Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τον τελευταιο καιρο χρησιμοποιουσα το σποτιφαι με 3g και αν και δεν πολυελεγχω το υπολοιπο των ΜΒ μου συχνα ειχα την εντυπωση οτι δεν καταναλωνε πολλα ισως και καθολου.

Σημερα το τεσταρα λιγο πιο διεξοδικα μιας και αλλαξε ο μηνας και μηδενισε το προγραμμα μου. Το αφησα να παιξει 3 τραγουδια. Συμφωνα με το αιφον καταναλωσε 10ΜΒ. Μετα τσεκαρα το βονταφον app και δεν ειχε καταναλωσει ουτε 1. To τσεκαρα ξανα μετα απο κανα τεταρτο μηπως εχει αργη ανανεωση το αππ αλλα και παλι δεν ειχε καταναλωθει ουτε 1ΜΒ.

Υπαρχει περιπτωση το στρημινγκ του σποτιφαι να μην καταναλωνει data προγραμματος οπως πχ το εχει η Κοσμοτε σε καποια προγραμματα της;

ΥΓ Εχω το Red1 + 750MB 4Sharing και το κινητο μου ειναι iphone 6s.

Δημοσ.

Δύσκολο το κόβω δεδομένου ότι ακόμα και η cosmote που συνεργάζεται με το spotify μας έχει βάλει όριο 500 mb δωρεάν streaming πλεον. Η πιο πιθανή εξήγηση είναι ότι ακούσες offline τραγούδια ή έστω τραγούδια που είχες ξαναακούσει πρόσφατα και είχαν μείνει στην cache του τηλεφώνου. Όσον αφορά τα 10 mb πιθανότατα θα ήταν από ενημέρωση playlists, πρόσφατων ακουσμάτων και γενικό sync του spotify το οποίο από όσο ξέρω δεν χρεώνεται. (ίσως κάνω και λάθος)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...