NikosKallithea Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Θέλοντας να κανω μια ερώτηση δεν βρήκα καποιο παρόμοιο συγκεντρωτικό θέμα για το amazon. Οποτε ανοίγω αυτο και κανω και την ερώτηση μου Εχω αγοράσει κάποια πράγματα απο το ιταλικο αμαζον μεγάλου βάρους τα οποία δυστυχώς έρχονται οδικώς μέσω Βαλκανίων και τα οποία εχουν μπλοκαριστεί στην Ουγγαρία εδώ και καμιά 15αρια μέρες(αγρότες και δεν συμμαζεύετε), Ειναι η πρώτη φορα μετά τοσα χρόνια με αγορές που αντιμετωπίζω πρόβλημα με το αμαζον, η ερώτηση μου λοιπον ειναι: υπάρχει οριο για το πόσο κάποιος πρέπει να περιμένει και μετά να "κλείνει" η αγορά και να μην μπορείς να πάρει τα χρήματα του πίσω (όπως πχ στο παυπαλ) Εννοείται οτι εχω ενημερώσει το αμαζον για το πρόβλημα. Ευχαριστώ
ulb Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Για εμένα θα πρέπει να τους στείλεις ένα μήνυμα που να τους ενημερώσεις (ξανά, δε πειράζει) και να ρωτάς όλα όσα χρειάζεται να μάθεις. Όσες φορές έχω μιλήσει με το support τους είναι πραγματικά άριστο, θα σου λύσουν οποιαδήποτε απορία. Επίσης σε καμία περίπτωση δε νομίζω να χάσεις τα χρήματα σου ή να σε αφήσουν χωρίς τα προϊόντα που αγόρασες.
NikosKallithea Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Με το support και τον πωλητή εχω μιλησει αρκετες φορες, αυτο που δεν ξερω ειναι αν υπαρχει οριο ή οχι και αν ναι ποιο ειναι αυτο, περισσότερο ρωτάω επειδη η παραγγελία ειχε αυτη την ατυχία και θεώρησα καλο κάποιος να με ενημερώσει
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Με το support και τον πωλητή εχω μιλησει αρκετες φορες, αυτο που δεν ξερω ειναι αν υπαρχει οριο ή οχι και αν ναι ποιο ειναι αυτο, περισσότερο ρωτάω επειδη η παραγγελία ειχε αυτη την ατυχία και θεώρησα καλο κάποιος να με ενημερώσει http://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html?nodeId=1161002 Για επιστροφές αυτά. Τώρα επειδή έχει καθυστερήσει συνήθως κάνουν refund το ποσό. Edit: Κι εγώ νόμιζα ότι τα είχες αγοράσει από το amazon e.u sarl Θα πρέπει τότε να δεις τα policies του πωλητή. Τσέκαρε και το A-to-Z guarantee που αφορούν αγορές από το marketplace.
jmirko15 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Το όριο είναι 2 χρόνια. Δεν κάνω πλάκα. Επίσης το Ιταλικό Amazon είναι από τα χειρότερα της Ευρώπης (προσωπική εμπειρία). Μόνο με αυτούς πάντα είχα θεματάκια (από την άλλη όταν στέλναν με UPS δεν υπήρχε θέμα).. PS: Εγώ πάντως είχα στείλει προϊόν πίσω στο Γερμανικό Amazon μετά από 1 χρόνο και κάτι.
ulb Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Με το support και τον πωλητή εχω μιλησει αρκετες φορες, αυτο που δεν ξερω ειναι αν υπαρχει οριο ή οχι και αν ναι ποιο ειναι αυτο, περισσότερο ρωτάω επειδη η παραγγελία ειχε αυτη την ατυχία και θεώρησα καλο κάποιος να με ενημερώσει Νόμιζα ότι το είχες αγοράσει από το Amazon και όχι κάποιο πωλητή του Amazon, συγνώμη, παρανόηση.
jmirko15 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Νόμιζα ότι το είχες αγοράσει από το Amazon και όχι κάποιο πωλητή του Amazon, συγνώμη, παρανόηση. Εχμ, και εγώ νόμιζα ότι μιλούσες για αγορά με πωλητή το Amazon. Το προϊόν έφυγε από τις αποθήκες του Amazon ή το έστειλε ο πωλητής;
NikosKallithea Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 http://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html?nodeId=1161002 Για επιστροφές αυτά. Τώρα επειδή έχει καθυστερήσει συνήθως κάνουν refund το ποσό. Edit: Κι εγώ νόμιζα ότι τα είχες αγοράσει από το amazon e.u sarl Θα πρέπει τότε να δεις τα policies του πωλητή. Τσέκαρε και το A-to-Z guarantee που αφορούν αγορές από το marketplace. Tα εχω διαβάσει ολα αυτά αλλά συμπέρασμα δεν έβγαλα για το αν υπάρχει κάποιο οριο ή οχι, μάλλον δεν πρεπει να υπάρχει
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Tα εχω διαβάσει ολα αυτά αλλά συμπέρασμα δεν έβγαλα για το αν υπάρχει κάποιο οριο ή οχι, μάλλον δεν πρεπει να υπάρχει http://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html/ref=hp_left_v4_sib?ie=UTF8&nodeId=201460340 90 μέρες από το maximum estimated delivery date.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα