nextforbest Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπερα. Μετα απο προταση γνωστου μου μπηκα σε αυτη την σελιδα για οποιον την ξερει (δεν βαζω link να μην θεωρηθει διαφημηση) η οποια υποσχεται σταθερο κερδος στους πελατες της το οποιο το βγαζει απο ρομποτ τα οποια παιζουν ποκερ online. Εχω κανει εγγραφη αλλα απο οτι ειδα δεν εχει καν paypal εχει ομως αλλες εταιρειες λιγο πολυ καποιες ειναι καπως γνωστες, Εχει καποιος αποψη για αυτο το site ? Το ατομο που μου προτεινε να μπω να γραφτω στο site πριν λιγες μερες πηρε την πρωτη πληρωμη απο αυτους συν το αρχικο του κεφαλαιο,γι αυτον τον λογο μπηκα και εχω στην "πριζα" , Ειναι μουφα ή οχι?
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 https://bitcointalk.org/index.php?topic=1204396.0
defacer Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Για ποιό λόγο είπαμε θα έκαναν κάτι τέτοιο αντί να το κρατήσουν για τον εαυτό τους; Υπάρχουν βέβαια σοβαρές λογικές απαντήσεις στην παραπάνω ερώτηση. Απλά όλες περιέχουν τη φράση "κάποια στιγμή θα κλείσει το μαγαζί χωρίς προειδοποίηση".
nextforbest Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Άρα μουφα.. Σας ευχαριστώ πολύ !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα