Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω τον επεξεργαστη Intel® Pentium® Dual CPU E2160 στα 1.8 Ghz και τροφοδοτικο το : switching power supplylase model:atx- 450w
και καρτα γραφικων Nvidia geforce gt 630 2gb

Πηρα αυτες τις ραμ: http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200020028
μολις τις βαζω το pc μου δεν ανοιγει ανοιγει αλλα σε 3 δευτερολεπτα κανει επανεκινιση τι συμβαινει;

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Compatibility issue μιας και έχεις παλιό motherboard. Ίσως να μην έχει πατήσει καλά η ram, πρέπει να κάνει κλικ και να κλείσουν τα δύο δοντάκια. Μερικοί το λύνουν αλλάζοντας ή βγάζοντας-βάζοντας την μπαταρία λιθίου του mobo.

Δημοσ.

Αυτό που εννοεί είναι ότι όταν βάζεις την ram στη θέση της (ελπίζω να ξέρεις που είναι) πρέπει να την πιέσεις αρκετά μέσα ώστε να ακουστεί ένα κλικ ή να το δεις ότι έχουν κλίσει τα παξιμαδάκια που έχει στα πλάγια.

Δημοσ.

Αυτό με την μπαταρία το έκανες; Ανοίγεις διακόπτη από πίσω, βγάζεις psu από πρίζα, βγάζεις μπαταρία λιθίου πατάς το power για 15 δεύτερα και μετά ξαναβάζεις μπαταρία. Βάζεις πρίζα, κλείνεις διακόπτη στο psu και τα bios έγιναν reset. Αυτό συνηθίζεται όταν κάνεις hardware αλλαγες και κάτι δεν δουλεύει καλά. Μπορείς να το κάνεις και μέσω bios κατευθείαν.

Κάνε και ένα reseat στην ram ή δοκίμασε και κανένα άλλο slot. Το πιο πιθανό πάντως είναι να μην την υποστηρίζει το motherboard με τον pentium.

Δημοσ.

Πρόσεχε μην κόψεις το κόκκινο, θα εκραγεί!!! Ρε φίλε στο advanced bios features πρέπει να έχει κάτι σχετικά με reset to defaults. Πάτα το και μετά σώσε το f10 νομίζω σώζεις και βγαίνεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...