iraklis19871 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 ΚαλησπεραΕίμαι κατοχος της http://www.samsung.com/uk/consumer/tv-audio-video/televisions/uhd-tvs/UE48HU7500TXXU παραπάνω τηλεορασης και θελω να ρωτησω αν γινεται να συνδεθει ασυρματα με το PC που βρίσκεται σε διαφορετικο δωματιο. Εχω επισης τις εξης αποριες 1. Εχω μια οθονη που υποστηριζει 1920Χ1200 αναλυση. Η εικονα που θα βλεπω στην οθονη της TV θα ειναι της ιδιας αναλυσης και αν γινεται να πετυχω την native αναλυση της τηλεορασης μου ανεξαρτητως της αναλυσης της οθονης του PC. 2. ΓΙνεται με καποιον τροπο να παιζει η οθονη του PC στα 1920Χ1200 και ταυτοχρονα η ΤV στα 4Κ?
heavyrain Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Ναι και στις δυο ερωτησεις. Εγω εχω πχ 3 οθονες στο pc η μια παιζει σε 1280× 1024 η αλλη σε 1920*1080 και η αλλη σε 3840*2160, οποτε ναι γινεται. Στις ρυθμισεις οθονης οριζεις εσυ την αναλυση που θες για καθε οθονη με την προυποθεση να την υποστηριζει και η εκαστοτε συνδεδεμενη οθονη. Edit: δεν προσεξα το "ασυρματα"... αν ο υπολογιστης σου υποστηριζει miracast ναι γινεται. Αυτα που εγραψα ειναι με συνδεση καλωδιου. Ασυρματα αποκλειται να εχεις καλο bitrate μεσω του δικτυου για 4κ εδω δεν ειναι επαρκες συνηθως για 1080p τουλαχ μιλαω εκ πειρας προβαλοντας 1080p υλικο απο κινητο στη smart tv ειχε παρα πολλες διακοπες. Η καλυτερη λυση ειναι ενα καλο και μακρυ hdmi.
alexopouli Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Κατέβασε αυτό : http://www.intel.com/content/www/us/en/support/emerging-technologies/000014931.html και δες εάν το λαπτοπ/σταθερό pc σου υποστηρίζει ασύρματη σύνδεση. Εάν ναι, όλα καλά, googlαρε και θα βρεις οδηγίες πως να την συνδέσεις
heavyrain Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δεν ειναι αξιοπιστο αυτο. Το εχω κατεβασει και μου λεει οτι ειναι συμβατος ο υπολογιστης μου. Αλλα δεν λειτουργει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα