zio10 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δε σε πειραζει που ο αλλος αργει συστηματικα; Όχι το έχω συνηθίσει - αποδεχτεί. Ξέρω ότι είναι έτσι. Το καλό βέβαια είναι ότι δεν τον περιμένω μόνος μου, πάντα είμαστε 2-3 μαζί!
Miracle Worker Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Καποιοι λειτουργουν ετσι,τους δεχομαστε αλλα δεν σημαινει οτι αυτο ειναι και ωραιο..δεν μιλαω για δεκα λεπτα , μιλαω και μισαωρα και βαλε..βεβαια οταν καταδεχεσαι και περιμενεις μισαωρα και βαλε εισαι πιο λαλακας απο τον λαλακα που σε στηνει.. Τελευταια φορα περιμενα μια φιλη σε σταθμο του μετρο 3 τεταρτα..σορρυ μου λεει ειχα μια κουβεντα στο φβ! χαχαχαχαχα Αυτό με το φβ μου έχει τύχει και μένα και ο άλλος το έλεγε σοβαρά, λες και έπρεπε να του ζητήσω συγγνώμη κιόλας. Ευτυχώς έχω κόψει πέρα απ' το "φίλο" πλέον και βρήκα την υγειά μου. Πάνω από μία ώρα στήσιμο. Όχι το έχω συνηθίσει - αποδεχτεί. Ξέρω ότι είναι έτσι. Το καλό βέβαια είναι ότι δεν τον περιμένω μόνος μου, πάντα είμαστε 2-3 μαζί! Μάλλον θα πηγαίνετε για καφέ/ ποτό μόνοι σας δηλαδή, γι' αυτό δε σε πειράζει που αργεί. 1
mylo Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Και πολυ καλα εκανες... μην κοιτας που γελαω τωρα,ειχα ανεβασει πιεση απο τα νευρα εκεινη την μερα..γιατι οταν σου λεει χαλαρα ειχα μια κουβεντα στο φβ εκει λες αντε και...γαρυφαλλο στ'αυτι!! Και γενικως δεν μου αρεσουν οι ανθρωποι που το εχουν συστημα..αλλο να σου τυχει κατι ή να μην τα βγαλεις περα με τον χρονο καποια στιγμη και αλλο μονιμα αργοπορημενος..θαρρω οτι αυτο δεν εχει δικαιολογια. Χαρα στο κουραγιο σου που εκατσες και περιμενες. Στη θεση σου οχι μονο θα ειχα φυγει αλλα δε ξερω και πως θα αντιδρουσα
anwnymh29 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Χαρα στο κουραγιο σου που εκατσες και περιμενες. Στη θεση σου οχι μονο θα ειχα φυγει αλλα δε ξερω και πως θα αντιδρουσα Και δεν ημουν και μεσα στο σταθμο,ειχαμε κανονισει σε συγκεκριμενη εξοδο και ειχε ψοφο..Κρατησα ψυχραιμια αλλα απο τοτε τελος..απλα ενιωσα εντελως μαλακω..δεν ειπε καν συγνωμη,ενα χαλαρο ειχα μια κουβεντα στο φβ. Ενταξει για γελια ειναι αμα το σκεφτεις 2
zio10 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Αυτό με το φβ μου έχει τύχει και μένα και ο άλλος το έλεγε σοβαρά, λες και έπρεπε να του ζητήσω συγγνώμη κιόλας. Ευτυχώς έχω κόψει πέρα απ' το "φίλο" πλέον και βρήκα την υγειά μου. Πάνω από μία ώρα στήσιμο. Μάλλον θα πηγαίνετε για καφέ/ ποτό μόνοι σας δηλαδή, γι' αυτό δε σε πειράζει που αργεί. Ξέρουμε όλοι ότι αργεί και το έχουμε πάρει στην πλάκα, δεν μας πειράζει! Αν καμιά φορά αργήσει λίγο του λέμε να κάνει καμιά βόλτα και να έρθει αργότερα!
anwnymh29 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Με τις γυναικες παπια κανεις το ιδιο ή εκει τα καταφερνεις? 1
zio10 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Με τις γυναικες παπια κανεις το ιδιο ή εκει τα καταφερνεις? Εκεί θα είναι σκληρός ο ανταγωνισμός για το ποιος θα στήσει ποιον! 6
Miracle Worker Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Ξέρουμε όλοι ότι αργεί και το έχουμε πάρει στην πλάκα, δεν μας πειράζει! Αν καμιά φορά αργήσει λίγο του λέμε να κάνει καμιά βόλτα και να έρθει αργότερα! Ναι, αλλά τον περιμένετε στο σημείο συνάντησης ή πάτε και κάθεστε και του λέτε "έλα εκεί". Έχει διαφορά. 2
zio10 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Ναι, αλλά τον περιμένετε στο σημείο συνάντησης ή πάτε και κάθεστε και του λέτε "έλα εκεί". Έχει διαφορά. Όχι πάντα σε μαγαζί περιμένουμε και εννοείται ότι έχουμε αρχίσει να τρώμε και να πίνουμε! 1
mylo Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Όχι πάντα σε μαγαζί περιμένουμε και εννοείται ότι έχουμε αρχίσει να τρώμε και να πίνουμε!καμια σχεση με το να καθεσε να περιμενεις σα το μπουφο και νε σε λεει και χιλιεςδυο.λαμακιες για να δικαιολογηθει 1
zio10 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 καμια σχεση με το να καθεσε να περιμενεις σα το μπουφο και νε σε λεει και χιλιεςδυο.λαμακιες για να δικαιολογηθει Ναι συμφωνώ. Το έχω πάθει κι αυτό πάντως αρκετές φορές με διάφορα άτομα αλλά τι να κάνεις... 1
cosmos000 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Γεια χαρά. Τεράστιο πρόβλημα, το εχω καθε μερα, σε οτιδήποτε. Ειτε δουλειά ειναι, ειτε καφές με φίλους, είτε ραντεβού για σινεμά. Πάντα, ότι κι αν κανω, φτανω αργοπορημενος. Δεν πα να ξυπνησω μιση ωρα νωρίτερα, θα κατσει κατι (βλ. τουαλέτα/αποφαση να ξυριστω) και θα παω με 5-10 λεπτα καθυστέρηση στη δουλειά. Δεν υπάρχει πρόβλημα βεβαια γιατι ειμαι τυπικος και κάθομαι κανα 2ωρο-3ωρο παραπανω απ οτι χρειάζεται. Τα ιδια και οταν κανονιζω καφε με φιλους που μπορει να αργησω κανενα τεταρτο. Πραγματικα δε το θελω. Φοραω ρολοι αλλα τιποτα. Μπορει επισης να βαλω το ρολοι 5-10 λεπτα μπροστα αλλα δεν αλλάζει τιποτα. Εσεις τα καταφέρνετε; Δεν είναι τίποτα...θα φτιάξεις...απλά χρειάζεται ένα δυνατό ταρακούνημα να σου τύχει λόγω αργοπορίας και μετά να δεις πως ξυρίζεσαι και πας τουαλετα και γίνεσαι και άγγλος στα ραντεβού σου.. 3
zio10 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δεν είναι τίποτα...θα φτιάξεις...απλά χρειάζεται ένα δυνατό ταρακούνημα να σου τύχει λόγω αργοπορίας και μετά να δεις πως ξυρίζεσαι και πας τουαλετα και γίνεσαι και άγγλος στα ραντεβού σου.. Μπορεί να γίνει και το αντίθετο βέβαια, να γλιτώσει κάτι λόγω της αργοπορίας του (μια πτήση που έπεσε ας πούμε) οπότε και θα συνεχίσει να είναι έτσι! 2
cosmos000 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Μπορεί να γίνει και το αντίθετο βέβαια, να γλιτώσει κάτι λόγω της αργοπορίας του (μια πτήση που έπεσε ας πούμε) οπότε και θα συνεχίσει να είναι έτσι! χαχαχα ναι όντως...πάντως φίλους θα χάσει αν το συνεχίζει το στήσιμο!!! 1
xpapias Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Με τις γυναικες παπια κανεις το ιδιο ή εκει τα καταφερνεις? Κατα κανονα φτανω οριακα στην ώρα μου. Αντε 1-2 λεπτα αργοπορημενος. Ευτυχως τις περισσότερες φορες στηνουν απο μονες τους, αλλα μου βγαινει η ψυχή μεχρι να φτασω την ωρα που πρεπει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα