g_alkis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Σακούλα. Αδερφέ μου δεν είναι μόνο το πρόσωπο το θέμα με τη Ντέπυ. Αρκετά συμβιβασιστικό σε βλέπω. Ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει φάση.
xpapias Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 με την Νομικού δε μοιάζω, αλλά αν αυτή είναι 10, εμένα μου βάζω 8 να είμαστε δίκαιοι How you doin'? 5
φραμπάλα Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Μου κάνεις. εμένα όμως μου κάνεις εσύ; How you doin'? fine thanks. and u? 1
TriLoBiTe Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Αδερφέ μου δεν είναι μόνο το πρόσωπο το θέμα με τη Ντέπυ. Αρκετά συμβιβασιστικό σε βλέπω. Ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει φάση. Υπονοείς ότι η Ντέπυ είναι chubby; Δεν έχω τέτοιους φόβους, αντιθέτως αυτό θα αποτελούσε ένα + γι' αυτήν.
Glikos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Googlara την Γκολεμά. Τα μάτια μου δακρύζουν και δεν είναι από χαρά.
TriLoBiTe Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Googlara την Γκολεμά. Τα μάτια μου δακρύζουν και δεν είναι από χαρά. Tώρα ξέρεις ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος σου, να τη δεις φάτσα κάρτα μπροστά σου 1
Glikos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Tώρα ξέρεις ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος σου, να τη δεις φάτσα κάρτα μπροστά σου Χαχα! Καρδιακό! 1
g_alkis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Υπονοείς ότι η Ντέπυ είναι chubby; Δεν έχω τέτοιους φόβους, αντιθέτως αυτό θα αποτελούσε ένα + γι' αυτήν. Στα νιάτα της ήταν πάντως .........κούκλα 4
xpapias Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Να τωρα κατι τέτοια κανεις και μας το χαλάς. Μα καλα ηταν αναγκη να βάλεις τη φωτο που φαίνεται η τομη απο τη σκωληκοειδιτιδα;;; Φοβάμαι οτι μ αυτά και μ αυτά ακόμα και οι Pink Floyd θα σταματήσουν να διαβαζουν μπλα-μπλα.
TriLoBiTe Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Eμένα πάντως μια φορά με άναψε... Στη φωτό αυτή η Γκολεμά βγάζει προστυχιά.
Bspus Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Φοβάμαι οτι θα πεθάνω μια μερα στον υπνο μου/σε ατυχημα μονος. Για το ατυχημα θα συμφωνησω αλλα να πεθανεις στον υπνο σου χωρις να το περιμενεις ειναι μαλλον απο τους καλυτερους τροπους να πεθανει κανεις, αφου ολοι ξερουμε οτι δεν θα τη γλυτωσουμε. Η προσμονη του θανατου ειναι που κανει καποιον να υποφερει. Ο δικος μου φοβος ειναι να βρεθω μονιμα σε μια κατασταση που θα με κανει να ειναι βαρος στους αλλους και θα μου στερησει καθε χαρα του να ζω. Πχ σχεδον ολικη τυφλωση, σοβαρος ακρωτηριασμος κλπ. Ακομα μεγαλυτερος φοβος οτι θα μαθω να συμβιβαζομαι με αυτο. Γιατι τελικα στην πραξη αυτο συμβαινει σχεδον σε ολες τις περιπτωσεις ανθρωπων που εχουν τετοια ατυχια. 2
Irene.j Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Ακομα μεγαλυτερος φοβος οτι θα μαθω να συμβιβαζομαι με αυτο. Γιατι τελικα στην πραξη αυτο συμβαινει σχεδον σε ολες τις περιπτωσεις ανθρωπων που εχουν τετοια ατυχια. Τι εννοεις? Πιστευω οτι εκεινος,που "συμβιβαζεται" με μια τετοια ατυχια του ειναι δυνατος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα