jiliad Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Γνώμες για το m9, αυτή τη στιγμή έχω ένα huawei p8 κ είναι ευχαριστημένος γενικά απλά ήθελα να ρωτησω αν αξίζει ή μετάβαση γιατί έχω ακούσει για το ui των htc πολύ καλά λογια αλλά δεν ξέρω αν στη πράξη είναι είναι ορατό. Γενικά εμπειρίες από κατόχους κ μη θα με ενδιέφεραν, ευχαριστώ πολύ.
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δεν το εχω ουτε το εχω δουλεψει αλλα ξερω οτι εχει πολυ καλο ui οπως λες,τρομερα ηχεια,λογικα θα εχει καλυτερη οθονη(χειροτερη απο το p8 δεν νομιζω να εχει παντως,μιας κ η οθονη του p8 εμενα δεν με ενθουσιασε ) απο ποιοτητα κ το p8 κ το m9 ειναι σε πολυ καλα επιπεδα,καμερα απο οτι ακουω δεν εχει καλη το m9 ενω για το p8 διαβαζω καλα λογια για την καμερα.Αν παιζεις παιχνιδια σαφως το m9 εχει καλυτερη καρτα γραφικων
mahone1 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Το εχει ενας φιλος μου δεν κολαει ποτε δεν εχει κολλήσει μεχρι τωρα τουλαχαστον πολυ καλη κατασκευη που το επιασα στα χερια μου κι εγω πολυ καλο σημα και γενικα πολυ αριστο εκει που τα χαλαει ειναι στα παιχνιδια ζεσταίνετε αν σε ενδιαφερει και το κυριο στην καμερα μονο στις βραδινες ληψεις εχει διορθωθει καπως με την marshmallow αλλα οχι εντελος.
jiliad Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Παιχνίδια δε παίζω σχεδόν ποτε. Το ui με νοιάζει που ακούω κριτικές τρελες, είναι όντως τόσο ξεχωριστό? Έχω δουλέψει νεξους, μοτορολα, one plus, γενικά πολλές συσκευές εκτοσ από htc, να το τολμησω? 1
mahone1 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Ναι ειναι πολυ ωραιο αλαγκαριστο τηλεφονο το μονο που δεν θα σου αρεσει σου ειπα η καμερα στις βραδινες ληψεις εκει τα χαλαει μονο...
MrGeo Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Παιχνίδια δε παίζω σχεδόν ποτε. Το ui με νοιάζει που ακούω κριτικές τρελες, είναι όντως τόσο ξεχωριστό? Έχω δουλέψει νεξους, μοτορολα, one plus, γενικά πολλές συσκευές εκτοσ από htc, να το τολμησω? φιλε εχω ειχα το Μ8, που πανω-κατω ειναι τα ιδια στο λογισμικο. θα τολμησω να σου πω πως ειναι το πιο καλογραμμενο skin android που εχω χρησιμοποιησει και ημουν και εγω κατοχος oneplus, nexus 5, samsung. Ισως με διαφορα το ποιο ελαφρυ σκιν με λιγα πραγματα και σχετικα ομορφο. Ομως εχει και τα αρνητικα, την πορεια της HTC και με τον τροπο που δινει τα update (τπτ δεν ειναι τελειο!). 2
Donalhioy Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 σε τετοια budget η HTC πλεον δεν αποτελει vfm λυση.. ισως απο αποψη specs και ποιοτητας κατασκευης να ειναι και τα χειροτερα.. αλλα το λογισμικο ειναι οντως καλο κρινοντας απο το m8 που το εχω δουλεψει..
jiliad Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Με λίγο ψαξιμο βλέπω ότι πολλοί επιμένουν στο M8 κ πως το m9 δεν αξίζει, βλέπω όμως ότι στη τιμή είναι πολύ κοντά, δε θα θελα να πάρω m8 σε τέτοια τιμή εν καιρο m10. Tι παίζει?
vchristod84 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Με λίγο ψαξιμο βλέπω ότι πολλοί επιμένουν στο M8 κ πως το m9 δεν αξίζει, βλέπω όμως ότι στη τιμή είναι πολύ κοντά, δε θα θελα να πάρω m8 σε τέτοια τιμή εν καιρο m10. Tι παίζει?Αν κάνεις υπομονή για το 10,έχει καλώς. Το m9 τη στιγμή που πήρε το τελευταίο update (marshmallow) λένε όλοι ότι άλλαξε άρδην προς το καλύτερο. Εγώ,σαν κάτοχος του Μ8, παρότι υπερευχαριστημενος, θα σου έλεγα να πάρεις το 9 (αν δεν μπορείς να περιμένεις μέχρι να βγει το 10) , γιατί το 8 είναι πλέον κινητό διετίας 2
HALF EVIL Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 σε τετοια budget η HTC πλεον δεν αποτελει vfm λυση.. ισως απο αποψη specs και ποιοτητας κατασκευης να ειναι και τα χειροτερα.. αλλα το λογισμικο ειναι οντως καλο κρινοντας απο το m8 που το εχω δουλεψει.. Specs και ποιότητα κατασκευής τα χειρότερα;;; Πλάκα θα κάνεις.
vchristod84 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Specs και ποιότητα κατασκευής τα χειρότερα;;; Πλάκα θα κάνεις.Μας κοροϊδεύει ο φίλος...
HALF EVIL Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Κάποιοι νομίζουν ότι τα κινητά είναι τόστ. Φέρε μου όποιο κινητό θες και σου το κάνω φυσαρμόνικα. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2016 από HALF EVIL 2
Donalhioy Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 το εν λογω κινητο κοστιζει περιπου 400 ευρα... σε ολα τα τεστ ειναι το πιο ευπαθες απο καθε αποψη... στις κατηγοριες του τουλαχιστον για την ακριβεια νομιζω το το 6p ειναι χειροτερο... ή τουλαχιστον το ιδιο
arma1 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 επειδη ειχα το p8 αλλα και το m9 σου λεω m9 με κλειστα ματια ,οπως ειπαν και τα παιδια πιο πανω λιγο η καμερα τα χαλαει, κατα τ αλλα ολα ειναι κορυφη ,σε λειτουργικο android το htc ειναι κορυφη, μετα απο αυτο ολα τ αλλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα