_chris_ Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Όσο το βλέπω ρεαλιστικά τόσο θέλω να αποφύγω τα ανεπίσημα πράγματα γιατί δυστυχώς οι περισσότεροι Έλληνες αν δεν έχουν κατσίκα θέλουν να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα και δε το έχουν σε τίποτα να με καρφώσουν... σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο. βλέπουν κάποιον να πηγαίνει καλά και αντί να προσπαθούν να τον φτάσουν, εύχονται να πέσει ο άλλος ώστε να είναι στα ίδια χάλια. έχει ο άλλος καλή δουλειά και αντί να προσπαθούν για κάτι παρόμοιο, εύχονται να απολυθεί. αν το δεις όμως τελείως ρεαλιστικά θα καταλάβεις ότι επιχείρηση στην ελλάδα δε κάνεις. το σκεφτόμουν κι εγώ με 1-2 φίλους αλλά το ψιλοπαρατήσαμε αλλά τώρα πάλι επανέρχεται η σκέψη. μιας και πριν μια εβδομάδα μου το ξανα ανέφερε ο ένας κι αρχίζω να το σκέφτομαι σοβαρά. και φυσικά εννοείται όχι ελλάδα αλλά Βουλγαρία. σε όποιο forum και να ρωτήσεις που ασχολούνται με οικονομικά θέματα αυτό θα σου πούνε. εδώ δεν ανοίγεις τίποτα 1
dollyyy19 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 πηγαινε επιμελητηριο και ρωτα ποσες εμπορικες ατομικες εκλεισαν.ρωτα και το γιατι.αν και δεν πιστευω να γνωριζουν,υπαλληλακια ειναι,τι ζορι να εχουν που κλεινουν οι επιχειρησεις ?μην κανεις τπτ ελλαδα.πηγαινε βουλγαρια,στησε εδρα εκει,να φορολογουνται τα κερδη εκει,και κανε ανετα την δουλεια σου .....υπολογισε κανα 1500αρι για λογιστικα-εδρα το ετος,κανα 300αρι τραπεζα,βαλε και κανα 1000αρι αερα .τα εχεις?ξεκινα.δεν τα εχεις?κατσε στα αβγα σου.
DDevil Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα συμφορουμίτες! Ούσα άνεργη στα 30 μου και πάνω σε αναζήτηση εργασίας με μεγάλη αποτυχία σκέφτηκα μήπως θα μπορούσα να κάνω κάτι δικό μου όμως είμαι άσχετη με τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσω και θα ήθελα τη βοήθεια και τις συμβουλές σας... Σκέφτομαι λοιπόν να αγοράζω προϊόντα από Κίνα και να τα πουλάω εδώ μέσω σελίδας στο facebook ή/και κάποιας ιστοσελίδας. Έχει τύχει να αγοράσω είδη ρουχισμού από τέτοια σελίδα και μάλιστα εξεπλάγην όταν μαζί με την παραγγελία μου εστάλη και νόμιμη απόδειξη καθώς θεωρούσα -κακώς- πως όλα αυτά τα facebookομάγαζα είναι παράνομα! Θεωρείτε πως είναι εφικτό από κάποιον που δεν έχει κεφάλαιο; Έχω ακούσει πως υπάρχουν διάφορες επιδοτήσεις που βοηθούν στη δημιουργία επιχείρησης, έχω ελπίδες να λάβω κάποια επιδότηση και ποιοι είναι οι κίνδυνοι αν τελικά δεν πάει καλά το ιντερνετικό μαγαζάκι; Ποιον θα πρέπει να συμβουλευτώ και τι γίνεται με τελωνεία, αγορά χονδρικής, έναρξη επαγγέλματος και τα συναφή; Πώς το βλέπετε; Είναι εφικτό ή να σταματήσω να ονειρεύομαι; Ποια θα πρέπει να είναι τα πρώτα μου βήματα; Περιμένω με ανυπομονησία τις απαντήσεις σας, είμαι άσχετη αλλά πραγματικά θέλω να μάθω πώς θα τα καταφέρω!!! Το σιγουρο οπως σου ειπαν ειναι οτι για να πάρεις την επιδοτηση θα πρέπει πρωτα να έχεις πάρει εκεινο που θέλεις να σε επιδοτησει το κράτος. Οποτε θα πρεπει να έχεις να δειξεις παραστατικά αγοράς και θα σου επιδοτησουν ένα μερος του εμπορευματος αμα υπάρχει τέτοια επιδοτηση. Για μενα ρώτα απευθειας έναν εμπορο που κανει αυτη τη δουλεια ειναι ο πλεον αρμοδιος να σου λυσει τις αποριες. Πέρνα μια μέρα απο ενα μαγαζι που ξέρεις και ζητα απο τον υπεύθυνο ή τον ιδιοκτητη της επιχειρησης ποτε μπορει να πειτε μερικά πραγματα πες του οτι κερνάς καφέ και αμα έχει χρονο μπορει να σε βοηθησει.
zio10 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Το σιγουρο οπως σου ειπαν ειναι οτι για να πάρεις την επιδοτηση θα πρέπει πρωτα να έχεις πάρει εκεινο που θέλεις να σε επιδοτησει το κράτος. Οποτε θα πρεπει να έχεις να δειξεις παραστατικά αγοράς και θα σου επιδοτησουν ένα μερος του εμπορευματος αμα υπάρχει τέτοια επιδοτηση. Για μενα ρώτα απευθειας έναν εμπορο που κανει αυτη τη δουλεια ειναι ο πλεον αρμοδιος να σου λυσει τις αποριες. Πέρνα μια μέρα απο ενα μαγαζι που ξέρεις και ζητα απο τον υπεύθυνο ή τον ιδιοκτητη της επιχειρησης ποτε μπορει να πειτε μερικά πραγματα πες του οτι κερνάς καφέ και αμα έχει χρονο μπορει να σε βοηθησει. Δύσκολο να σου κάνει τέτοια εξυπηρέτηση κάποιος πιστεύω.
kleo1 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δύσκολο να σου κάνει τέτοια εξυπηρέτηση κάποιος πιστεύω. δε παίζει να γίνει. εδώ γνωστό σου να ρωτήσεις για τέτοια θέματα δεν παίρνεις σωστή απάντηση, θα σου δώσει ο ξένος; με τίποτα. όσες φορές εγώ ήθελα κάποια πληροφορία οι απαντήσεις ήταν αόριστες. κανείς δε θα σου δώσει πληροφορίες που αφορούν τη δουλειά του. 1
evelynaki Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά, δε μπόρεσα να απαντήσω νωρίτερα. Αυτό το να ρωτήσω άλλον έμπορο για να μου πει πώς κατάφερε και άνοιξε το δικό του facebookoμάγαζο μου φαίνεται εντελώς απίθανο, σιγά μη δώσουν και συμβουλές στον επερχόμενο ανταγωνισμό!! Η αλήθεια είναι οτι απογοητεύτηκα λιγάκι αλλά θα πάρω ένα τηλ να ρωτήσω για το εσπα, ποτέ δεν ξέρεις..
Aias Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Χωρις να εχω ψαξει πολυ το θεμα,υπαρχουν λυσεις για να πουλας νομιμα στην ελλαδα,ανοιγοντας βιβλια στην βουλγαρια και πουλωντας νομιμα εδω.Πολλες εταιριες και στην ελλαδα ασχολουνται με αυτα τα θεματα και σου παρεχουν ολοκληρωμενες λυσεις. Λογο ανεργιας που αναφερεις θα μπορουσες να κανεις μαθηματα πεντικιουρ/μανικιουρ (1-2 βδομαδες νομιζω ειναι) και επειτα να βρισκεις πελατες κατοικον.Αλλη λυση ειναι απο αγγελιες να βρεις καθαριστρια/φυλαξη παιδιων/ηλικιωμενων κατοικον. Γνωστη μου χωρις πτυχια ,χρονια δουλευε καθαριστρια μεχρι που την απελυσαν ,πηγε σε ιεκ 1 χρονο και εκανε μαθηματα μασαζ και τωρα δουλευει τουριστικη σεζον,καθε χρονο, σε μεγαλα ξενοδοχεια.Γενικα τα τουριστικα επαγγελματα εχουν ακομα ζητηση . Για τα ΕΣΠΑ που λες δεν νομιζω αν εισαι στο μηδεν να σου δωσουν κεφαλαιο. Καλη επιτυχια οπως και να εχει! .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα