Lazlow Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 πάντως οι παπαγάλοι μια χαρά έχουν εγκλιματιστεί στην αθήνα για κατι τεραστιους λες ε μια φορα ειχε κατσει ενας απο αυτους απενταντι απο το μπαλκονι μου και φρικαρα
redhotstef Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δεν μπορουν τα καναρινια να ζησουν οπως τα σπουργιτια; Οι γατες τρωνε πουλια στην Αθηνα; Νομιζα τρεφονται με κατσαριδες
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Με friskies τρέφονται οι γάτες ρε, τι καναρίνια για κατι τεραστιους λες ε μια φορα ειχε κατσει ενας απο αυτους απενταντι απο το μπαλκονι μου και φρικαρα όχι δεν ειναι τεράστιοι, κάτι πράσινοι με μακριά ουρά ήταν αυτοόι που ειδα εγώ Εδώ λέει και άλλα είδη http://www.tanea.gr/news/greece/article/4508228/?iid=2
Miracle Worker Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Τσέκαρε μήπως επιστρέψει. Τα καναρίνια συνήθως αν βάλεις το κλουβί τους κοντά τους, με τροφή, μπαίνουν μέσα από μόνα τους. Παπαγάλους έχει πολλούς στο Τατόι. Κάποτε είχε ντελαπάρει μία νταλίκα με παπαγάλους, οι περισσότεροι από τους οποίους βρήκαν καταφύγιο στο βασιλικό κήπο στο Τατόι και κατάφεραν να εγκλιματιστούν. Έτσι λέει ο urban legend τουλάχιστον.
anwnymh29 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Εχω μια φωλια απο χελιδονια στο μπαλκονι μου...προπερσι επεσε ενα πουλακι που μολις σχεδον ειχε γεννηθε,ι απο κατω!!Δεν μπορεις να φανταστεις τι μαχη εδωσα εγω και η μανα μου,..η γατα το εφαγε!!Οι γατες μαλλον!! Στην αθηνα τρωνε οτι βρουν!
redhotstef Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Τσέκαρε μήπως επιστρέψει. Τα καναρίνια συνήθως αν βάλεις το κλουβί τους κοντά τους, με τροφή, μπαίνουν μέσα από μόνα τους. Παπαγάλους έχει πολλούς στο Τατόι. Κάποτε είχε ντελαπάρει μία νταλίκα με παπαγάλους, οι περισσότεροι από τους οποίους βρήκαν καταφύγιο στο βασιλικό κήπο στο Τατόι και κατάφεραν να εγκλιματιστούν. Έτσι λέει ο urban legend τουλάχιστον. Μου εριξες ιδεα. Καθε πρωι μαζευοντουσαν τα σπουργιτια απο απεναντι, γυρω απο το κλουβι και ετρωγαν οπως εγραψα στο αρχικο ποστ. Θα ριξω λιγα σπορια εξω απο το κλουβι (το ειχα τοποθετημενο σε τραπεζακι), και θα βαλω και μεσα τροφη. Θα αφησω τη πορτα του κλουβιου ανοιχτη ωστε.. Ειτε ερθει το καναρινι ξανα ειτε τα σπουργιτια, αν ακουσω τιτιβισματα εξω θα πεταχτω για να κλεισω τη πορτα του κλουβιου ωστε να απο το πανικο του, οτι υπαρχει εκει εξω να εγκλωβιστει μεσα! Εχω μεγαλο κλουβι, και