Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδη εχω σταματησει το γυμναστηριο προσπαθω να βρω εναν εναλλακτικο τροπο για γυμναστικη.ξερετε μηπως καποιο χωρο στις περιοχες του κεντρου της αθηνας που να σου επιτρεπει να ασκηθεις με την ησυχια σου.πιο πολυ θελω να υπαρχει εστω ενας μονοζυγος η διζυγος και χωρος για τρεξιμο.

Δημοσ.

Στο Καλλιμάρμαρο. Όχι μέσα, από πάνω, στο λόφο του Αρδηττού. Έχει δίζυγο, μονόζυγο, επικλινή πάγκο με σχοινί και κάνα δύο άλλα. Και φυσικά χώρο για τρέξιμο. Έχει ένα χωμάτινο πέταλο 500 μέτρων και διαδρομές στο λόφο.

• Like 2
Δημοσ.

επειδη εχω σταματησει το γυμναστηριο προσπαθω να βρω εναν εναλλακτικο τροπο για γυμναστικη.ξερετε μηπως καποιο χωρο στις περιοχες του κεντρου της αθηνας που να σου επιτρεπει να ασκηθεις με την ησυχια σου.πιο πολυ θελω να υπαρχει εστω ενας μονοζυγος η διζυγος και χωρος για τρεξιμο.

Εγω γυμνάζομαι και σε ενα μπασκετάκι που έχουν εγκαταλειψει το μονο που με ενοχλει ειναι οτι τα ζωα το έχουν κανει σκουπιδοτοπο μέσα στις γωνιες και ειναι άσχημο. Τεσπα έχει και σκαλοπατάκια εξεδρες. Τρέχω κανα 10λεπτο γυρω γυρω ισα για ζέσταμα μετα πέφτω για κάμψεις , έχω ενα στρωματάκι κάνω κοιλιακους και ραχιαιους ... για ποδια κάνω καθισματα ή πηδηματα πάνω στα σκαλοπατάκια της εξέδρας. Καμια φορά παιρνω και 2 αλτηράκια 15κιλα και βγάζω ασκησεις για τρικεφαλους και ώμους για να μη βαριεμαι μονο με τις κάμψεις. Μονοζυγο έχει η παιδικη χαρά απο κάτω. Και αυτη ερημη επισης αλλα δεν με χαλάει.

Δημοσ.

Εγω γυμνάζομαι και σε ενα μπασκετάκι που έχουν εγκαταλειψει το μονο που με ενοχλει ειναι οτι τα ζωα το έχουν κανει σκουπιδοτοπο μέσα στις γωνιες και ειναι άσχημο. Τεσπα έχει και σκαλοπατάκια εξεδρες. Τρέχω κανα 10λεπτο γυρω γυρω ισα για ζέσταμα μετα πέφτω για κάμψεις , έχω ενα στρωματάκι κάνω κοιλιακους και ραχιαιους ... για ποδια κάνω καθισματα ή πηδηματα πάνω στα σκαλοπατάκια της εξέδρας. Καμια φορά παιρνω και 2 αλτηράκια 15κιλα και βγάζω ασκησεις για τρικεφαλους και ώμους για να μη βαριεμαι μονο με τις κάμψεις. Μονοζυγο έχει η παιδικη χαρά απο κάτω. Και αυτη ερημη επισης αλλα δεν με χαλάει.

ναι και εγω πανω κατω αυτα σκεφτομουν,θα παω να δω τι παιζει στο καλλιμαρμαρο που προτεινε ο φιλος πιο πανω.απο την περιγραφη πιστευω πως ειναι ακριβως αυτο που ψαχνω.

• Like 1
Δημοσ.

Παντως αμα πας και βαρεθεις ξερω διπλα στην ερατοσθενους μια φοβερη πιτσαρία που φημιζεται για τα τουμπανιαρικα σαντουιτσς που κανει la grande pizza ...θα με θυμηθεις

• Like 4
Δημοσ.

Στο αλσος γαλατσιου και σε αλλους δημους υπαρχουν και οργανα γυμναστικης για αεροβια η ασκησεις για στηθος και ωμους, συν τα διζυγα μονοζυγα παγκοι κοιλιακων. Αν βεβαια θελεις να γυμναζεσαι με τους παππουδες..

Αλλα αν πηγαινεις πολυ πρωι δεν εχουν πολυ κινηση.

Εχουν φτιαξει ιδιο σκηνικο και στο αλσος περιστεριου αλλα προσωπικα δεν θα πηγαινα. Εχουν και μια καφετερια ακριβως διπλα και ειναι παραξενο.. Για μενα.. Η πιστευω θα πρεπει να ειναι πολυ ψωνιο καποιος να γυμναζεται εκει και να τον βλεπουν απεναντι οι αλλοι που πινουν το ποτο τους.

Δημοσ.

Παντως αμα πας και βαρεθεις ξερω διπλα στην ερατοσθενους μια φοβερη πιτσαρία που φημιζεται για τα τουμπανιαρικα σαντουιτσς που κανει la grande pizza ...θα με θυμηθεις

χαχαχ ευχαριστω για την προταση αλλα τα εχω κοψει αυτα εδω και καιρο

Δημοσ.

Μια λυση ειναι να παρεις γυαλια εικονικης πραγματικοτητας και να βαλεις να δειχνει κανενα λειβαδι η κανενα δασος. Και παιξε μπαλιτσα σπιτι σου. Θα κανεις αποσβεση χρονο και χρημα στο αψεσβησε

Δημοσ.

Στο Καλλιμάρμαρο. Όχι μέσα, από πάνω, στο λόφο του Αρδηττού. Έχει δίζυγο, μονόζυγο, επικλινή πάγκο με σχοινί και κάνα δύο άλλα. Και φυσικά χώρο για τρέξιμο. Έχει ένα χωμάτινο πέταλο 500 μέτρων και διαδρομές στο λόφο.

Παλια ειχε και γυμναστηριο αλλα δεν ξερω αν υπαρχει πια

Δημοσ.

Παλια ειχε και γυμναστηριο αλλα δεν ξερω αν υπαρχει πια

Έχει ένα κτιριάκι σαν λυόμενο, αλλά δεν ξέρω τι έχει μέσα. Είναι κάποιοι που έχουν κλειδί και μπαινοβγαίνουν, αλλά δεν ξέρω τι παίζει.

Δημοσ.

Έχει ένα κτιριάκι σαν λυόμενο, αλλά δεν ξέρω τι έχει μέσα. Είναι κάποιοι που έχουν κλειδί και μπαινοβγαίνουν, αλλά δεν ξέρω τι παίζει.

Εκει μέσα είχε κάποια βασικά όργανα για πόδια στήθος κλπ. Πρωινες ώρες ήταν πάντα ανοιχτό .

Δημοσ.

Για στηθος να προτεινω την κλασσικη άσκηση των κάμψεων. Σημερα πηγα για γυμναστική και το έλιωσα λιγο έβγαλα 6 σέτ των 25 επαναλήψεων. Με διαλλειματα των 2 λεπτών. Για ωμους ειχα πάρει τα αλτηράκια μου 2 15κιλα και έκανα τις πλάγιες εκτασεις για ώμους μέχρι το υψος του ώμου το αλτηράκι οχι πιο πάνω. Στην αρχη έκανα 15 λεπτά τρεξιμο ισα να ζεστανουμε τις μηχανές. Για ποδια έπαιξα μπαλιτσα με βαθιά καθισματα εδω παιζω δυνατά γιατι έχω καλους τετρακέφαλους οποτε έριξα 5 σετ των 30 επαναλήψεων σε καποιες επαναληψεις καθομουν ακινητος στη στάση για 5-6 δευτερολεπτα και οπως σηκωνομουν ένιωθα το κάψιμο στο τετρακεφαλο :-D μια ωριτσα περιπου καθαρη προπονηση χωρις τα διαλειματα. Εντάξει καλα ειμαστε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...