zaqxsw Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα. Θα ήθελα την άποψη σας για τον δερμάτινο καναπέ KIVIK από το IKEA. http://www.ikea.gr/kathistiko/kanapedes-kai-poluthrones/dermatinoi-kanapedes/subliromatikoi-dermatinoi-kanapedes/trithesios-kanapes-kai-sezlongk-48720/56839/ Ξέρει κάνεις αν είναι καλό το δέρμα και αν ο σκελετός του είναι γερός? Είναι άνετος? «Χαλαει» εύκολα? Ο σκελετός είναι ο ίδιος και στη υφασμάτινη έκδοση ή στην δερμάτινη είναι ποιο «ποιοτικός»? Με τις εγγυήσεις ξέρει κανείς τι παίζει? Ευχαριστώ πολύ
oktanio Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Στα λεφτά αυτά πέρνεις πολύ καλύτερο καναπέ στα 120 1
Papakaliati Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Τα ικεα δεν βγάζουν μόνο φοιτητικά επιπλα. Τα πιο ακριβά τους συνήθως είναι πολύ καλά σε σχέση ποιότητας τιμής.
efo355 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Εχω υφασματινο ικεα τριθεσιο και σεζλονγκ. Ο καναπές είναι απίστευτα άνετος και έχει και το πλεονέκτημα ότι με λίγα λεφτά αλλάζεις και κάλυμμα.
sndev Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 εχω υφασματινο Ikea τριθεσιο. ο καναπες μετα τον 1,5 χρονο εχασε τη "φορμα του" βουλιαζαν τα μαξιλαρια πολυ ευκολα , δεν επανερχονται στην αρχικη τους κατασταση. οταν πηγανα δω για αλλαγη καλυμματος επειδη ειχε καταργηθει το μοντελο προφανως καταργησανε και τα καλυμματα γνωμη μου σε πολλα λευτα παρε κατι απο εταιρια που θα βρεις support αργοτερα αν χρειαστεις. αν εχεις χαμηλο budget οπως ειχα εγω δε γλυτωνεις εταιριες σαν τα ikea και παρομιες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα