mants118 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Τρισαθλιο αλλα το πηρες... δυστυχώς ναι, μου άρεσε το εφέ της αρχικής οθόνης με τις επαφές!!! Μετά από 3 μήνες το έδωσα!!! Γενικά σαν χρήστης hotmail από το 1998 δεν θυμάμαι να έχω τέτοιο ξανά τέτοιο θέμα με σπαμ. (Το outlook ήταν μόνο για το κινητό, στο σπίτι δεν έχω windows και στη δουλειά το pc μου είναι καρακλειδωμένο χωρίς να με αφήνει να εγκαταστήσω τίποτα)!!!
Oxygene Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 1998... άλλες εποχές... το hotmail πριν εξαγοραστεί από την Μικροαπαλή έτρεχε FreeBSD 1
alexisnik19911 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 1998... άλλες εποχές... το hotmail πριν εξαγοραστεί από την Μικροαπαλή έτρεχε FreeBSD χρυσες εποχες msn και hotmail αχ.αχ .αχ.....
AlexKane Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Ααχ την δικιά μας την ανικονότητα, λόγω ημιμάθειας την καταλογίζουμε σε άλλους. Κάποιο malware σου έκλεψε τα στοιχεία του account και σου σπάμαρε του φίλους σου. Ωραία όλα αυτά αλλά οι φίλοι του τί φταίνε;
babyonboard Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Κι όμως ΔΕΝ είναι! Προσωπικά τον έκλεισα το λογαριασμό μου επειδή έστελνε σπάμ στις επαφές μου! Aπλα αλλαζεις κωδικο και τελος!! so simple
Eru Iluvatar Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Πολύ ωραίο φαίνεται το νέο interface.
EuphangeL Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 In other news, αυτού του είδους marketing videos είναι λίγο αστείο να υπάρχουν ακόμα το 2016, που όλος ο πλανήτης έχει πάρει χαμπάρι οτι ΚΑΝΕΙΣ δεν χρησιμοποιεί έτσι την διαφημιζόμενη υπηρεσία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα