Possible Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Καλημέρα προσπαθώ να βάλω τον λογαριασμό της τράπεζας στο paypal και μου βγάζει Sorry, we are not able to process your request. Please try again later. Έχει κανείς καμιά ιδέα για το τ παίζει πιστεύω οτι μετά απο τόσο καιρό θα έχουν ανοίξει αλλα γιατί δεν μπορώ να βάλω τον λογαριασμο τραπέζης?? Ακόμα να αναφερω οτι έχω ήδη βάλει την προπληρωμένη κάρτα αλλα δεν με αφήνει να βάλω λογαριασμό τραπέζης. Ευχαριστώ!
NikosKallithea Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Καλημέρα προσπαθώ να βάλω τον λογαριασμό της τράπεζας στο paypal και μου βγάζει Sorry, we are not able to process your request. Please try again later. Έχει κανείς καμιά ιδέα για το τ παίζει πιστεύω οτι μετά απο τόσο καιρό θα έχουν ανοίξει αλλα γιατί δεν μπορώ να βάλω τον λογαριασμο τραπέζης?? Ακόμα να αναφερω οτι έχω ήδη βάλει την προπληρωμένη κάρτα αλλα δεν με αφήνει να βάλω λογαριασμό τραπέζης. Ευχαριστώ! Ποια θα εχουν ανοιξει και αν εννοεις τα cc, ακομα δεν εχεις δει τιποτα Για προσθέσεις λογαριασμό πρεπει να πάρεις τλφ το ππ να στο προσθέσουν αυτοί, εσυ δεν μπορεις λογω cc Υπαρχει θεμα για αυτες τις ερωτησεις http://www.insomnia.gr/topic/574635-capital-controls-paypal-ebay-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D/page-261?do=findComment&comment=54220409 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα