Προς το περιεχόμενο

Blackberry service & expansys

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, αγόρασα πρόσφατα από expansys το passport silver edition και περιμένω να το παραλάβω μέσα στην εβδομάδα.  Επειδή διάβασα πρίν από λίγο το θέμα με την arvato, ομλογώ ότι τα "χρειάστηκα" λίγο.  Επειδή μερικοί ανέφεραν ότι είχαν θέμα με τα κινητά που είχαν αγοραστεί από expansys και μετά έμπλεξαν με την arvato.  Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει επίσημο service blackberry στην Ελλάδα.  Με πρόχειρη αναζήτηση, βρήκα μερικά αλλά δεν έλεγε κανένα ότι είναι επίσημο service.  Κατά πόσο είναι αξιόπιστο το expansys σαν κατάστημα;

Αν με βρίσετε που πρώτα έκανα παραγγελία και μετά ρωτάω για service και κατάστημα, δίκιο θα έχετε.  Ελπίζω να μην έχω κανένα θέμα με το κινητό όταν έρθει.

Δημοσ.

χρονια χρηστης blackberry και επισης παρακολουθω τα thread για blackberry για αλλο τοσο χρονο , θα ηθελα να σου πω οτι απο οσο εχω διαβασει για blackberry η expansys ειναι οτι καλυτερο.Αν παρεις bb apo σκρουτζομαγαζο ψιλοεχεις μπλεξει γινεται ενα μπαχαλο.

απο expansys απλα το στελνεις πισω και αναλαμβανουν αυτοι.

επειδη δεν πολυπαρακολουθω τα threads οτι θελεις πμ.

Δημοσ.

χρονια χρηστης blackberry και επισης παρακολουθω τα thread για blackberry για αλλο τοσο χρονο , θα ηθελα να σου πω οτι απο οσο εχω διαβασει για blackberry η expansys ειναι οτι καλυτερο.Αν παρεις bb apo σκρουτζομαγαζο ψιλοεχεις μπλεξει γινεται ενα μπαχαλο.

απο expansys απλα το στελνεις πισω και αναλαμβανουν αυτοι.

επειδη δεν πολυπαρακολουθω τα threads οτι θελεις πμ.

Με σκρουτζομαγαζα δεν προκειται να μπλεξει γιατι ουτως ή αλλως δεν φερνει κανενα το Silver edition και ζητημα αν 1-2(απο τα λιγα μαγαζια που το φερνουν)φερνουν και το μαυρο χρωμα.

Ειχα μιλησει και εγω με expansys αλλα δεν μπορεσα να προχωρησω την παραγγελια του silver edition επειδη μπορουσα τροπο πληρωμης μονο μεσω καταθεσης σε λογαριασμο και λογω capital δεν με αφηνε αρα εφαγε ακυρο δυστηχως αν και μου αρεσε πολυ εμφανησιακα.

Δημοσ.

Έχουμε update.  Παρέλαβα χθες το απόγευμα την συσκευή, όλα άψογα και ωραία. ΑΛΛΑ, ενώ χθές το έβαλα να φορτίσει μέχρι 100%, το έκλεισα και πήγα για ύπνο.  Σήμερα το πρωί που άνοιξα ξανά τη συσκευή, η μπαταρία είχε πέσει στο 87%!!!!!!!  Και ρωτάω εγώ, είναι φυσιολογικό να έχει πέσει τόσο η μπαταρία, από τη στιγμή που ήταν κλειστή;  Ασ απαντήσει κάποιος που ξέρει τι γίνεται με τη συγκεκριμμένη συσκευή ή είναι/ήταν κάτοχος,  Έχουν αρχίσει και με ζώνουν τα φίδια ότι θα βγουν αληθινές οι ανησυχίες μου. 

#Fulgore μπορείς να κάνεις κατάθεση σε λογαριασμό εξωτερικού, αλλά μέχρι 500€ το μήνα από έναν λογαριασμό.

Δημοσ.

Έχεις περισσότερες πληροφορίες ότι πάει για κλείσιμο; Για ποιο λόγο; Δεν έχει καλό hardware;  Δεν έχει καλό software;

Δημοσ.

Έχουμε update.  Παρέλαβα χθες το απόγευμα την συσκευή, όλα άψογα και ωραία. ΑΛΛΑ, ενώ χθές το έβαλα να φορτίσει μέχρι 100%, το έκλεισα και πήγα για ύπνο.  Σήμερα το πρωί που άνοιξα ξανά τη συσκευή, η μπαταρία είχε πέσει στο 87%!!!!!!!  Και ρωτάω εγώ, είναι φυσιολογικό να έχει πέσει τόσο η μπαταρία, από τη στιγμή που ήταν κλειστή;  Ασ απαντήσει κάποιος που ξέρει τι γίνεται με τη συγκεκριμμένη συσκευή ή είναι/ήταν κάτοχος,  Έχουν αρχίσει και με ζώνουν τα φίδια ότι θα βγουν αληθινές οι ανησυχίες μου. 

#Fulgore μπορείς να κάνεις κατάθεση σε λογαριασμό εξωτερικού, αλλά μέχρι 500€ το μήνα από έναν λογαριασμό.

οτι ακριβως μου ειπαν και στην τραπεζα.Ελα μου ομως που το κινητο εβγαινε πανω απο 500ευρω :P

Παντως φυσιολογικο μεσα στο βραδυ να σου φαει τοση πολυ μπαταρια,ειδικα το συγκεκριμενο κινητο που εχει και δυνατη αυτονομια δεν ειναι εκτως αν ειχες τιποτα ανοικτο απο πισω κατα λαθος και δεν το ειδες.

Δημοσ.

Αν έχεις άλλο λογαριασμό σε άλλη τράπεζα, μπορείς να βάλεις τα υπόλοιπα από'κει.  ΄Η να έβαζε τα υπόλοιπα ένας φίλος σου κτλ.  Έτσι το έκανα εγώ.  Όσο για το κινητό, το είχα κλείσει τελείως.  Τρέχουν και πάλι προγράμματα από πίσω, ακόμα και όταν απενεργοποιείς πλήρως το κινητό;

Δημοσ.

Αυτό λέω κι εγώ.  Άρα έχει θέμα η μπαταρία;  Μήπως παίζει ρόλο που το φόρτισα από θύρα υπολογιστή;  Δε νομίζω.

Δημοσ.

δεν επρεπε να μπλεξεις με την blackberry δεν ειναι τυχαιο οτι παει για κλεισιμο

Μάλιστα....

@ts Παρακολούθησέ το λίγο και μην αγχώνεσαι, μπορεί να μην είχε γίνει σωστή φόρτιση.

Δοκίμασε τις ίδιες ώρες από 100% σε airplane mode αν θα έχει drain.

Επίσης δεν ξέρω αν έχεις φορτώσει android εφαρμογές, αν ναι κάποια μπορεί να σου έκανε πολύ απότομο leak στιγμιαία.

Και ελλατωματικό να είναι θα κάνουν αντικατάσταση.

ΥΓ: Με γεια το εργαλείο :)

• Like 1
Δημοσ.

Θα δοκιμάσω αυτό που λες.  Δεν έχω περάσει ακόμα καμία εφαρμογή.  Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εντάξει το expansys σαν after sales, σε περίπτωση που δεν το γλυτώνω το service.  Δεν θέλω να μπλέξω με στείλε-περίμενε να έρθει πίσω και να πληρώνω και μεταφορικά.  Θα δω αύριο, ελπίζω να στρώσει.

Δημοσ.

To κινητο σπερνει,μολις συνηθησεις λιγο το μεγεθος θα καταλαβεις...για το θεμα που αντιμετωπισες,μηπως ειχες ενεργοποιημενα GPS,WIFI,NFC ? Να ξερεις οτι εχει μπαταριαρα !

Και φυσικα ΔΕΝ κλεινει η Blackberry! :-D :-D :-D :-D

Μην το φορτιζεις απο τη USB του PC ,χρησιμοποιησε το φορτιστη του και κανε σωστη φορτιση τους πρωτους 10 κυκλους....

Βαλτου και GOOGLE PLAYSTORE !

Δημοσ.

Το μέγεθος, δεν με απασχολεί.  Μέσα σε 10 λεπτά το συνήθισα.  Αφού το κινητό το είχα κλείσει τελείως, πως γίνεται να τρέχουν από πίσω εφαρμογές; Ούτε gps, ούτε nfc, ούτε τίποτα.  Τα είχα όλα κλειστά. Το φόρτισα 100% και θα το αφήσω όλο το βράδυ σε flight mode, όπως είπε και ο stratos_21 και ελπίζω το πρωί να δω καλά νούμερα.  Update σε λίγες ώρες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...