Προς το περιεχόμενο

Roccat Kova+ ή Corsair Sabre

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ψάχνω για ποντίκι γύρω στα 50 ευρώ.Το χέρι μου δεν είναι μικρό αλλά ούτε έχω και καμία τεράστια παλάμη.
Με ενδιαφέρει ένα ποντίκι με 2 επιλέον πλήκτρα πέρα από τα κλασικά και να είναι σχετικά απλό αλλά με leds.

Tα δύο που αναφέρω στον τίτλο είναι τα πιό συμπαθητικά που έχω βρει.Έχει κάποιος να προτείνει κάτι καλύτερο ή από τα παραπάνω πιο θεωρείται πιο vfm?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

http://www.amazon.de/Roccat-Optical-programmierbare-Limited-schwarz/dp/B00TWIJZIY/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1455612847&sr=8-1&keywords=roccat+kone+pure+amazon+edition

Πρόκειται για το Roccat Kone Pure black limited edition, είναι ουσιαστικά το Military edition αλλα σε μαύρο χρώμα και πωλείται μόνο από το γερμανικό amazon, δεν ξέρω γιατί αλλά από όλα τα Kone μου φαίνεται το καλύτερο λόγο χρώματος, το υλικό επίσης είναι μαλακό σαν βελούδο σε αντίθεση με τα Military που είναι σκληρό ματ.

Είναι optical με τον Avago 3310 αισθητήρα που έχει πολύ καλή απόδοση και φτάνει τα 5000 dpi αν και δεν παίζουν ρόλο τα dpi το αναφέρω σαν στοιχείο για να το διακρίνεις από το απλό (και παλιότερο Kone Pure Edition) που πάει στα 4000 dpi και το laser που πάει στα 8500 dpi.

Η τιμή μαζί με μεταφορικά όμως βγαίνει στα 62,62 euro, αν και ακριβότερο από το όριο που δίνεις δεν χάνεις τίποτα να ρίξεις μια ματιά, στην Ελλάδα πάντως δεν το βρίσκεις επομένως αν σου αρέσει αποκλειστικά μόνο στο γερμανικό Amazon.

Επεξ/σία από nickelodeon
Δημοσ.

Δεν είμαι απαιτητικός gamer.Πέρα από κάποια mmo combat games τύπου War Thunder,World of Tanks παίζω λίγο από όλα. Τέσσερα χρόνια τώρα χρησιμοποιούσα το Sphex της Razer.Τώρα άλλαξα γραφείο και προς το παρόν δεν έχω κάποιο mouse pad αλλά μάλλον σε κάποιο desktop skin θα πάω πάλι!

Προτιμώ να το πάρω απο ελλάδα και κανένα από τα παραπάνω δεν το βρίσκω στην ελλάδα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...