stefant24 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΙΝΣΟΜΝΙΑΚΣ !!!!!!! Έχω κάποια αντικείμενα τεχνολογικά που θα μπορούσαν να θεμελιώσουν μια επιχείρηση αλλά δεν γνωρίζω που ακριβώς να απευθυνθώ , σε ποιο κοινό (δεν μιλώ στις αγγελίες) . Για να σας δώσω μια γεύση έχω ένα CISCO SG100-24 έρημο και κάθεται και δεν γνωρίζω τι τιμή μπορεί να πιάσει και αν θα πουληθεί. Για αυτό ζητάω αν ξέρει κανείς κανένα σιτε με κόσμο που να ενδιαφέρεται ειδικά για αυτά τα πράγματα εδώ στην Ελλάδα ας το παρθέσει μέσω ποστ. Ή αν υπάρχει κανένας ενδιαφερόμενος ας στείλει μήνυμα ούτως ή άλλως η τιμή θα ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΓΥΩΜΑΙ 10000%. Υ.Γ. Αν το θέμα που άνοιξα δεν είναι στο σωστό νήμα ας με διορθώσει κάποιος mod. ή αν κριθει το οτιδήποτε μη κατάλληλο θα με χαροποιούσε αν διορθωνόταν επίσης από κάποιον mod.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΙΝΣΟΜΝΙΑΚΣ !!!!!!! Έχω κάποια αντικείμενα τεχνολογικά που θα μπορούσαν να θεμελιώσουν μια επιχείρηση αλλά δεν γνωρίζω που ακριβώς να απευθυνθώ , σε ποιο κοινό (δεν μιλώ στις αγγελίες) . Για να σας δώσω μια γεύση έχω ένα CISCO SG100-24 έρημο και κάθεται και δεν γνωρίζω τι τιμή μπορεί να πιάσει και αν θα πουληθεί. Για αυτό ζητάω αν ξέρει κανείς κανένα σιτε με κόσμο που να ενδιαφέρεται ειδικά για αυτά τα πράγματα εδώ στην Ελλάδα ας το παρθέσει μέσω ποστ. Ή αν υπάρχει κανένας ενδιαφερόμενος ας στείλει μήνυμα ούτως ή άλλως η τιμή θα ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΓΥΩΜΑΙ 10000%. Υ.Γ. Αν το θέμα που άνοιξα δεν είναι στο σωστό νήμα ας με διορθώσει κάποιος mod. ή αν κριθει το οτιδήποτε μη κατάλληλο θα με χαροποιούσε αν διορθωνόταν επίσης από κάποιον mod. O τιτλος παντως ειναι αρκετα παραπληνητικος , εγω διαβαζοντας τον καταλαβα οτι εχεις καποια επιχηρηση και ψαχνεις καποιο καταστημα που να μπορει να σε προμηθευει γραφικη υλη (χαρτια αναλωσιμα κτλ) 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα