέσα. Δεν ξέρω αν μπορούν να συμβιβαστούν με κάτι λιγότερο από 1.500 σταθερό μισθό πλέον και οι καιροί είναι δύσκολοι στη στεριά.
mastoras007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δεν αξιζει πλέον καριερα στην θαλλασα. Οι μονοι που καθονται είναι καπεταναιοι και πρώτοι κηφίνες που το μόνο που ξερουν είναι να βριζουν και να βαζουν κακα ρεπορτα και ας τους κανεις ολη την δουλεια. Επισης ατομα που τα εκμεταλευονται οι οικογενειες τους πληρως ή μαλακες που επειδή κανεις δεν τους θελει στην στεριά είναι στα βαπορια. οπος τα λές είναι.. και εγώ εχω αρκετούς φίλους που πάνε και ξανα πάνε..κάποιους μετα τη σχολή δέν τους ξανα είδα για ευνοητους λογους,,μπαρκο στο μπαρκο..ποσταρουν στο fb φοτογραφίες τα αμάξια κτλ κτλ και μετα μπαρκο για να τα συντιρήσουν...εχω και συγενείς ηταν και ο πατ'ερας μου παλιά..τα εχω ζήσει απο όλες της πλευρές ξεπουλάς τη ζωή σου για χρήματα ακριβός οπος το λέει η πρόταση.. μακάρι να μήν αναγαστώ ποτέ να ξαναπάω δέν θέλω να λέω μεγάλες κουβέντες.. τι να τα κάνω τα τετοια λεφτα..ειναι καλή δουλεια για μια αρχή να κάνεις ενα κεφάλαιο οπος λέει και ο TS που θέλει να κάνει και του το ευχομαι..εγώ μέχρι στιγμής τα ψιλοκατάφερα και χέρομαι πολύ με τον εαυτό μου..εχω τη δουλίτσα μου το κορίτσι μου και μια καλούτσικη ζωή..ενας μπέμπης αν ερθει κάποια στιγμή τοτε θα ριζώσω εδώ.. τι οδιο ευχομαι και στο παλικάρι ασφάλεις η οτιδήποτε αλο θέλει αρκεί να μπορεί να ζήσει και με λιγοτερα χρήματα απο τα 4.000 που θα έπερνε αν πηγαινε ανθηποπλήαρχος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα