Demon Lord Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 το πότε θα τελειώνεις το ψιλοελέγχεις εγγεφαλικά και ανάλογα τις στάσεις. Αφού τελειώνεις γρήγορα, σκέψου τον Γκάλη εκείνη την ώρα και να είσαι σίγουρος πως όλα θα πάνε καλά. Το "μαρούλι" κράτα το. Η συνταγή ήταν δωρεάν. Άμα σκεφτεί το Γκάλη παίζει και να του πέσει... εκτός άμα είναι Άρης το παλικάρι ξέρω γω
ZAKKWYLDE Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Καλά όταν κοντεύεις τα 40 θα αναρωτιέσαι γιατί μεταξύ Κυρακής - Παρασκευής δεν διατηρείς καλή στύση...
DDevil Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Καλά όταν κοντεύεις τα 40 θα αναρωτιέσαι γιατί μεταξύ Κυρακής - Παρασκευής δεν διατηρείς καλή στύση... Δεν νομιζω πως έχει κάποια σχέση η ηλικια που λες. 26 ειμαι παιδια.. Μια χαρα εισαι φιλε αμα σε πιέζει η γκομενα μην μασήσεις κάνε το κουμάντο σου εσυ μην αγχώνεσαι και λειτουργησε οπως σε βολευει δώσε χρονο στα προκαταρκτικα στην αρχή και μετα παιξε οπως γουσταρεις. Εχεις δοκιμάσει να αυνανιστεις πριν πάς για σεξ?
Mau-Maus Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Φιλε το 'ενα δυο λεπτα' ειναι δραματικός χρονος για την γυναίκα , δεν κρατιέται με τίποτα ετσι η σχεση, δεν πα να είσαι το καλύτερο παιδι ! πήγαινε σε ειδικό σε εξειδικευμένο γιατρό, κοίταξε το πριν να ειναι αργα πριν την χάσεις την κοπέλα σου δηλαδή, εκτός και εαν δεν σε νοιάζει , σε αυτήν την περίπτωση κανε την δουλειά σου , τελείωνε και ασ την να λέει απο μεσα της και στις φιλεες της ..
DDevil Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Φιλε το 'ενα δυο λεπτα' ειναι δραματικός χρονος για την γυναίκα , δεν κρατιέται με τίποτα ετσι η σχεση, δεν πα να είσαι το καλύτερο παιδι ! πήγαινε σε ειδικό σε εξειδικευμένο γιατρό, κοίταξε το πριν να ειναι αργα πριν την χάσεις την κοπέλα σου δηλαδή, εκτός και εαν δεν σε νοιάζει , σε αυτήν την περίπτωση κανε την δουλειά σου , τελείωνε και ασ την να λέει απο μεσα της και στις φιλεες της .. Κανεναν δεν θα έπρεπε να νοιάζει να κρατησει απαιτητικες και χωρις κατανοηση γκομενες αμα ολοι ειμασταν ετσι ο κοσμος θα γινοταν καλυτερος διοτι θα αναγκαζοντουσαν και αυτες να βάλουν νερο στο κρασι τους. Μη σου πω θα επρεπε να ειναι και κράς τεστ αυτο πριν παρεις την αποφαση να παντρευτεις .... εμφανιζεις ενα "προβλημα" και βλεπεις πως συμπεριφέρεται θα κάτσει να βοηθησει ή θα σκεφτει το τομάρι της και θα την κοπανησει? αν κανει το τελευταιο έπεσε στη παγιδα. Ο τυπος δεν έχει καποιο προβλημα και αν υπάρχει κάτι γρηγορο ειναι θεμα ψυχολογιας .... εκει θα φανει η εμπειρια της γυναικας μπορει να τον χαλαρωσει? ολα τα έχουμε φορτωθει εμεις , εμεις να κανουμε καμακι εμεις να κανουμε το πρωτο βημα εμεις να τις κάνουμε να τελειωσουν εμεις να τα πληρώσουμε ολα εμεις να κανονισουμε την εκδρομη... ρε σάλτα στη τελική.
Demon Lord Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Φιλε το 'ενα δυο λεπτα' ειναι δραματικός χρονος για την γυναίκα , δεν κρατιέται με τίποτα ετσι η σχεση, δεν πα να είσαι το καλύτερο παιδι ! πήγαινε σε ειδικό σε εξειδικευμένο γιατρό, κοίταξε το πριν να ειναι αργα πριν την χάσεις την κοπέλα σου δηλαδή, εκτός και εαν δεν σε νοιάζει , σε αυτήν την περίπτωση κανε την δουλειά σου , τελείωνε και ασ την να λέει απο μεσα της και στις φιλεες της .. Σωστό και αυτό... αλλά αν νοιάζει και τους δυο το ίδιο ίσως θα πρεπε να πάνε και οι δύο στο γιατρό, τέτοια θέματα δεν πρέπει να τα αντιμετωπίζεις μόνος. Ακόμα και τίποτα να μην είναι, ακόμα και αν είναι κάτι ψυχολογικό, η γνώμη ενός γιατρού σαφέστατα μετράει περισσότερο από αυτή 10 άγνωστων συμφορουμιτών. 1
Mau-Maus Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 ντεμον πιο σωστα το είπες , ναι μαζι να πάνε ειναι πιο σωστό ! ρε συ ντεβιλ τι λες , ποιες είναι απαιτητικές ? σχέση όταν τελειώνεις σε ενα λεπτό δεν υφίσταται δεν κρατιέται δεν υπάρχει !
Demon Lord Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Εναλλακτικά, ας την τρελαίνει στα προκαταρκτικα μπας και τελειώσει και η κοπελια νωρίτερα. Αν και δε νομίζω, ακόμα και όταν τελειώνουν πολλές θελουν κι άλλο μετά, χωρίς παύση
DDevil Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 ντεμον πιο σωστα το είπες , ναι μαζι να πάνε ειναι πιο σωστό ! ρε συ ντεβιλ τι λες , ποιες είναι απαιτητικές ? σχέση όταν τελειώνεις σε ενα λεπτό δεν υφίσταται δεν κρατιέται δεν υπάρχει ! Ετσι του βγαινει του ανθρωπου τι να κανουμε τωρα? αμα θελει πορνοστάρ να πάει να τον βρει.Ενταξει δεν ταιριαζουνε και τελειωσε δεν θα πεθανουμε κιολας αρκετος κοσμος δεν ταιριαζει αλλοι και μετα απο 10 χρονια γάμου και πρεπει να χωρισουν. Και τι θα του πει ο εξειδικευμενος γιατρος δηλαδη? αυτα τα λυνεις μονος σου με συνεχη πράξη. Αμα πας σε γιατρους θα σε αρχισουν στις θεωριες θα πέφτει η 50αρα και θα σε τρελάνουν στο τέλος. Αυτη τη 50αρα εγω θα την έδινα σε μια δασκάλα του σέξ να με χαλαρώσει να ξεμπλοκάρω και αντε γεια μετά. Ετσι βρηκε την ανακαμψη του ένας φιλος μας ειχε πεθάνει ενα αγαπημενο του προσωπο και ειχε πάθει ψυχολογικο ο ανθρωπος αντιμετωπιζε προβληματα στυσης οχι εκσπερμάτωσης. Εμπλεξε με 1-2 απαιτητικες χωρις καμια κατανοηση τον αγχωσανε χειροτερα πηγε και σε ενα γιατρο του ελεγε τις θεωριες του .... μέχρι που τον στειλαμε στην δασκάλα Αλικη και βρηκε την υγεια του ο άνθρωπος Δεν ειναι ολες ωριμες να αντιμετωπισουν τέτοιες καταστασεις αλλες το βλέπουν σαν προσβολη προς τις ιδιες και σπάζονται ... ε που να συνενοηθεις μετα?
Pokemon640 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 26 ειμαι παιδια.. Μια χαρά τότε, αν εφαρμόσεις αυτά που σου έγραψα, μπορείς να πας σε ποιο περίπλοκες εξισώσεις και να δεθείτε περισσότερο. Δες για παράδειγμα εδώ btw 30 λεπτά ολοκλήρωμα είναι καλός χρόνος, ένας φίλος μου έκανε 3 ώρες (δεν ξέρω αν ήταν διπλό η τριπλό ολοκλήρωμα). Κράτησε αρκετά η σχέση δεν είχε παράπονο. Η κοπέλα ήταν πολύ ευχαριστημένη. Υ.Γ. Είχα πρώην που ήταν καθηγήτρια μαθηματικών και ήμουν κακό παιδί
DDevil Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Μια χαρά τότε, αν εφαρμόσεις αυτά που σου έγραψα, μπορείς να πας σε ποιο περίπλοκες εξισώσεις και να δεθείτε περισσότερο. Δες για παράδειγμα εδώ btw 30 λεπτά ολοκλήρωμα είναι καλός χρόνος, ένας φίλος μου έκανε 3 ώρες (δεν ξέρω αν ήταν διπλό η τριπλό ολοκλήρωμα). Κράτησε αρκετά η σχέση δεν είχε παράπονο. Η κοπέλα ήταν πολύ ευχαριστημένη. Υ.Γ. Είχα πρώην που ήταν καθηγήτρια μαθηματικών και ήμουν κακό παιδί Τι κανανε 3 ωρες? λυνανε διαφορικές εξισωσεις? θα μας τρελανετε εδω μεσα ρε πστ μου. 3
Mau-Maus Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δεν ειναι ολα ασπρο η μαύρο, δεν ειναι ή πορνοσταρ ή 1 λεπτο , οκ ελεος !και ναι υπαρχουν γιατροι που μπορουν να τον βοηθησουν, το εαν εχει προβλημα εκσπερμάτωσης, εαν ειναι ψυχολογικο η χιλια δυο αλλα ο γιατρος θα του το πει, ο γιατρος θα προσπαθησει να του το λυσει και οχι εσυ εδω μεσα.
actorgr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 θα σε βοηθησει να ψαξεις σχετικα με ταντρα και ταντρικο σεξ
DDevil Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δεν ειναι ολα ασπρο η μαύρο, δεν ειναι ή πορνοσταρ ή 1 λεπτο , οκ ελεος ! και ναι υπαρχουν γιατροι που μπορουν να τον βοηθησουν, το εαν εχει προβλημα εκσπερμάτωσης, εαν ειναι ψυχολογικο η χιλια δυο αλλα ο γιατρος θα του το πει, ο γιατρος θα προσπαθησει να του το λυσει και οχι εσυ εδω μεσα. Εγω σου ειπα δικος μας φιλος ειχε θέματα στυσης μετα απο χαμο αγαπημενου προσωπου .... πηγε στη Θεια Αλικη και τον ξεμπλόκαρε. Εναλλακτικα μπορεις να βρεις και ενα κοριτσάκι που ειναι λιγάκι αβγαλτο σε αυτά οποτε την κανεις οτι θέλεις χωρις απαιτησεις να ειστε πονηροι με τη ντιβα θα πάει που έχει φαει 500 μακάπια και την έχει δει σεξοβομβα? με αυτη δεν θα τον σώσει κανεις γιατρος. Ο γιατρος μονο συμβουλες δινει .... αυτα πιστευω λυνονται μονα τους. Τα βρισκεις εσυ με τον εαυτο σου... εκτος και αν πας σε καμια γιατρινα και στα λυσει αυτη με άλλους ... τροπους. Πιο πρακτικους. Θα γουσταρα πολυ τέτοιο σκηνικο. Θα πληρωνα διπλη επισκεψη !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα