pantelosaek21 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 έχω τον επεξεργαστη Intel® Pentium® Dual CPU E2160 στα 1.8 Ghz και τροφοδοτικο το : switching power supplylase model:atx- 450wκαι καρτα γραφικων Nvidia geforce gt 630 2gb Πηρα αυτες τις ραμ: http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200020028μολις τις βαζω το pc μου δεν ανοιγει ανοιγει αλλα σε 3 δευτερολεπτα κανει επανεκινιση τι συμβαινει;
Lolarikos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Compatibility issue μιας και έχεις παλιό motherboard. Ίσως να μην έχει πατήσει καλά η ram, πρέπει να κάνει κλικ και να κλείσουν τα δύο δοντάκια. Μερικοί το λύνουν αλλάζοντας ή βγάζοντας-βάζοντας την μπαταρία λιθίου του mobo.
Dtsal Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Αυτό που εννοεί είναι ότι όταν βάζεις την ram στη θέση της (ελπίζω να ξέρεις που είναι) πρέπει να την πιέσεις αρκετά μέσα ώστε να ακουστεί ένα κλικ ή να το δεις ότι έχουν κλίσει τα παξιμαδάκια που έχει στα πλάγια.
pantelosaek21 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 ναι κλεινουν και τα δυο αλλα τπτ τι αλλο παιζει να ειναι;
Lolarikos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Αυτό με την μπαταρία το έκανες; Ανοίγεις διακόπτη από πίσω, βγάζεις psu από πρίζα, βγάζεις μπαταρία λιθίου πατάς το power για 15 δεύτερα και μετά ξαναβάζεις μπαταρία. Βάζεις πρίζα, κλείνεις διακόπτη στο psu και τα bios έγιναν reset. Αυτό συνηθίζεται όταν κάνεις hardware αλλαγες και κάτι δεν δουλεύει καλά. Μπορείς να το κάνεις και μέσω bios κατευθείαν. Κάνε και ένα reseat στην ram ή δοκίμασε και κανένα άλλο slot. Το πιο πιθανό πάντως είναι να μην την υποστηρίζει το motherboard με τον pentium.
pantelosaek21 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Το psu μ δν έχει διακόπτει από βίος πως κανω ρεσετ;
Lolarikos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Καλά και επειδή δεν έχει διακόπτη σταμάτησες; Τέλος πάντων, έχει εκεί κάποια επιλογή στο advanced bios features νομίζω.
pantelosaek21 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Παταω αυτό και μετά παταω και κατι άλλο;
Lolarikos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Αποθήκευση πριν βγεις. Κάπου πρέπει να λέει reset to default. Το έκανες αυτό;
Lolarikos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Πρόσεχε μην κόψεις το κόκκινο, θα εκραγεί!!! Ρε φίλε στο advanced bios features πρέπει να έχει κάτι σχετικά με reset to defaults. Πάτα το και μετά σώσε το f10 νομίζω σώζεις και βγαίνεις.
Lolarikos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Όχι, στο version των bios που έχεις μάλλον είναι Load Optimized Defaults στην οθόνη πριν πατήσεις το enter για τα Advanced Settings.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα