Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν παίδες, τον Μάρτιο παντρεύεται ο ξάδελφός μου ο Χρήστος. Είναι πάρα πολύ κοντινός συγγενής, οικογένεια περισσότερο, μένουμε στην ίδια πολυκατοικία από πάντα, πηγαίναμε στο ίδιο σχολείο, οπότε καταλαβαίνετε ότι δεν θα είναι απλά ένας ακόμη γάμος που θα πάω. Γι'αυτό θέλω να ρωτήσω, ένας 24χρονος καλεσμένος σε ένα σημαντικό γάμο, τι να βάλει; Θα ήθελα ιδέες για να δω τι πάνω κάτω να ψάξω να πάρω.

Δημοσ.

Εγώ θα έβαζα ενα καλο τζιν, πουκάμισο , καλα παπούτσια και ένα σακάκι μαύρο. (σε slim line). Ίσως και optional γραβάτα. Άντε και στα δικά σου!

Δημοσ.

Τι εννοείτε "καλό τζίν" και "καλά παπούτσια"; Καλή μάρκα - ακριβά ή πιο κυριλέ ας πούμε;

Ε για την περίσταση. Να ταιριάζει. :)

• Like 1
Δημοσ.

τζιν ε; και εγώ το είχα σκεφτεί αλλά κάπως casual μου κάνει για γάμο, δε νομίζετε; ή θα είναι καλή επιλογή παρ'ολα αυτά;

Δημοσ.

τζιν ε; και εγώ το είχα σκεφτεί αλλά κάπως casual μου κάνει για γάμο, δε νομίζετε; ή θα είναι καλή επιλογή παρ'ολα αυτά;

Αν το συνδυάσεις με σακκάκι απο πάνω, πουκάμισο και καλό παπούτσι (προς θεού όχι αθλητικά) είναι μια χαρά.

Δημοσ.

Ενα καλο jeans ειναι κομπλέ. Σε μοντέρνα γραμμή εννοείται.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...