Προς το περιεχόμενο

Το Ηνωμένο Βασίλειο θέλει να κόψει την πρόσβαση των εφήβων σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το σεξ και ο αυνανισμος ειναι κατι ΑΠΟΛΥΤΑ φυσιολογικο. Εχουμε τα ματια για να βλεπουμε, τα ποδια για να περπαταμε και τα γεννητικα οργανα για να κανουμε σεξ και με τις καταλληλες συνθηκες παιδια.
Αυτη η αρρωστη ηθικη που εχουν επιβαλει παντου οι παπαδες "οχι σεξ, ειναι αμαρτια" ειναι λαθος. Αποδειξη αυτου οτι ουτε οι ιδιοι τα τηρουν αυτα που λενε.
Παρτε βιβλια σεξουαλικης διαπαιδαγωγησης στα παιδια σας, μιληστε τους σαν να ειναι το πιο φυσικο πραγμα. Μαθετε τα παιδια σας να εχουν κριτικη σκεψη και μην βαζετε ανοητες απαγορευσεις στις ζωες τους. 

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 151
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αν τους κόψετε και αυτό να δω πόσο θα αυξηθούν τα κρούσματα βιασμών, κλπ...

 

που κολλάει η τσόντα με τον βιασμό; το ίδιο που κάνει βλέποντας τσόντα ας το κάνει μόνος του. ή μηπως όλοι αυτοι που βιαζουν δεν βλεπουν τσοντες; απλα εχουν μια σκ**ά αυτοσυγκρατηση (και είναι αστειο που αναφερω την αυτοσυγκρατηση, δεν χρειαζεται καν αυτοσυγκρατηση, απλά δεν το κανεις)

 

giphy.gif

 

και θεωρουν και την γυναικα πως είναι απλά ένα αντικειμενο και τίποτα παραπάνω, υπάρχει η παραμικρή, έστω και 0.0000001% περίπτωση, να αγαπάς / σέβεσαι τις γυναίκες και να κάνεις κάτι τέτοιο; και αυτό ακριβώς το "γυναίκα - αντικείμενο" είναι κατι που ας μην γελιόμαστε, προωθεί το ίδιο το πορνό στο 99.99% των ταινιων του. οπότε ο συσχετισμός τσόντας - βιασμού μπορεί να είναι σωστός αλλά πάρ'το αλλιώς γιατί το πήγες ανάποδα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι σχέση έχουν οι εμπειρίες και οι ικανότητες του εφήβου να ανταπεξέρχεται στις δυσκολίες όταν μιλάμε για ένα πολύ συγκεκριμένο θέμα.

 

Εδώ εξετάζουμε ωριμότητα, ηθική και αντίληψη.

 

Και πολλοί ανήλικοι τα έχουν όλα αυτά σε μεγαλύτερο βαθμό από ενήλικες.

 

Μπορεί λοιπόν ένας ανήλικος να δει μία γυναίκα να τσιμπουκώνει ένα άλογο και να κρίνει αν αυτό είναι σωστό ή όχι, να αναλύσει αυτό που συμβαίνει εκεί έξω στον κόσμο και να το αντιμετωπίσει με ωριμότητα, ηθική, λογική κ.λπ. χωρίς να έχει τις κοινωνικές, εργασιακές, σεξουαλικές κ.λπ. εμπειρίες ενός ενήλικα;

 

Φυσικά και μπορεί.

 

Μπορεί να αποφασίσει αν το να τον παίζει όλη μέρα είναι το καλύτερο που μπορεί να κάνει για τον εαυτό του;

 

Δείξε του δρόμους για να κάνει το κάτι καλύτερο και τότε φυσικά και θα μπορέσει.

 

Πάρε του μια κιθάρα, δείξε του ένα άθλημα που θα μπορούσε να αγαπήσει, μάθε του μια επιστήμη ή τέχνη και γενικά βοήθησέ τον να ανακαλύψει δραστηριότητες μέσα από τις οποίες θα εξελιχθεί και τότε δεν υπάρχει περίπτωση να επιλέξει να τον παίζει παραπάνω απ' όσο τον καλεί η φύση του.

 

Το πραγματικό πρόβλημα τον εφήβων είναι ότι δεν έχουν τις οικονομικές δυνατότητες να ανακαλύψουν καλύτερα πράγματα. Οι τσόντες από την άλλη είναι και ευχάριστες και τσάμπα.

 

Και όσο για τους ενήλικες τα προβλήματα που τους οδηγούν εκεί είναι πολλά άλλα (άγχος, αϋπνίες, ρουτίνα κ.λπ.).

 

Σκέψου το.

Πολλοί το δέχομαι, αλλά πολλοί δεν σημαίνει ότι είναι κι ο κανόνας. Κι εδώ εξετάζουμε τον κανόνα που θεωρεί τον ενήλικα πολύ ικανότερο νοητικά και συναισθηματικά από έναν ανήλικο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να και η λίστα με τις ταινίες 56.Εδώ… Κ**χανείο

57.Πάρτα Λέτα και κάντα Ομελέτα

58.Ο ζηλιάρης σκύλος

59.Θέλεις στρίμωγμα;

60.Πρόστυχη αναλ-γησία

61.Πίσω, μαύρη και λυσσάρα!

62.Σκύψε ευλογημένη!

 

63.Μπαίνε-τον : ενωμένα χρώματα του σεξ

64.Ανώμαλη γιαγιά, άτακτη εγγονή

65.Τ**μπουκωμένοι

66.Οι κυρίες θέλουν κλαρίνα

67.Ο Τρυποκαθαριστής

68.Τα τ***κια του διανοούμενου

69.Δρακωλιάρες

70.Αδελφές Καραμαζ-ώχ

71.Ο Λεσβίες της Αμαρτίας

 

72.Οπίσθιο έμφραγμα

73.Να η Σούζι, που ‘χει κ** σαν καρπούζι

74.Άσπρο Λούκι, μαύρο Παλούκι

75.Αφηνιασμένα καπούλια

76.Οι Σεξοθεραπευτές

77.Σχολή οθωμανικού Δικαίου

78.Συγχώρεσε με που πονώ

79.Γιατί τόσος ντόρος για την χέριγκερ; (το μπουκάλι παίζει ρόλο…)

80.Από δαχτυλίδι μου τον έκανες βραχιόλι

81.Αποχυμωτής μουλινέξ

82.Μωρό μου καλησπέρα, με π*** όλη μέρα

 

83.Έγια μόλα, έγια λέσα, βάλε και τις μπάλες μέσα

84.Απόρθητες του κωλογιού

 

85.Ξαναμμένες καλόγριες

86.Ομάδα οπίσθιας κρούσεως

87.Ερωτική Ολυμπιάδα: τελικά

88.Τα μπούτια μου είναι πιο καυτά κι από τις σφαίρες

89.Οι τρεις χαρχάλες

90.Το παλαμάρι του βαρκάρη

91.Άνοιξε από πίσω

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ε ναι επιτέλους. Να γυρίσουμε στην εποχή που το σεξ ήταν μόνο το ιεραποστολικό, ο γυναικείος οργασμός άγνωστη λέξη, τα προκαταρκτικά σατανιστικη τελετή κτλ.

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ισχύει αν το πολυκάνεις κουφαίνεσαι ; ( Σε παλαιότερες εποχές θεωρούνταν επιβλαβής για τη σωματική ή την ψυχική υγεία του ατόμου, με διαδεδομένες τις φήμες ότι μπορεί να οδηγήσει σε κώφωσητύφλωση και να προκαλέσει κύφωση. ) Πηγή Βικιπαίδεια.  :P :P :P

Και επισης ειναι και ενα απο τα 7 θανασιμα αμαρτηματα.Οποτε αν τραβας μαλακια τερμα ο παραδεισος.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οχι, θα φροντιζα να εφοδιασω το παιδι μου με την καταλληλη κριτικη σκεψη ωστε να αμφισβητει οτιδηποτε γυρω του και να εξεταζει τα παντα με λογικη και επιχειρηματα. Και ναι, ας ερθει να με ρωτησει, δεν μπορω και δεν θελω να το κρατησω μεσα σε μια φουσκα, λεγοντας του οτι αυτος ο κοσμος ειναι αγγελικα πλασμενος ή απολυτα φυσιολογικος.

Εαν προσπαθησω να το κρατησω μακρυα απο οτιδηποτε θεωρω κακο για τον ψυχισμο του, ειμαι καταδικασμενος να αποτυχω. Μπορει οντως στο δικο του/της υπολογιστη/κινητο/whatever να μην περασει οτιδηποτε σχετικο επειδη εχω "φροντισει εγω γι αυτον/ην", αλλα στην εποχη της σαβουροπληροφοριας δεν υπαρχει περιπτωση να μην ερθει σε επαφη με "ασχημες" εικονες/πληροφοριες. Ενας φιλος του/της, ενα vpn, το tor, επισκεψη σε αλλη χωρα, υπαρχουν χιλιοι δυο τροποι να ξεπερασει τετοιες απαγορευσεις του κωλου. Και ενας εφηβος πανω στα ντουζενια του, θα τις ξεπερασει, τον κωλο μας να βαραμε κατω.

Και γι αυτο λοιπον καταληγω σ αυτο που ειπα στην αρχη: θελω οταν θα ερθει σε επαφη με τετοιες εικονες/πληροφοριες να εχει την κριτικη σκεψη να τις αντιμετωπισει/εξετασει/απορριψει/u-name-it.

ΑΥΤΟ!

 

 

Γνωρίζεις πόσο στοιχίζει μία "εύκολη" λύση για Parental Control;

Γνωρίζεις πόσο στοιχίζει ένα "απλό" ρουτεράκι με την συγκεκριμένη δυνατότητα;

Γνωρίζεις πόσοι από αυτούς θα έχουν τις γνώσεις να το παραμετροποιήσουν;

Γνωρίζεις πολλούς γονείς που έχουν την οικονομική δυνατότητα για την προμήθεια τέτοιου εξοπλισμού;

Γιατί αλλιώς θα χρειαστεί επίσκεψη "εξειδικευμένου" τεχνικού προσωπικού στο χώρο τους για την σχετική παραμετροποίηση.

Και τέλος αν γίνει αυτό που λες μπορείς να εγγυηθείς ότι θα κόψει το 100% των site τέτοιου περιεχομένου;

Ανέφερα απλώς ερωτήματα που προκύπτουν με μία απλή ανάγνωση της ανάρτησής σου;

Φιλικά Θανάσης

 

blue coat K9 web protection

Δωρεάν, πολύ αποτελεσματικό, ευκολο με 10 λεπτά διάβασμα. Δυστυχώς μόνο για windows. 

 

 

 

Αφήστε τους Άγγλους να αυνανίζονται σας παρακαλούμε... Αν τους κόψετε και αυτό να δω πόσο θα αυξηθούν τα κρούσματα βιασμών, κλπ...

 

Για να μη μιλήσω για τις ανήλικες μητέρες που είναι από τα μεγαλύτερα προβλήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο

Προβλήμα δεν το λες. Οι περισσότερες ανήλικες μητέρες της Αγγλία δεν ειναι από βιασμό, αλλά από επιλογή. Το κράτος επιδοτεί (benefits) γερά και πολλοί/πολλές το έχουν κάνει φαμπρικα. Από την άλλη το κράτος καταπολεμά την υπογεννητικότητα. 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σχετικό αρκετά με το θέμα, ο αυνανισμός στις εφηβικές αλλά και στις μεγαλύτερες ηλικίες μάλλον είναι σπατάλη ωφέλιμης ενέργειας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί αλλού. Επίσης είναι και εθισμός, όποιος θέλει ας ρίξει μια ματιά στο διαδίκτυο. Νομίζω ότι αξίζει με το παραπάνω και πρέπει κάποτε να γίνουν σοβαρές έρευνες για τις επιπτώσεις του σε σωματικό, ψυχολογικό και κοινωνικό επίπεδο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

και στο insomnia παντως εχουν ανοιξει τοπικ διαφοροι γονεις σε απογνωση "πως να κλειδωσουν ρουτερ, wifi, σελιδες κλπ" απο πορνογραφικο υλικο.
Λες και ο σημερινος εφηβος που ειναι απο τα 3 του μεσα σε υπολογιστες και κινητα , δεν ξερει να ξεπερασει αυτα τα εμποδια αν θελει...

ΥΓ: καποιος νιωθει την απειλη απο κτηνοβασιες και αλλα περιεργα πορνογραφικα ειδη , μονο αν εχει ερθει σε επαφη με αυτα , αλλιως απλα δεν γνωριζει/πιστευει την υπαρξη τους. Οποτε ψυχο-ανθρωπολογικα εχει μεγαλο ενδιαφερον αυτη η ενοχικοτητα να προστατεψει το παιδι του , απο αυτα που ο ιδιος εκανε...

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Άλλο λέω, άλλο λες. Μικρός δεν ήθελες να κάνεις έστω κάποια πράγματα απ' όσα έβλεπες γύρω σου ή στην τηλεόραση και φώναζες μέσα σου "ουάου, τι γαμάτο που είναι"; Ή δεν ήθελες να μοιάσεις σε κάποιον; Επίσης ότι δεν ακολούθησες εσύ προσωπικά κάποιο παράδειγμα στην ζωή σου, δεν σημαίνει ότι τα παιδιά δεν σκέφτονται έτσι. Ο εγκέφαλος των παιδιών είναι σαν το σφουγγάρι: συγκρατά πολλά πράγματα και αδιακρίτως.

 

Αν είσαι γονιός, λυπάμαι τα παιδιά. Αν γίνεις στο μέλλον, πάλι τα λυπάμαι. Δεν έχεις ιδέα για τι πράγμα μιλάς.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια χαρά τα λέει. Αν ότι βλέπουμε στην τηλεόραση είχε μηδέν επιρροή κάποιοι δε θα ξόδευαν δις για διαφημίσεις, και στην τελική είναι κοινή λογική ότι οι πληροφορίες που λαμβάνουμε τακτικά λίγο πολύ μας διαμορφώνουν

Για τον αυνανισμό που μόλις διάβασα κάτι σχόλια παραπάνω, είναι όντως φυσιολογικός και δεν είναι αμαρτία άλλα τουλάχιστον για κάποιους και τουλάχιστον σε μεγάλες δόσεις είναι σπατάλη ενέργειας και χρόνου

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια χαρά τα λέει. Αν ότι βλέπουμε στην τηλεόραση είχε μηδέν επιρροή κάποιοι δε θα ξόδευαν δις για διαφημίσεις, και στην τελική είναι κοινή λογική ότι οι πληροφορίες που λαμβάνουμε τακτικά λίγο πολύ μας διαμορφώνουν

Για τον αυνανισμό που μόλις διάβασα κάτι σχόλια παραπάνω, είναι όντως φυσιολογικός και δεν είναι αμαρτία άλλα τουλάχιστον για κάποιους και τουλάχιστον σε μεγάλες δόσεις είναι σπατάλη ενέργειας και χρόνου

 

Επίσης στο μπάνιο πρέπει να φοράμε μαγιό.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...