Demon Lord Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Ετσι του βγαινει του ανθρωπου τι να κανουμε τωρα? αμα θελει πορνοστάρ να πάει να τον βρει.Ενταξει δεν ταιριαζουνε και τελειωσε δεν θα πεθανουμε κιολας αρκετος κοσμος δεν ταιριαζει αλλοι και μετα απο 10 χρονια γάμου και πρεπει να χωρισουν. Και τι θα του πει ο εξειδικευμενος γιατρος δηλαδη? αυτα τα λυνεις μονος σου με συνεχη πράξη. Αμα πας σε γιατρους θα σε αρχισουν στις θεωριες θα πέφτει η 50αρα και θα σε τρελάνουν στο τέλος. Αυτη τη 50αρα εγω θα την έδινα σε μια δασκάλα του σέξ να με χαλαρώσει να ξεμπλοκάρω και αντε γεια μετά. Ετσι βρηκε την ανακαμψη του ένας φιλος μας ειχε πεθάνει ενα αγαπημενο του προσωπο και ειχε πάθει ψυχολογικο ο ανθρωπος αντιμετωπιζε προβληματα στυσης οχι εκσπερμάτωσης. Εμπλεξε με 1-2 απαιτητικες χωρις καμια κατανοηση τον αγχωσανε χειροτερα πηγε και σε ενα γιατρο του ελεγε τις θεωριες του .... μέχρι που τον στειλαμε στην δασκάλα Αλικη και βρηκε την υγεια του ο άνθρωπος Δεν ειναι ολες ωριμες να αντιμετωπισουν τέτοιες καταστασεις αλλες το βλέπουν σαν προσβολη προς τις ιδιες και σπάζονται ... ε που να συνενοηθεις μετα? Ενδεικτικά, με ένα απλό γκουγκλάρισμα... Μην το ανοίξεις TS, εκτός αν είσαι βέβαιος ότι δε θα αγχωθείς... μόνο υποθέσεις γίνονται χωρίς εξειδικευμένες γνώσεις... http://health.in.gr/man/news/article/?aid=1231243880 Μπορεί να είναι και πρόβλημα, μπορεί και όχι...
DDevil Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Ενδεικτικά, με ένα απλό γκουγκλάρισμα... Μην το ανοίξεις TS, εκτός αν είσαι βέβαιος ότι δε θα αγχωθείς... μόνο υποθέσεις γίνονται χωρίς εξειδικευμένες γνώσεις... http://health.in.gr/man/news/article/?aid=1231243880 Μπορεί να είναι και πρόβλημα, μπορεί και όχι... Αμα το μεγαλοποιησεις θα γινει προβλημα. Μου έχει τυχει και μενα να κάνω σεξ να πετάξει μια μαλακια η άλλη και να ξενερώσω αμα ειναι βοιδι η άλλη και δεν ξέρει να φερεται συμβαινουν αυτα ... σκέφτηκα κάτι αλλο χαλάρωσα δεν το μεγαλοποιησα ξαναβρηκα τη στυση μου ολοκληρωσα και ουτε που τα ξαναειπαμε.Οι γιατροι μπορει να σου βρουν ενα καρο "θεματα" και "παθησεις" για να στα αρπάνε.
mentoras99 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Το θεμα σε μια σχεση ειναι να μην εινα καποιος με το χρονομετρο στο χερι... Τα χρονια περνανε, δηλαδη αν ο ενας μετα απο καποια χρονια δεν 'αποδιδει' καλα, πρεπει να τον παρατησεις γι'αυτο;;; Το καθε ζευγαρι πρεπει να βρει το ρυθμο του. Αλλα αυτο σιγουρα δεν ειναι μονο θεμα του αντρα. 1
Demon Lord Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Αμα το μεγαλοποιησεις θα γινει προβλημα. Μου έχει τυχει και μενα να κάνω σεξ να πετάξει μια μαλακια η άλλη και να ξενερώσω αμα ειναι βοιδι η άλλη και δεν ξέρει να φερεται συμβαινουν αυτα ... σκέφτηκα κάτι αλλο χαλάρωσα δεν το μεγαλοποιησα ξαναβρηκα τη στυση μου ολοκληρωσα και ουτε που τα ξαναειπαμε.Οι γιατροι μπορει να σου βρουν ενα καρο "θεματα" και "παθησεις" για να στα αρπάνε. Έχεις δίκιο εν μέρη (λέω εν μέρη γιατί δε συμφωνώ στο κομμάτι με τους γιατρούς). Απλά από τις απαντήσεις του TS δεν είναι κάτι που έγινε μια φορά αλλά συστηματικά. Μπορεί να δοκιμάσει να ξεχνιέται και να πατά και λίγο φρένο πριν τη μεγάλη έξοδο (lol ) αλλά αν το πρόβλημα συνεχιστεί ε τότε είναι φανερό πως κάτι δεν πάει καλά. 1
DDevil Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Έχεις δίκιο εν μέρη (λέω εν μέρη γιατί δε συμφωνώ στο κομμάτι με τους γιατρούς). Απλά από τις απαντήσεις του TS δεν είναι κάτι που έγινε μια φορά αλλά συστηματικά. Μπορεί να δοκιμάσει να ξεχνιέται και να πατά και λίγο φρένο πριν τη μεγάλη έξοδο (lol ) αλλά αν το πρόβλημα συνεχιστεί ε τότε είναι φανερό πως κάτι δεν πάει καλά. Να οριστε βρηκα και ενα αρθρο που το έγραψε γιατρος http://www.protothema.gr/ugeia/article/377306/andres-i-stusi-apeileitai/ Αμα τηρησεις μερικά μυστικά απο μικρη ηλικια δεν θα έχεις αναγκη ποτε κανεναν γιατρο. Αμα δεν καπνιζεις , δεν πινεις υπερβολικά , κοιμάσαι σωστα , δεν τρως μετα τις 9 το βράδυ , τρως υγιεινα , γυμνάζεσαι τακτικα , τα γράφεις ολα στα @@ σου και δεν εισαι στενάχωρος εχεις καλη ψυχική υγεια τοτε θα αργησεις να μπλέξεις με γιατρους! Και πάντα προφυλακτικο στο σέξ. Αυτα λέει και ο φηκιώρης να προσπαθεις με φυσικούς τροπους να φτιάξεις ενα καλο συστημα αν το συστημα το χαλάσεις λογικο να θες τους γιατρους και τα φαρμακα τους. Ειναι πολυ σημαντικο το φαγητο να μην τσιγαριζεται και το λαδι να μπαινει αφου το φαγητο έχει ψηθει ολα τα αλλα που έχουν και βουτυρα μέσα και λάδια ειναι ανθυγιεινα και κουράζουν και την καρδια και τα αγγεια γεμιζουν λίπη με το καιρο. Καλα δεν συζητάμε για τα τζάνκ φουντ βάζουν οτι πιο άχρηστο μέσα για να μας πεθάνουν.
Pokemon640 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Το θεμα σε μια σχεση ειναι να μην εινα καποιος με το χρονομετρο στο χερι... Τα χρονια περνανε, δηλαδη αν ο ενας μετα απο καποια χρονια δεν 'αποδιδει' καλα, πρεπει να τον παρατησεις γι'αυτο;;; Το καθε ζευγαρι πρεπει να βρει το ρυθμο του. Αλλα αυτο σιγουρα δεν ειναι μονο θεμα του αντρα. Από τη στοιγμη που στην αγορα υπάρχουν πολλά προϊόντα και αυτό που έχεις δίπλα σου φθαρεί και είναι εκτός εγγύησης, ναι θα το αλλάξεις
Glikos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Ts μήπως σε ξενερώνει η κοπέλα? Για α β λόγο.
Vaggelis_sal Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Οχι δεν με ξενερωνει καθολου σε τιποτα. Ισα ισα το αντιθετο θα ελεγα και μαλιστα σε μεγαλο βαθμο
Demon Lord Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Να οριστε βρηκα και ενα αρθρο που το έγραψε γιατρος http://www.protothema.gr/ugeia/article/377306/andres-i-stusi-apeileitai/ Αμα τηρησεις μερικά μυστικά απο μικρη ηλικια δεν θα έχεις αναγκη ποτε κανεναν γιατρο. Αμα δεν καπνιζεις , δεν πινεις υπερβολικά , κοιμάσαι σωστα , δεν τρως μετα τις 9 το βράδυ , τρως υγιεινα , γυμνάζεσαι τακτικα , τα γράφεις ολα στα @@ σου και δεν εισαι στενάχωρος εχεις καλη ψυχική υγεια τοτε θα αργησεις να μπλέξεις με γιατρους! Και πάντα προφυλακτικο στο σέξ. Αυτα λέει και ο φηκιώρης να προσπαθεις με φυσικούς τροπους να φτιάξεις ενα καλο συστημα αν το συστημα το χαλάσεις λογικο να θες τους γιατρους και τα φαρμακα τους. Ειναι πολυ σημαντικο το φαγητο να μην τσιγαριζεται και το λαδι να μπαινει αφου το φαγητο έχει ψηθει ολα τα αλλα που έχουν και βουτυρα μέσα και λάδια ειναι ανθυγιεινα και κουράζουν και την καρδια και τα αγγεια γεμιζουν λίπη με το καιρο. Καλα δεν συζητάμε για τα τζάνκ φουντ βάζουν οτι πιο άχρηστο μέσα για να μας πεθάνουν. Διατροφή και άσκηση, συμφωνώ καθέτως και οριζοντίως. Για ένα διάστημα που είχα κάκιστη διατροφή είχα και εγώ κάποια προβλήματα, "ρέταρε" λίγο στην αρχή να το πω κόσμια... όταν όμως άλλαξα διατροφή και πρόσθεσα ποδήλατο και περπάτημα στην καθημερινότητά μου είδα θεαματικές αλλαγές χωρίς να έχω χάσει παραπάνω από δυο τρία κιλά 1
Vaggelis_sal Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Απο διατροφη ναι εχω καποιο θεμα,δεν εχω μεγαλη πικοιλια απο τροφιμα στην διατροφη μου,ειναι κατι που το αλλαζω σιγα σιγα με διατροφολογο.. Οσο για το θεμα της ασκησης,δεν νομιζω να υπαρχει καποιο θεμα με αυτο διοτι παιζω ποδοσφαιρο σε ερασιτεχνικη ομαδα 17 χρονια τωρα..
StormGr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Χαλαρωσε και απολαυσε το. Μην μετρας χρονους και μην εισαι με το ρολοι στο χερι. Αν καθε φορας αναρωτιεσαι ποσο θα κρατησεις δεν γινεται δουλεια. Επισης το μισαωρο που λες για να επανελθεις, μην το βλεπεις ετσι, χαλαρωστε και οταν νιωσεις ετοιμος ξανα ορμας. Το σεξ ειναι απολαυση, οσο το σκεφτεσαι και αγχωνεσαι τοσο πιο μικρες ειναι οι αποδοσεις σου και πιο μικρη η απολαυση. 1
redhotstef Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Η μεγαλη διαρκεια στο σξ αποσκοπει μονο στην απολαυση λεμε τωρα, της γυναικας, ετσι δεν ειναι;; Οποτε ποιος ο λογος να αγχωνεσαι, , περασε εσυ καλα στα δυο λεπτα και ας τη νε την αλλη να ψαχνεται..(αλλους που κρατανε παραπανω). Επισης η μεγαλη η η μικρη διαρκεια εχει να κανει λογικα με το ποσο μεγαλο ειναι το ταξιδι που πρεπει να διανυσει το σπερμα για να βγει εξω. Οποτε αν ειναι "μακρια", θσ καθυστερισει περισσοτερο. Τελος, εχετε καταλαβει ποτε ερχεται οργασμος στον ανδρα; Συνηθως οταν το σπερμα βρισκεται μεσα στο πεος, λιγο εξω απο την βαση του! .. Τα παραπανω δικα μου συμπερασματα, πιστευω εχουν καποια βαση, δεν κανω πλακα.
γροσερισοπ Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 και σε γιατρό να παει θα του πρωτείνει αντικαταθλιπτικά για να μην ρεφάρει γρηγορα. 1
eliasjuve Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Αν πάρει αντικαταθλιπτικά θα έχει δυσκολία και στην πρώτη φορά. Μια χαρά είσαι αγόρι μου μην αγχώνεσαι. Μήπως κάνεις καιρό να βρεθείς με την κοπέλα σου και επειδή όπως λες σου αρέσει πολύ τελειώνεις γρήγορα; Δες το κι αλλιώς. Αφού μπορείς δύο και τρεις φορές απανωτά τυχερή είναι η κοπέλα σου. Φυσιολογικό είναι να μην διεγείρεσαι το ίδιο μετά όπως με την πρώτη φορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα