DragonDagger Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Είμαι ένα βήμα πριν αγοράσω ένα από τα παραπάνω τηλέφωνα, έκανα μια έρευνα αγοράς εδώ και μερικές ημέρες και κατέληξα σε αυτά τα δύο. Δεν θέλω τρελά πράγματα και δεν θέλω να ξεφύγω από τα 120 ευρώ. Είδα και lenovo και Motorola, στο γενικό σύνολο δεν είναι καλύτερα σε κάμερα και οθόνη ειδικά. Το lg έχει μερικά special ( notofication led, knock on/off κ.α ) Το g4c είναι λίγο πιο καινούργιο από το magna άλλα έχει και μικρότερο επεξεργαστή ( 1200 g4c / 1300 magna ). Εκτός από το NFC και 4G που δεν με ενδιαφέρουν καθόλου, δεν έχει άλλες διαφορές. Γράφω επειδή στα περισσότερα σχόλια που έχω δει αναφέρουν πως λαγκάρει το g4c. Να τονίσω πως εκτός από viber και skype για επικοινωνία δεν χρησιμοποιώ κάτι άλλο ( δεν έχω facebook σαφώς ούτε messenger ) γι`αυτό και δεν με ενοχλεί το 1gb ram. Το μόνο τηλέφωνο που θα επέλεγα με λίγα παραπάνω χρήματα είναι το galaxy j5 άλλα θα ήθελα μερικές γνώμες για τα δύο παραπάνω πρώτα.
machaon Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 μια χαρα και τα 2 και ομορφα κινητα για viber kai skype δεν θα σου κολανε, με το j5 δεν θα σου κολαει ουτε το fb
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα