Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

5k δεν είναι λεφτά για επένδυση που θα σου αποφέρει εισόδημα. Η λογική της μηχανής που ανέφερα παραπάνω δεν είναι για να σε προσβάλω, αλλά ως παράδειγμα πως με μια επένδυση αυτού του επιπέδου που μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις για να να δουλέψεις σε ένα αντικείμενο που θα σου αποφέρει ένα μικρό σχετικά αλλά καθημερινό εισόδημα.

Μια άλλη ιδέα, αν είσαι καλός με τις τέχνες και τις πωλήσεις, είναι να αγοράσεις υλικά και ότιδημποτε άλλο χρειάζεται για να αρχίσεις να πουλάς διακοσμητικά για το σπίτι ή κοσμήματα, σε πανηγύρια (χραίαζεσαι και άδεια).

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Πάρε μηχανάκι και γίνε ντελιβεράς.

Πλάκα πλάκα είναι μια κίνηση με πολυ μικρο ρίσκο καθώς δεν χρειάζεται να ξοδέψει ολο το ποσό.

Θα πάρει ενα κινέζικο με 1000 ευρώ και κάνοντας τον ντελιβερα θα  εχει ενα σίγουρο εισόδημα για τα επόμενα χρόνια...

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια, σε πόσο περιπου καιρο χαλατε 5000€ για εξοδα διαβιωσης? Εγω που εχω και στεγαστικο, σε 8 μηνες.

Αν οι βουλγαροι νοικαρηδες σε φεσωσουν και βαλεις δικηγορο, σε πόσο καιρο διεκπεραιωνονται τετοιες υποθεσεις απ τη βουλγαρικη δικαιοσυνη?

Εκτός Ελλάδος, οι περισσότεροι ιδιοκτήτες χρησιμοποιούν εταιρία που διαχειρίζεται το σπίτι.

Πέρνει η εταιρία ένα μικρό ποσοστό επί του ενοικίου αλλά αυτή είναι υπεύθυνη για να νοικιάζει το σπίτι, να κυνηγά για τα ενοίκια κάθε μήνα, και να πετά από το σπίτι τους κακοπληρωτές εντός εβδομάδας.

Δημοσ.

Πολύ καλή απορία! Επειδή και εγώ αναρωτιώμουνα θα σου πω που έχω καταλήξει.

Καταρχάς τα λεφτά είναι πολύ λίγα ώστε να τα επενδύσεις με την έννοια οτι θα παίρνεις τόκους ενώ θα κάθεσαι....

Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τα επενδύσεις σε εσένα. Τα λεφτά είναι αρκετά για να ανοίξεις επιχείρηση.

Απλά πρέπει να βρείς κάτι το οποίο δεν χρειάζεται σε μεγάλο stock, είναι εύκολα εμπορεύσιμο και με ελάχιστο ρίσκο, ώστε στην χειρότερη περίπτωση (χρεωκοπίας) να μπορέσεις να πάρεις το μεγαλύτερο ποσοστό των χρημάτων σου πίσω. Αυτό σημαίνει να τα επενδύσεις στον εαυτό σου. Βρες ένα κενό στην αγορά και συμπλήρωσέ το. Καταστήματα τύπου ψιλικατζίδικο, take-a-way coffe, μαγειρίο/σπιτικές λιχουδιές,φούρνος, χειροποίητα αντικείμενα, αρωματοπωλείο και πολλά άλλα συμπληρώνουν τα πιο πάνω κριτήρια. Ένα απο αυτά μπορεί να λείπει απο την γειτονιά σου.

Το δεύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να ξεκινήσεις μια επιχείρηση απο το σπίτι για να μπορείς να εξελιχθείς σιγά-σιγά ώστε να μην έχεις την καταπίεση του ενοικίου, της εφορίας και λοιπούς λογαριασμούς, να δικτυωθείς με 2-3 άλλες επιχειρήσεις και αν όλα πάνε καλά να βγεις στην αγορα....

Όπως και να έχει εγώ συμφωνώ με αυτο που είπες. Οτι είναι λίγα για σοβαρή επένδυση, αλλά αρκετά για να κάθονται.

Εγώ πιστεύω πως είναι καλό κεφάλαιο στις μέρες μας για μικρή επένδυση. Είναι χαζομάρα κατά την γνώμη μου να πιστέυεις πως "αν είχα 1 εκατ. ευρώ θα ήξερα τι να τα κάνω, αλλά με 5-7χιλ. δεν μπορώ να κάνω τίποτα". Όλοι οι μεγάλοι επενδυτές ξεκίνησαν απο κάπου.

Δεν νομίζω πως θα διαχειρίζονταν διαφορετικά το ποσό σου απο ένα μεγαλύτερο ποσό.

• Like 2
Δημοσ.

Στις μερες μας τι μπορει να κανει με 5 χιλιαρικα?

Οκ ας πω και εγω την μαλακια μου αν εισαι σε επαρχια ξεκινα κατι με ζωοτροφες!

Δημοσ.

Ταξιδεψε, ταξιδεψε, ταξιδεψε!

Ω ναι!!!

Δεν είναι για όλους η καλύτερη επένδυση τα ταξίδια...:)

Παιδια, σε πόσο περιπου καιρο χαλατε 5000€ για εξοδα διαβιωσης? Εγω που εχω και στεγαστικο, σε 8 μηνες.

Αν πληρώνοντας και το δάνειο βγάζεις 8 μήνες με 5 χιλιάρικα μια χαρά είσαι!

Δημοσ.

Παιδιά, δεν γεννήθηκαν όλοι με χρήματα Link.png Site: ναη απόδειξη. . Αν σκεφτεί κανείς ότι εγώ δεν ζητάω καν millions είμαι σε καλό δρόμο. Όσοι όμως δεν μπορείτε να σκεφτείτε κάτι μην μπαίνετε στο κόπο να το αναφέρετε- είναι πολύ λογικό. Ξανά ευχαριστώ μέλη που ρίχνουν όμορφες ιδέες.

Δημοσ.

Παιδιά, δεν γεννήθηκαν όλοι με χρήματα Link.png Site: ναη απόδειξη. . Αν σκεφτεί κανείς ότι εγώ δεν ζητάω καν millions είμαι σε καλό δρόμο. Όσοι όμως δεν μπορείτε να σκεφτείτε κάτι μην μπαίνετε στο κόπο να το αναφέρετε- είναι πολύ λογικό. Ξανά ευχαριστώ μέλη που ρίχνουν όμορφες ιδέες.

Αντιλαμβανομαι το θυμο σου με το τρολλαρισμα..αλλα πραγματικα τα χρηματα σου δεν ειναι αξιολογα.

Αν δεν θες να εισαι με γραβατα και αν εισαι σε επαρχια τις ζωοτροφες που σου ειπα να τις ξανασκεφτεις..Για να στο λεω...!

Δημοσ.

Εδώ που τα λέμε, κανένας δεν έγινε αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας ψάχνοντας συμβουλές σε forums... μασημένη τροφή δεν παίζει σε τέτοια θέματα.

• Like 4
Δημοσ.

Εδώ που τα λέμε, κανένας δεν έγινε αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας ψάχνοντας συμβουλές σε forums... μασημένη τροφή δεν παίζει σε τέτοια θέματα.

Πολύ σωστό, απλά από ιδέα μπορεί να πετάξει ένας- 100 μπορεί να σκεφτείς. Ένας πίσω έδωσε μια καλή ιδέα. Απλά μωρέ όλο το στυλάκι δεν πας πουθενά και τέτοια είναι τελείως  Ελλάδα, μα τόσο Ελλάδα. 

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ σωστό, απλά από ιδέα μπορεί να πετάξει ένας- 100 μπορεί να σκεφτείς. Ένας πίσω έδωσε μια καλή ιδέα. Απλά μωρέ όλο το στυλάκι δεν πας πουθενά και τέτοια είναι τελείως  Ελλάδα, μα τόσο Ελλάδα. 

Δεν πας πουθενα στην Ελλαδα του σημερα ειναι το νοημα.Δεν ειναι αβασιμο.

Αν ομως εσυ θες ξεφυγεις απο αυτο το "κλισε",τοτε σκεψου εκεινο, που μπορεις να κανεις και ενηργησε καταλληλως. Απο εσενα εξαρταται!

Δημοσ.

Επενδυτης με 5.000 ευρω μονος, ψαχνει...

Κρατα τα να χεις να πληρωνεις κανα φορο και να φας κανα σουβλακι αν περισσεψει τιποτα, που θες να κανεις κι επενδυση κιολας :lol:

Εναλλακτικα τραβα αγορασε κανα σκυλο ρατσας να περνας την ωρα σου κι αυτα που θα περισεψουν κρατα τα για κανα εμβολιο και καμια κονσερβα. Ως εκει φτανουν τα 5κ, μιστερ επενδυτα.

:lol: :-D :lol:

Εκτός Ελλάδος, οι περισσότεροι ιδιοκτήτες χρησιμοποιούν εταιρία που διαχειρίζεται το σπίτι.

Πέρνει η εταιρία ένα μικρό ποσοστό επί του ενοικίου αλλά αυτή είναι υπεύθυνη για να νοικιάζει το σπίτι, να κυνηγά για τα ενοίκια κάθε μήνα, και να πετά από το σπίτι τους κακοπληρωτές εντός εβδομάδας.

Aρα πρεπει να πληρωνει και εταιρια. Που θα φορολογειται, εδω ή Βουλγαρια? (με το νεο φορολογικο οσοι εισπραττουν απο ενοικια τους κοβουν το κωλο...)

Σε πόσα περιπου χρονια  ο επενδυτης θα εχει κανει αποσβεση των 40.000 του σε αυτη τη δραστηριοτητα?

Αν πληρώνοντας και το δάνειο βγάζεις 8 μήνες με 5 χιλιάρικα μια χαρά είσαι!

Το δανειο ειναι γυρω στα 350, ευτυχως δε πληρωνω δεη-νερο-κοινοχρηστα.

Εσυ ποσους μηνες βγαζεις με 5 χιλιαρικα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...