Fulgore Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Εγώ τήν πήρα όταν είχαν πρωτοβγεί οι 970 και την χτύπησα στα 270€. 310€ δεν θα έδινα ούτε εγώ τότε για τον ίδιο λόγο που λές. 60-70€ όμως παρακάτω από την φθηνότερη 970 που είναι αρκετά κοντά σε επιδόσεις, ήταν λαυράκι. Και δεν την πήρα για gaming φυσικά. Γιαυτο και ειπα οτι στην περιπτωση σου οκ γιατι πολυ απλα ηξερες τι ηθελες/επαιρνες. Παντως για την ιστορια και στα 280ευρω δεν αξιζει η 780 οταν υπηρχε η 970 στα 330. Ναι μεν θα μου πει καποιος οτι 50ευρω ειναι 50ευρω,αλλα εγω θα του πω οτι και καλυτερες επιδοσεις θα εχει(στα παιχνιδια παντα)και πραγμα του κουτιου θα παρει και θα εχει το κεφαλι του ησυχο,και η συγκεκριμενη Zotan ερχοταν και με 5χρονια εγγυηση on site και 2-3στο καταστημα αν θυμαμαι καλα αλλα και καλυτερη μεταπωλιτικη αξια.
AzaZyL Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Παιδιά επειδή το pc εκτελεί και χρέη htpc δεν μπορούσα να πάω σε ATI. 220 ευρώ για μια δοκιμασμένη 780 πιστεύω ότι ήταν πολύ καλά. Την έχω και ένα 4 μηνο..
pano Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Παιδιά επειδή το pc εκτελεί και χρέη htpc δεν μπορούσα να πάω σε ATI Με συγχωρείς,αλλά μπορείς να το κάνεις πιο λιανά αυτό,δηλαδή ποιό το πρόβλημα των AMD καρτών;
AzaZyL Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Με συγχωρείς,αλλά μπορείς να το κάνεις πιο λιανά αυτό,δηλαδή ποιό το πρόβλημα των AMD καρτών; Απλά την έχω συνδέσει σε ενισχυτή για να παίζει ψηφιακά τον ήχο και σε μια 3d τηλεόραση για την εικόνα. Ο driver της Nvidia με αφήνει να επιλέξω από που θα βγαίνει ο ήχος, ενώ της ATI που είχα παλιότερα όχι.. (ο ενισχυτής δεν έχει 1,4 hdmi και έτσι δεν περνάει 3d εικόνα) 1
panther_512 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δεξί κλίκ στο εικονίδιο της έντασης φωνής στο taskbar, επιλέγεις playback devices και από εκεί καθορίζεις ποιά έξοδο ήχου του συστήματός σου θα χρησιμοποιείς. Από προγράμματα όπως XBMC/Kodi, η επιλογή αυτή γίνεται και μέσα από το πρόγραμμα. Τα παραπάνω ισχύουν τόσο για Nvidia όσο και για AMD 1
AzaZyL Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δεξί κλίκ στο εικονίδιο της έντασης φωνής στο taskbar, επιλέγεις playback devices και από εκεί καθορίζεις ποιά έξοδο ήχου του συστήματός σου θα χρησιμοποιείς. Από προγράμματα όπως XBMC/Kodi, η επιλογή αυτή γίνεται και μέσα από το πρόγραμμα. Τα παραπάνω ισχύουν τόσο για Nvidia όσο και για AMD Αυτό το ήξερα φίλε μου, αλλά δεν γίνεται κάθε φορά που ανοίγω τον ενισχυτή να κάνω αυτή τη δουλειά.. Με την nvidia μόλις εντοπίσει τον ενισχυτή κατευθείαν πηγαίνει τον ήχο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα