Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν καθαριζει το ιστορικο στο google chrome.

το προβλημα αυτο ηρθε πριν περιπου ενα μηνα.πριν ηταν  αψογα.!

το γνωριζω πολυ καλα το ccleaner το εχω πολλα χρονια..(δεν  εχω κανει λαθος δηλ να μην εχω τσεκαρει καθαρισμος ιστορικου χρωμ..) εκανα πειραματα με παλαιοτερες εκδοσεις του ccleaner κανενα αποτελεσμα..εχω win 7 ultimate x  64

θελω την βοηθεια σας σας ευχαριστω !!

Επεξ/σία από mary21
Δημοσ.

Δοκίμασε να κατεβάσεις το CCEnhancer. Είναι ένα είδος πρόσθετου προγράμματος για το CCleaner, το οποίο δεν απαιτεί εγκατάσταση αλλά προσθέτει υποστήριξη για ένα σωρό επιπλέον προγράμματα και ρυθμίσεις των Windows που το "κλασσικό" CCleaner δεν έχει εξ αρχής. 

https://singularlabs.com/software/ccenhancer/download-ccenhancer/

Δημοσ.

δεν καθαριζει το ιστορικο στο google chrome

το γνωριζω πολυ καλα το ccleaner το εχω πολλα χρονια..(δεν  εχω κανει λαθος δηλ να μην εχω τσεκαρει καθαρισμος ιστορικου χρωμ..) εκανα πειραματα με παλαιοτερες εκδοσεις του ccleaner κανενα αποτελεσμα..εχω win 7 ultimate x  64

θελω την βοηθεια σας σας ευχαριστω !!

Λογικά είσαι συνδεδεμένος από κάποιο χρήστη στον chrome, γι' αυτό δεν σου διαγράφει το ιστορικό. Δοκίμασε να το διαγράψεις εσύ χειροκίνητα.

Δημοσ.

Μελετω με προσοχη τις απαντησεις σας.

Σε λιγο θα καταβασω το CCEnhancer που προτεινει ο 

Spitzenklasse..

στην απαντηση σου 

Apsinthos07

στο ccleaner ειναι τσεκαρισμενο το

χρηστες ,ολοι οι χρηστες ! για χειροκίνητα το ξερω, ομως ειναι πιο γρηγορος δρομος το ccleaner α)ανοιγμα β) εκτελεση καθαριστη..!! απο να πας στο google crhome α)ιστορικο β)ιστορικο γ)διαγραφη δεδομενων περιηγησης δ) διαγραφη δεδομενων περιηγησης.

Στο google chrome, Ρυθμισεις  λεει

Ατομο 1 (τρεχον)

Δημοσ.

ευχαριστω 

Spitzenklasse

κατεβασα και ετρεξα το CCEnhancer και αποκατασταθηκε.το ιστορικο του google chrome 

διαγραφετε κανονικά σας ευχαριστω όλους για τις πολύτιμες συμβουλες.!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...