Shadows Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Οτι λεει ο τιτλος,σκεφτομαι να βαλω στο συστημα με g3250,εναν core i3 2120 που εχω.Με μια gtx 750 ti θα δω διαφορες στα παιχνιδια λογο 4threads?Γενικα το προβλημα μου ειναι οτι επειδη εχει 2 πυρηνες τερματιζει σχεδον παντα στα παιχνιδια και ποσο μαλλον αν τρεχω τιποτα αλλο απο πισω. Eπισης κατι αλλο που με απασχολει,ειναι οτι επειδη παιζω καποια early access παιχνιδια που θελουν γρηγορους πυρηνες,ο core i3 θα μου δημιουργησει κανενα αισθητο θεμα επειδη ειναι παλαιοτερης γενιας?
Sheogorath Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δεν είναι συμβατός με το socket! Είδες, δεν υπάρχει δίλλημα. 1
Shadows Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δεν είναι συμβατός με το socket! Είδες, δεν υπάρχει δίλλημα. Μy bad,εχω και μητρικη 1155
Sheogorath Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Ε τότε ναι. Εγώ θα έβαζα τον sandy. Και ας έχεις μικρότερο single core. 3
xbalanque Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 ελάχιστες διαφορές καλύτερα μάζεψε λεφτά για core i5 εκεί θα δεις τις δραματικές διαφορές
BabisTs Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Ε τότε ναι. Εγώ θα έβαζα τον sandy. Και ας έχεις μικρότερο single core. +1
Fulgore Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Βασικα κακως κολλας ουτως ή αλλως στον επεξεργαστη.Τα περισσοτερα παιχνιδια ουτως ή αλλως πιο πολυ τραβανε απο την καρτα γραφικων παρα απο τον επεξεργαστη. Σε 1080p το συστημα σου ουτως ή αλλως δεν ειναι για πολλα πολλα απο θεμα απαιτησεων για να σε ανησυχει ο επεξεργαστης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα