Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα μία ερώτηση όταν δημοσιεύω κάτι από την σελίδα μου στο φβ βγάζει πάντα μια συγκεκριμένη φωτογραφία πώς μπορώ να το αλλάξω αυτό ξέρει κάποιος?

Δημοσ.

Τι φωτογραφία βγάζει;

Εμφανίζει τη φωτογραφία ακόμη κι αν επιλέξεις να δημοσιεύσεις μονάχα κείμενο;

Δώσε παραπάνω λεπτομέρειες, κανένα screenshot, για να σε βοηθήσουμε. :)

Δημοσ.

Τι φωτογραφία βγάζει;

Εμφανίζει τη φωτογραφία ακόμη κι αν επιλέξεις να δημοσιεύσεις μονάχα κείμενο;

Δώσε παραπάνω λεπτομέρειες, κανένα screenshot, για να σε βοηθήσουμε. :)

δεν έγραψα κάτι παραπάνω γιατί είναι από κατάστημα μην θεωρηθεί και διαφήμιση.αν μπω σε μια κατηγορία και θέλω κάνω κοινοποίηση κάποιο προϊών αντί να μου εμφάνιση την φωτογραφία από το προϊών μου βγάζει μια συγκεκριμένη αν επιλέξω μόνο κείμενο βγάζει μόνο κείμενο

Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλά, αυτό που περιγράφεις δεν είναι θέμα του Facebook, αλλά θέμα του site από το οποίο προσπαθείς να κοινοποιήσεις περιεχόμενο.

Μέσω του εργαλείου Facebook Debugger μπορείς να βάλεις τον σύνδεσμο μιας σελίδας και να δεις ποιες πληροφορίες τραβάει το Facebook για να δημιουργήσει το post κοινοποίησης της συγκεκριμένης σελίδας.

Όποιος ασχολείται με τη διαχείριση του site, θα πρέπει να εντάξει σωστά τα Open Graph tags σε αυτό. Σε μερικές πλατφόρμες (π.χ. wordpress) αυτό μπορεί να γίνει εύκολα μέσω διαφόρων plugins.

Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλά, αυτό που περιγράφεις δεν είναι θέμα του Facebook, αλλά θέμα του site από το οποίο προσπαθείς να κοινοποιήσεις περιεχόμενο.

Μέσω του εργαλείου Facebook Debugger μπορείς να βάλεις τον σύνδεσμο μιας σελίδας και να δεις ποιες πληροφορίες τραβάει το Facebook για να δημιουργήσει το post κοινοποίησης της συγκεκριμένης σελίδας.

Όποιος ασχολείται με τη διαχείριση του site, θα πρέπει να εντάξει σωστά τα Open Graph tags σε αυτό. Σε μερικές πλατφόρμες (π.χ. wordpress) αυτό μπορεί να γίνει εύκολα μέσω διαφόρων plugins.

το facebook Debugger  το έχω δοκιμάσει και βλέπω μόνο την ίδια εικόνα που αναφέρω το site  το διαχειρίζομαι εγω.. πως γίνετε αυτό που αναφέρεις open graph tags?

Δημοσ.

Δεν ξέρω κι εγώ πολύ καλά για να σε βοηθήσω, εξαρτάται σχετικά με την πλατφόρμα που χρησιμοποιείς για το site σου.

Σε wordpress, συνήθως αρκεί ένα plugin τύπου Yoast SEO, το οποίο προσθέτει τα tags αυτόματα στο site.

Σε blogger πρέπει να ενταχθούν τα tags χειροκίνητα στον κώδικα του template του site, κάπου ανάμεσα στα <head> και </head>.

Στην ουσία το Facebook βρίσκει αυτά τα tags στο site σου και καταλαβαίνει ποιες πληροφορίες να τραβήξει για τίτλο, εικόνα, περιγραφή, κλπ, για κάθε σελίδα του site, όταν την κοινοποιείς.

Δημοσ.

Δεν ξέρω κι εγώ πολύ καλά για να σε βοηθήσω, εξαρτάται σχετικά με την πλατφόρμα που χρησιμοποιείς για το site σου.

Σε wordpress, συνήθως αρκεί ένα plugin τύπου Yoast SEO, το οποίο προσθέτει τα tags αυτόματα στο site.

Σε blogger πρέπει να ενταχθούν τα tags χειροκίνητα στον κώδικα του template του site, κάπου ανάμεσα στα <head> και </head>.

Στην ουσία το Facebook βρίσκει αυτά τα tags στο site σου και καταλαβαίνει ποιες πληροφορίες να τραβήξει για τίτλο, εικόνα, περιγραφή, κλπ, για κάθε σελίδα του site, όταν την κοινοποιείς.

κατάλαβα σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...