ειχα παρει μεγαλυτερο για να εχει το καναρινι μου απλετο χωρο μεσα να πεταει αμα θελει κτλ. Λυπαμαι καποια που τα εχουν σε στενα κλουβακια συνεχως ειτε στα pet shop ειτε οι ιδιοκτητες, και το αλλο που κανουν και τους βαζουν μονο ενα στηριγμα να καθονται. Εγω εχω στο κλουβι γυρω στα 8 στηριγματα γυρω στο χωρο οπου πιστευω το πουλι δεν βαριεται ποτε. Αν και δεν του ειχα ποτε ταιρι.. Σκεφτομαι τι πουλι να παρω τωρα.. Το κλουβι ανετα χωραει εναν μεγαλο παπαγαλο αλλα δεν θα βολευει το ανοιγμα των φτερων του. Οποτε θα ηθελα ενα μικρο πουλι ωστε το κλουβι να του φαινεται βιλα! Παλια το καναρινι μου συγκατοικουσε και με ενα αλλο αρσενικο καναρινι το οποιο φαγωθηκε απο μια κισσα που ειχε επισκευφθει το κλουβι και δεν την ειδαμε. Μια τα δυο τους ηταν μονιασμενα, και μια τσακωνοντουσαν για το πιο θα κατσει στο καλυτερο σημειο μεσα στο κλουβι (που νομιζαν αυτα οτι ηταν). Αν επαιρνα θυληκο φοβομουν το οτι θα ζευγαρωσουν και δεν θα υπαρχει χωρος να μεγαλωσουν τα αυγα τους. Συνηθως το κλουβι το μετακινουσα δεν ηταν σε σταθερο σημειο και ισως και να το/τα (θα) στρεσαρα. 1
g2econdo Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Πηγα να μεταφερω το καναρινι μου απο ενα κλουβι σε ενα αλλο καινουριο που πηρα, αλλα δεν σκεφτηκα να κανω τη διαδικασια μεσα στο σπιτι. Τελικα μου ξεφυγε πριν το πιασω και εφυγε στον αερα και συνεχισε να πεταει για περιπου τρια οικοδομικα τετραγωνα οπως το εβλεπα να χανετε. Παραξενο.. Νομιζα ειχε ξεχασει να πεταει οντας μεσα σε ενα κλουβι υψους μεχρι ενα μετρο και φαρδους 50 cm, ολη του τη ζωη. Τελικα ελευθερωθηκε, οπως και μαλλον ηθελε, δεν προλαβα να το ζευγαρωσω κιολας. Ηταν αρσενικο, καθε πρωι κελαιδαγε. Και το απογευμα επισης. Του εκαναν παρεα τα σπουργιτια που εμεναν απεναντι στα κεραμιδια ενος σπιτιου, και αρκετες φορες πευυχαινα και ενα δυο περιστερια που η αυλη μου ειχε γινει το στεκι τους, εξαιτιας των σποριων που πεταγε το καναρινι μου και εξω απο το κλουβι, και γεμιζε τον τοπο. Πλεον εχω δυο κλουβια και κανενα πουλι. Αναρωτιεμαι αν θα μπορεσει να ζησει μονο του εκει εξω . Το λυπαμαι απο την μια αλλα απο την αλλη ισως γινει μελος σε καμια συμμορια με σπουργιτια, και ισως να βρει και το αλλο του μισο εκει εξω. Να το ψαξω δεν αξιζει, εφυγε αρκετα μακρια. Ελπιζω να το βρει καποιος και να το χαρει. Δεν πιστευω να καταφερει να επιστρεψει. Τα περιστερια ξερω εχουν GPS, τα πουλια ομως; Το καναρινι μου παντως δεν με συμπαθησε ποτε.Το ειχα εννια μηνες και. Μονο οταν του εβαζα τροφη καταλαβαινε τι παιζει και πλησιαζε λιγο. Οποτε απ την αλλη δεν ειχαμε συναισθηματικο δεσιμο και το γεγονος οτι εφυγε μακρια, λιγο με νοιαζει. Εχω ομως δυο αδεια κλουβια τωρα. Θα ηθελα να βαλω κατι μεσα τους, και ας μην βγαζει ωραιους ηχους. Θελω απλως να φροντιζω κατι.. Αξιζει να παρω καναρινι παλι η να παρω κατι αλλο; Δεν ξερω. Δεν ξερω γιατι σας γραφω επισης, ηθελα καπου να το πω. Να ειναι καλα οπου και να ειναι.. Όλοι είναι πολύ ψύχραιμοι, μήπως είσαι κάποιο τρολ και το γνωρίζουν?? Εαν όχι και άλλαξες όντως κλουβί σε καναρίνι σε ανοιχτό χώρο, είσαι υπεύθυνος για το θάνατο του- τα καναρίνια δεν μπορούν να ζήσουν σε αστικό περιβάλλον. Ο όρος δεν σκέφτηκα να κάνω την διαδικασία μες στο σπίτι, μου ακούγετε σα να λέει κανείς πέθανα από ασφυξία διότι ξέχασα να αναπνεύσω, αυτά είναι αυτονόητα δεν τα σκεφτόμαστε. Σε κάθε περίπτωση, εάν η ιστορία είναι αληθής θα σου πω ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ τι να κάνεις, μην αυτοσχεδιασεις ΚΑΘΟΛΟΥ κάνε ακριβώς τα παρακάτω βήματα: 1) μπαίνουμε insomnia 2) Κλικ forum 3) κλικ στο μην πετάτε τίποτα χαρίστε το εδώ. 4) βάλε αγγελία χαρίσματος των κλουβιών 5) αν έρθει κάποιος να τα πάρει θα κάνεις το εξής απλό τεστ- θα τον ρωτήσεις αν θα άλλαζε ποτέ κλουβί σε πτηνό σε ανοιχτό χώρο- αν άμεσα δεν απαντήσει :βρε πας καλά ΠΟΤΕ, ΜΗΝ του δώσεις τα κλουβιά είναι ακατάλληλος. Επανέλαβε βήμα 5 όσες φορές χρειαστεί. Αυτό είναι και το τελευταίο βήμα, μα πολύ σημαντικό ορίστε: 6) Αν θες να φροντίζεις κάτι- πάρε κάτι άψυχο. Κυριολεκτικά ούτε γάτα ούτε ζημιά!!
redhotstef Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Μηπως ειμαι καποιο τρολ και το γνωριζουν ...χαχα Αναβεις φωτιες τωρα φιλε.. Ισως ναι. Ισως πρεπει να ανοιξω αλλο λογαριασμο για να γραφω σοβαρα θεματα στο μπλα μπλα.. Αλλα η ιστορια ειναι αληθης. Δεν περιμενα οτι θα μου φυγει. Και επισης το κλουβι ηταν μεγαλο σε ογκο και τοποθετημενο σε μερος που ειχε λιγη βρωμια απο κατω. Οποτε δεν ηθελα να το μεταφερω εξ αρχης μεσα στο δωματιο πανω στο χαλι. Για αυτο δεν μου περασε καν η ιδεα να φερω το κλουβι μεσα. Επισης η ιδεα να σου φυγει μεσα στο δωματιο και να ανεβαινει στα ψηλα πραγματα του σπιτιου οπου δεν το φτανεις, και να σου χεσει σεντονια χαλια κτλ στεκει; Αλλες φορες οταν ειχα κλουβι του μισου μετρου σε υψος, απο αυτα που τα κρεμας κιολας σε τοιχο, τα πηγαινα στο μπανιο και τα αλλαζα/μετεφερα. Τωρα με το μεγαλο κλουβι, ειχα θεμα.
g2econdo Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Μηπως ειμαι καποιο τρολ και το γνωριζουν ...χαχα Αναβεις φωτιες τωρα φιλε.. Ισως ναι. Ισως πρεπει να ανοιξω αλλο λογαριασμο για να γραφω σοβαρα θεματα στο μπλα μπλα.. Αλλα η ιστορια ειναι αληθης. Δεν περιμενα οτι θα μου φυγει. Και επισης το κλουβι ηταν μεγαλο σε ογκο και τοποθετημενο σε μερος που ειχε λιγη βρωμια απο κατω. Οποτε δεν ηθελα να το μεταφερω εξ αρχης μεσα στο δωματιο πανω στο χαλι. Για αυτο δεν μου περασε καν η ιδεα να φερω το κλουβι μεσα. Επισης η ιδεα να σου φυγει μεσα στο δωματιο και να ανεβαινει στα ψηλα πραγματα του σπιτιου οπου δεν το φτανεις, και να σου χεσει σεντονια χαλια κτλ στεκει; Αλλες φορες οταν ειχα κλουβι του μισου μετρου σε υψος, απο αυτα που τα κρεμας κιολας σε τοιχο, τα πηγαινα στο μπανιο και τα αλλαζα/μετεφερα. Τωρα με το μεγαλο κλουβι, ειχα θεμα. Δλδ είσαι τρολ αλλά όντως το έφαγες το ζωντανό? Τεσπά οι ζωντανοί οργανισμοί είναι ευθύνη, δεν μπορεί ένα πλάσμα να χάνει την ζωή του επειδή φοβόσουν ότι παίζει να σου χαλάσει τις κουρτίνες!
redhotstef Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δεν το εφαγα ουτε το πυροβολισα. Μαλλον στο κλουβι θα βαλω τις σκεψεις σου.. Δεν την εχασε την ζωη του. Επελεξε να την ζησει, μαλλον.. Ειχα βαλει το χερι μου στο κλουβι να το πιασω και αυτο βγηκε απο την πορτα του κλουβιου ενω το χερι μου ηταν ηδη μεσα πριν προλαβω να το κρατησω στα χερια μου. Και το σκασμενο με το που βγηκε δεν πηγε να κατσει σε μια ακρη , πχ σε καμια γλαστρα. Συνεχισε να πετα μεχρι που χαθηκε.. Ας ειναι..
TriLoBiTe Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Όλοι είναι πολύ ψύχραιμοι, μήπως είσαι κάποιο τρολ και το γνωρίζουν?? χαχαχαχ τι είπε
g2econdo Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δεν το εφαγα ουτε το πυροβολισα. Μαλλον στο κλουβι θα βαλω τις σκεψεις σου.. Δεν την εχασε την ζωη του. Επελεξε να την ζησει, μαλλον.. Ειχα βαλει το χερι μου στο κλουβι να το πιασω και αυτο βγηκε απο την πορτα του κλουβιου ενω το χερι μου ηταν ηδη μεσα πριν προλαβω να το κρατησω στα χερια μου. Και το σκασμενο με το που βγηκε δεν πηγε να κατσει σε μια ακρη , πχ σε καμια γλαστρα. Συνεχισε να πετα μεχρι που χαθηκε.. Ας ειναι.. Κατανοείς τον όρο ευθύνη? Αν το ζώο πεθάνει από αμέλεια έχεις ευθύνη .Βάλε τις σκέψεις μου ασφαλώς. Ζωάκι μην βάλεις. 1
TriLoBiTe Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Στην αθηνα τρωνε οτι βρουν! Γενικά οι γάτες τρώνε ό,τι βρουν! αλλά νομίζω μια αδυναμία στα πουλιά την έχουν!!
lary7 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Στην αθηνα τρωνε οτι βρουν! Μη νομίζεις οτι στην επαρχία είναι πιο επιλεκτικες...Γενικα οι γατες σκοτώνουν οτι βρουν, ακομα και να μην πεινανε. Το ενστικτο του φονιά ενεργοποιείται μόλις δουν κατι να κινειται. Ο δικός μου εχει θερίσει δεκαοχτούρες και ας ειναι καλοταισμένος. Όποια κάνει την απροσεξία καταλήγει μεζες.
Vapir Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 φίλε το πουλί είναι νεκρό ή ζωντανό αλλα είμαι μακριά για να στο βρωείχα κ εγώ , παλιά ένα παπαγάλο τόσο δα μικρόκαι όταν τον βρήκα ένα πρωι νεκρόδεν ξαναπήρα άλλο , πέρασα καημό μεγάλο 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις