Dinos_12345 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Καλημέρα! Είμαι στην αναζήτηση για μηχανικό πληκτρολόγιο. Μπορώ να διαθέσω βαριά 130 ευρώ. Βρήκα ένα Logitech G710+ σε πολύ καλή τιμή, 127 ευρώ, και σκέφτομαι να το πάρω. Ποια είναι η γνώμη σας; Γράφω σαν να μην υπάρχει αύριο στο pc μου, από προγραμματισμό μέχρι άρθρα και από forums μέχρι chatting, όλο γράφω. Ευχαριστώ
curiositykilledme Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 αυτο το logitech ή καποιο απτα corsair k η γνωμη μου
Dinos_12345 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 αυτο το logitech ή καποιο απτα corsair k η γνωμη μουΚοιτούσα το K70 αλλά είναι πολυυυυυ ακριβό. Ακόμα και τα 130 πολλά μου φαίνονται, κυρίως επειδή δεν ξέρω αν θα είναι upgrade ή όχι ένα τόσο ακριβό πληκτρολόγιο. Τώρα έχω Logitech illuminated
SnakeMJK Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Αφού είσαι για φουλ γράψιμο και όχι τόσο gaming, πρόσεχε τι διακόπτες θα διαλέξεις... Για γράψιμο θα προτιμούσα μπλε! ή καφέ για πιο light.
Dinos_12345 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Μόνο μπλε-καφε κοιτάζω. Μπλε για τον ήχο πιο πολύ
MrGeo Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Καλημέρα! Είμαι στην αναζήτηση για μηχανικό πληκτρολόγιο. Μπορώ να διαθέσω βαριά 130 ευρώ. Βρήκα ένα Logitech G710+ σε πολύ καλή τιμή, 127 ευρώ, και σκέφτομαι να το πάρω. Ποια είναι η γνώμη σας; Γράφω σαν να μην υπάρχει αύριο στο pc μου, από προγραμματισμό μέχρι άρθρα και από forums μέχρι chatting, όλο γράφω. Ευχαριστώ φιλε μου εγω πριν 3 μηνες πηρα το trigger z με τους mx blown και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος..αν και δεν προλαβα να το χρησιμοποιησω σε γραψιμο κωδικα τα blown/red για μενα ειναι ιδανικη λυση για καποιον που δεν θελει το μηχανικο του πληκτολογιο για παιχνιδια διοτι τα blue (οπως και τις razer) παρακανουν φασαρια και θελεις headphones..Οπως και να εχει γουστα αυτα..Πηγαινε σε καποιο μεγαλο καταστημα και δοκιμασε του διακοπτες. Φιλικα. 1
Dinos_12345 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Μια φορά έχω γράψει σε blackwidow ultimate που είχε green switches. Μου φάνηκε πολύ ωραίο αλλά αν ισχύει ότι είναι κατώτεροι από τους cherry mx φαντάζομαι θα είναι πολύ πιο ωραίοι σε αίσθηση οι blue/brown. Το trigger z μου φαίνεται τέρας. 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Μια φορά έχω γράψει σε blackwidow ultimate που είχε green switches. Μου φάνηκε πολύ ωραίο αλλά αν ισχύει ότι είναι κατώτεροι από τους cherry mx φαντάζομαι θα είναι πολύ πιο ωραίοι σε αίσθηση οι blue/brown. Το trigger z μου φαίνεται τέρας. Αν είσαι Θεσσαλονίκη κερνάω καφέ έλα να δοκιμάσεις το g710+ το έχω εδώ και περίπου 1μιση χρόνο και είμαι πολύ ευχαριστημένος
Dinos_12345 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Αν είσαι Θεσσαλονίκη κερνάω καφέ έλα να δοκιμάσεις το g710+ το έχω εδώ και περίπου 1μιση χρόνο και είμαι πολύ ευχαριστημένοςΕίμαι Αθήνα δυστυχώς. :-\ Ευχαριστώ για την πρόταση πάντως. Με μια αναζήτηση βλέπω ότι έχουν πολλοί πρόβλημα με κουμπιά που σπάνε και στραβούς διακόπτες
Moderators Inuyasha Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Είμαι Αθήνα δυστυχώς. :-\ Ευχαριστώ για την πρόταση πάντως. Με μια αναζήτηση βλέπω ότι έχουν πολλοί πρόβλημα με κουμπιά που σπάνε και στρατούς διακόπτες Και εγώ τα ειχα διαβάσει αυτά αλλά δεν έχω θέμα ως τώρα
Dinos_12345 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Λοιπόν, τα reviews λένε ότι έχει πολλά προβλήματα το g710+. Δεν έχω ιδέα αν έχουν διορθωθεί ως τώρα, και δεν θα ρισκάρω. :/
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Οριακά στα €130 υπάρχει αυτό: http://www.e-shop.gr/pliktrologio-coolermaster-sgk-6000-gkcm1-trigger-mechanical-gaming-brown-switch-p-PER.814885
ikaruga24 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Τσίμπα το άνετα το G710+, μπορεί να μην έχει το premium design άλλων αλλά είναι καλοδεμένο και έχει και καφέ διακόπτες για να γουστάρεις. Τα 130 είναι αρκετά αλλά όχι απαγορευτικά. Βάλε και την τιτάνια υποστήριξη της logitech και είσαι μέσα. Αφού δεν μπορείς να περάσεις σε κάνα Κ70 της Corsair τότε και το G710+ μια χαρά είναι.
Dinos_12345 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Μεγάλα καταστήματα να κοιτάξω ξέρετε;
Fulgore Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Λοιπόν, τα reviews λένε ότι έχει πολλά προβλήματα το g710+. Δεν έχω ιδέα αν έχουν διορθωθεί ως τώρα, και δεν θα ρισκάρω. :/ Βρες μου ενα μηχανικο πληκτρολογιο που να μην εχει παρουσιασει προβληματα(ακομα και τα πολυ διαφημισμενα corsair)να το παρω αυριο. Για να μην το παω και σε περιφερειακα γενικα ή Pc hardware. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα