Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, θέλω να αγοράσω το XIAOMI RedMi Note 2. Πρώτη μου φορά αγορά από εξωτερικό και επίσης πρώτη μου φορά αγορά από τη χρεωστική μου κάρτα.

Θα φάω τελωνείο; Ναι έχω διαβάσει ότι μειώνω τις πιθανότητες μου αν επιλέξω flat shipping. Απλά τώρα με τα capital control ισχύει το ίδιο ή ελέγχουν όλα και θα με χρεώσουν σίγουρα;

Επίσης, θα μπορώ να κάνω τη αγορά, δηλαδή θα με αφήσουν;

Ποιο είναι προτιμότερο από τα 2 μαγαζιά (everbuying ή geekbuying);

Δημοσ.

Προσπάθησα να κάνω τη αγορά από geekbuying αλλά μου βγάζει αυτό, χωρίς να μου τραβάει λεφτά.

Sorry,There is something wrong with your payment.Please sign in your paypal account to check if the money has been taken off.Any questions,please contact with our customer service via [email protected]

Δημοσ.

Προσπάθησα να κάνω τη αγορά από geekbuying αλλά μου βγάζει αυτό, χωρίς να μου τραβάει λεφτά.

Sorry,There is something wrong with your payment.Please sign in your paypal account to check if the money has been taken off.Any questions,please contact with our customer service via [email protected]

δοκιμασε στο Vickmall που εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να γινει η αγορα.

Δημοσ.

Με το ever, αν και προσωπικά έχω καλή εμπειρία, υπάρχουν υποψίες ότι είναι το ίδιο μαγαζί με το Gearbest.

Δημοσ.

Προσπάθησα να κάνω μια ασήμαντης αξίας αγορά από κίνα στο ebay και μου έβγαλε αυτό:

We're sorry, but your transaction couldn't be completed using the selected card, MasterCard x-8004. This happened because it has been denied by the card issuer.

To pay for this purchase right now, link a debit or credit card to your PayPal account.

Δημοσ.

Να υποθέσω ότι η χρεωστική που χρησιμοποιείς είναι Ελληνικής τράπεζας ε?

Λογικά δεν την δέχονται λόγο capital control.

Δημοσ.

Είναι ελληνικής τράπεζας. Δηλαδή είναι αδύνατο να κάνω αγορά από το εξωτερικό; Τι μπορώ να κάνω;

Ψαξε να βγαλεις καρτα απο εξωτερικο.Οπως Revolut.Υπαρχουν και εδω στο φορουμ διαφορα αντιστοιχα θεματα.

Δημοσ.

Ψαξε να βγαλεις καρτα απο εξωτερικο.Οπως Revolut.Υπαρχουν και εδω στο φορουμ διαφορα αντιστοιχα θεματα.

Ή μπορεί να στείλει έμβασμα στον εαυτό σουμε κόστος 1€ και σε δύο εργάσιμες θα έχεις τα λεφτά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...