leftermann Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 κουμπάσο ιταλιάνο κάτω ίσως; Συν δυο μεντεσέδες στο επάνω. Το κάτω με το μεσαίο υποθέτω είναι σταθεροποιημένα κάπως, απλά φαίνονται χωριστά πορτάκια, σωστά; 1
zoranb Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 κουμπάσο ιταλιάνο κάτω ίσως; Συν δυο μεντεσέδες στο επάνω. Το κάτω με το μεσαίο υποθέτω είναι σταθεροποιημένα κάπως, απλά φαίνονται χωριστά πορτάκια, σωστά; Σωστά και ναι κάτι τέτοιο σκεπτόμουν κι εγώ.
zoranb Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Ακόμα δεν έχω βρεί κάτι ικανοποιητικό, οκ με το κουμπάσο αυτό γίνεται, εκεί που αναδιπλώνεται δεν ξέρω τι να βάλω για να το κρατάει κιόλας λίγο, μην είναι σαν ξεχαρβαλωμένο το αναδιπλώμενο πορτάκι. Πάλι επισυνάπτω σχέδια για να γίνω πιό αντιληπτός! H δεύτερη φωτογραφία είναι για να καταλάβετε περίπου πως θέλω να κάνει την αναδίπλωση το πορτάκι, με τη διαφορά πως θέλω να φτάνει μέχρι κάτω. (μην μπερδεύεστε από τη φωτογραφία, δεν υπάρχει μηχανισμός τέτοιος, το έχω κάνει photoshop)
Liverpool89 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Ολα υπαρχουν να ξερεις. Καποιος μερακλης κανει παπάδες σε κατι τετοια, απλα πρεπει να ναι η μαραγκος ή να χει μηχανουργειο. Δεν υπαρχουν συρταρια σαν τις πορτες που τις τραβας και διπλωνουν; δεν σε κανει κατι τετοιο. Πχ τα συρταρια να ναι ανεξαρτητα απο την πορτα καλυψης.
zoranb Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Ολα υπαρχουν να ξερεις. Καποιος μερακλης κανει παπάδες σε κατι τετοια, απλα πρεπει να ναι η μαραγκος ή να χει μηχανουργειο. Όλα υπάρχουν αλλά που είναι; Δεν υπαρχουν συρταρια σαν τις πορτες που τις τραβας και διπλωνουν; δεν σε κανει κατι τετοιο. Πχ τα συρταρια να ναι ανεξαρτητα απο την πορτα καλυψης. Δεν το κατάλαβα αυτό, πες μου περισσότερα!
leftermann Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 θες δηλαδή το μικρό κομάτι, από 180 μοίρες που είναι, να αναδιπλώνει ως τις σχεδόν 0 μοίρες σε σχέση με το μεγάλο κομάτι; Οπότε, ο μόνος πιθανός μεντεσές είναι σαν αυτόν: 1
Liverpool89 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δες τις ψωμιερες http://fonto.gr/wp-content/uploads/2011/12/1598163.jpg Ετσι να το προσαρμοσεις το συρταρι. Να το τραβα και να φαινονται http://a.scdn.gr/images/sku_main_images/004200/4200778/medium_14177108-orig.jpg Απλα θα χεις τα συρταρια χωρις τα προσωπα.
zoranb Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δεν καταλαβαίνω πως το παράδειγμα με τις ψωμιέρες κολάει στο θέμα!
Liverpool89 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δηλαδη αντι να κανεθς ετσι τα ντουλαπια αν εβαζες δυο πορτες σαν φυσαρμονικα απο ξυλο, δεν θα σου ελυνε τα χερια;
zoranb Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Kατάλαβα, οκ, αλλά δεν θα με κάλυπτε στο θέμα design! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα