Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

VGA SAPPHIRE RADEON R9 380 NITRO 4GB GDDR5 PCI-E RETAIL

CPU INTEL CORE I5-6500 3.20GHZ LGA1151 - BOX

HDD WESTERN DIGITAL WD10EZEX 1TB CAVIAR BLUE SATA3

PSU ZALMAN ZM600-GV 600W

CASE ZALMAN Z3 PLUS BLACK

ΜΗΤΡΙΚΗ ASROCK B150M-HDV RETAIL

RAM KINGSTON HX421C14FBK2/8 8GB (2X4GB) DDR4 2133MHZ DDR4 HYPERX FURY DUAL CHANNEL KIT

SSD SAMSUNG MZ-75E120B/EU 850 EVO SERIES 120GB 2.5'' SATA3

ΟΘΟΝΗ LG 23MB35PM-B 23'' LED FULL HD BLACK

H οθόνη είναι αντάξια αντικαταστάτρια της LG 24MB56HQ που προτείνατε;
Έβαλα στην σύνθεση για γραφικών την r9 380 , για mobo μία με LAN Realtek RTL8111E και Realtek ALC887 Audio Codec.

Τέλος για psu το Zalman είναι 600watt 80 Plus Bronze.

Ενημερώτικά για την οθόνη η DELL S2316H επεσε στα 179 απο 200 στα MM που ανεφερα πιο πάνω. κοίτα την αν σε βολεύει και ενδιαφέρει καθώς είναι μάλλον η καλυτερη σε αυτά τα χρήματα.   https://www.skroutz.gr/s/7888706/Dell-S2316H.html?from=account_notifications

Πρόσοχή όμως γιατί είναι glossy η επιφάνεια και αν εχεις εντονα φώτα μπορεί να σου δημιουργεί αντανακλάσεις

Η Dell φαίνεται καλή και ωραία οθόνη ωστόσο, όπως έχω αναφέρει η αγορά δεν θα γίνει τώρα αλλά σε βάθος βδομάδων. Θα την έχω όμως υπόψη μου την στιγμή που θα καταλήγω σε ποια προϊόντα εν τέλει θα αγοράσω.

post-176189-0-22572600-1455969100_thumb.png

Επεξ/σία από spook
Δημοσ.

Έχω την εντύπωση πως η οθόνη που εχεις διαλεξει είναι παλαιότερη από την LG 24MB56HQ  κοντά στον ένα χρόνο.

Πάντως δείχνει οτι έχει καλή βάση

Επίσης μην πάρεις 2 Χ 4 μνήμη, παρε 1 8αρι dimm οποτε θα είναι πιο ευκολο μετά να προσθέσεις μελλοντικα αλλο ένα. Συν οτι θα σου βγει και πιο φτηνο

https://www.skroutz.gr/s/6290832/HyperX-Fury-8GB-DDR4-2133MHz-HX421C14FB-8.html

Για μητρική δεν εχω γνώση ωστε να πω κατι

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση πως η οθόνη που εχεις διαλεξει είναι παλαιότερη από την LG 24MB56HQ  κοντά στον ένα χρόνο.

Πάντως δείχνει οτι έχει καλή βάση

Επίσης μην πάρεις 2 Χ 4 μνήμη, παρε 1 8αρι dimm οποτε θα είναι πιο ευκολο μετά να προσθέσεις μελλοντικα αλλο ένα. Συν οτι θα σου βγει και πιο φτηνο

https://www.skroutz.gr/s/6290832/HyperX-Fury-8GB-DDR4-2133MHz-HX421C14FB-8.html

Για μητρική δεν εχω γνώση ωστε να πω κατι

Σχετικά με τις μνήμες το παρατήρησα ότι βγαίνει φθηνότερα η 8αρα, αλλά σκέφτηκα ότι βολεύει σε περίπτωση που ένα από 2 dimm πάθει κάτι το pc να λειτουργεί. Οπότε στο 1ο upgrade προσθέτουμε +1 dimm 8gb.

Όσο για την οθόνη δεν με πειράζει το πόσο παλιό ή όχι είναι το μοντέλο, παρά το αν το πάνελ της είναι ας το πω αντίστοιχο του καινούργιου μοντέλου.

Εδώ βλέπω ότι είναι πανομοιότυπες αυτό που δεν αναφέρει αλλά το διάβασα στο επίσημο site της LG είναι ότι και η 23αρα είναι Anti-Glare 3H

Δημοσ.

Εγω παντως ακομα δεν καταλαβα τον τιτλο του θεματος τι σχεση εχει να πω την αληθεια :P

Για το παιδί προφανώς τα 1000 ευρώ που διαθέτει είναι ένα μεγάλο ποσό και ίσως να είναι και το ακριβότερο σύστημα από όσα είχε μέχρι σήμερα.

Εγώ για PC όπως της υπογραφής μου δεν έχω ξαναδώσει ποτέ τόσα χρήματα πάντως και στο μυαλό μου είναι κτήνος, άσχετα αν ρεαλιστικά ξέρω ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο :P

Δημοσ.

Για το παιδί προφανώς τα 1000 ευρώ που διαθέτει είναι ένα μεγάλο ποσό και ίσως να είναι και το ακριβότερο σύστημα από όσα είχε μέχρι σήμερα.

Εγώ για PC όπως της υπογραφής μου δεν έχω ξαναδώσει ποτέ τόσα χρήματα πάντως και στο μυαλό μου είναι κτήνος, άσχετα αν ρεαλιστικά ξέρω ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο :P

Ειναι 1000ευρω με οθονη μαζι αρα μιλαμε για κοντα 850ευρω περιπου. Ναι δεν διαφωνω εν μερη με αυτο που γραφεις αλλα το θεμα ομως ειναι τι ισχυει στην πραξη.Αν πχ εμενα το παλιο μου pc κοστιζε 450ευρω και παρω τωρα ενα με 580 θα θεωρειται ναυαρχιδα με αυτα που θα εχει μεσα επειδη εδωσα παραπανω χρηματα?Προφανως και οχι :P

Δημοσ.

Ειναι 1000ευρω με οθονη μαζι αρα μιλαμε για κοντα 850ευρω περιπου. Ναι δεν διαφωνω εν μερη με αυτο που γραφεις αλλα το θεμα ομως ειναι τι ισχυει στην πραξη.Αν πχ εμενα το παλιο μου pc κοστιζε 450ευρω και παρω τωρα ενα με 580 θα θεωρειται ναυαρχιδα με αυτα που θα εχει μεσα επειδη εδωσα παραπανω χρηματα?Προφανως και οχι :P

Ναι θα ήταν ναυαρχίδα.

Εδώ στα smartphone βελτίωναν ένα μέρος της συσκευής όπως ram και camera και το ονόμαζαν νέα ναυαρχίδα της χρονιάς. Το πρόβλημα σου είναι τώρα γιατί για εμένα είναι ναυαρχίδα στα 1000 ευρώ pc?

Ο όρος είναι υποκειμενικός. Για εμένα μπορεί να είναι για εσένα όχι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...