panosp1 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα, έχω ένα thermaltake 430W (νομίζω TR) το οποίο πρέπει να το είχα πάρει αν όχι το 2011 το πολύ στις αρχές του 2012. Δεν μπορώ να πώ ότι έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα με αυτό. Λόγω AMD APU (A8-3870k) δεν είχα ξεχωριστή κάρτα γραφικων.Πρόσφατα άλλα ψύκτρα και επίσης έβαλα nvidia 750ΤΙ επειδή δεν χρειάζεται έξτρα τροφοδοσία, υποτίθεται ότι έχεις απο τις χαμηλότερες (αν όχι την χαμηλότερη) απαίτηση σε τροφοδοσία και οτιδήποτε άλλη κάρτα έβαζα θα έπρεπε να πάω σε μεγαλύτερο PSU.To PC πάνω του έχει 2x4GB, 1xDVD-RW, 2xHDD, 3xUSB συσκεύες (ποντικί, πληκτρολόγιο, WiFi adapter) και λέω να του βάλω και SSD.Yπάρχουν κάποια 'σημάδια' τα οποία δείχνουν ότια) το τροφοδοτικό είναι πλέον ανεπαρκέςείτε ότιβ) εχει αρχίσει και 'χαλάει'
Sheogorath Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Ναι, αν τρως ρεσταρτ αν το ζορίζεις κυρίως. Ή αν ο αέρας που βγαίνει απο πίσω απο το τροφοδοτικό είναι αρκετός για να πάθει το γραφείο αυτανάφλεξη σημαίνει ότι ζορίζεται 2
panosp1 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Ναι, αν τρως ρεσταρτ αν το ζορίζεις κυρίως. Ή αν ο αέρας που βγαίνει απο πίσω απο το τροφοδοτικό είναι αρκετός για να πάθει το γραφείο αυτανάφλεξη σημαίνει ότι ζορίζεται Δεν υπάρχει θέμα με restart σε gaming ούτε με θόρυβο απο το PSU. Για την θερμοκρασία του αέρα δεν μπορώ να το ελέγξω έυκολα γίατί είναι κάπως χωμένο. Εχω πάντως το πλαινό καπάκι του Tower ανοιχτό και δεν ακούγονται τίποτα περίεργα, ουτε κάν από την ψύκτρα. Με κάποιο site που υποτίθεται μετράει την κατανάλωση, αυτά που έβαλα τα υπολόγιζε ότι χρειάζονται κάτω από 400W PSU. Και επειδή έχω 430W και έχει τα χρονάκια του έλεγα πως μπορώ να δώ αν θα μας αφήσει για τόπους χλοερούς Η' όχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα