Dinos_12345 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα. Θέλω ένα κινητό για το θείο μου. Αυστηρά μέχρι 160-170 ευρώ. Σκεφτόμουν το p8 lite αλλά επειδή έχω να δω budget επιλογές πολύ καιρό θέλω τις προτάσεις σας. Να είναι οπωσδήποτε δίκταρτο. Ευχαριστώ
Dinos_12345 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δες και το meizu m2 note. Ανεβαίνει. Κανονικά στα 140 κοιτούσε αλλά κάνει 30 ευρώ υπέρβαση. Το 4C λέει τίποτα;
zio10 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Ανεβαίνει. Κανονικά στα 140 κοιτούσε αλλά κάνει 30 ευρώ υπέρβαση. Το 4C λέει τίποτα; Δεν το ξέρω...Και το lenovo vibe p1m είναι αξιοπρεπές. Για αγορά από Ελλάδα μιλάμε ε; Το android είναι υποχρεωτικό; Αν όχι ίσως να δεις και κανένα windows phone.
TheAccountant Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Ανεβαίνει. Κανονικά στα 140 κοιτούσε αλλά κάνει 30 ευρώ υπέρβαση. Το 4C λέει τίποτα; τοτε το M2 σκέτο... χωρίς το Note. http://www.mediamarkt.gr/el/product/_meizu-m2-blue-1175372.html
BACK12345 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Eγω αυτα που ξεχωρισα με μια αναζητηση στο σκρουτζ ειναι απο wp το 640 (xl) και ανδροιδ το honor 4c και το j5 , το τελευταιο δεν θα το προτεινα λογω ραμ/ρομ Το p8 που λες ειναι καλο αλλα δεν εχει καλη μπαταρια απο οτι ακουω, και λογικα με το ντουαλ σιμ θα εχει ακομη χειροτερη (θεωρητικα παντα)
Dinos_12345 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δεν το ξέρω...Και το lenovo vibe p1m είναι αξιοπρεπές. Για αγορά από Ελλάδα μιλάμε ε; Το android είναι υποχρεωτικό; Αν όχι ίσως να δεις και κανένα windows phone. Κοίτα ο άνθρωπος δεν κάνει και πολλά με το κινητό του, οπότε όχι, δεν είναι υποχρεωτικό. Ούτε εφαρμογές πολλές κατεβάζει, αλλά θέλει να έχει YouTube για να περνάει η ώρα και τα Windows phone δεν έχουν κανονική εφαρμογή. Επίσης θέλει tunein radio. Θέλει ένα reliable κινητό, με καλή οθόνη, μπαταρία, κάμερα. Το P8 lite που του είχα δείξει του άρεσε, να τον πάω στο Public που τα έχει όλα και να του δείξω και τα υπόλοιπα, και ότι του κάτσει; Κλείνω προς P8 lite, Honor 4C και αν βρω λύση για το YouTube, 640 XL
zio10 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Κοίτα ο άνθρωπος δεν κάνει και πολλά με το κινητό του, οπότε όχι, δεν είναι υποχρεωτικό. Ούτε εφαρμογές πολλές κατεβάζει, αλλά θέλει να έχει YouTube για να περνάει η ώρα και τα Windows phone δεν έχουν κανονική εφαρμογή. Επίσης θέλει tunein radio. Θέλει ένα reliable κινητό, με καλή οθόνη, μπαταρία, κάμερα. Το P8 lite που του είχα δείξει του άρεσε, να τον πάω στο Public που τα έχει όλα και να του δείξω και τα υπόλοιπα, και ότι του κάτσει; Κλείνω προς P8 lite, Honor 4C και αν βρω λύση για το YouTube, 640 XL Για το 640 xl ξέρω ότι υπάρχει αντίστοιχη εφαρμογή με το youtube που λένε ότι είναι καλύτερη από την επίσημη. Απλά δεν θυμάμαι πως τη λένε γιατί δεν τη χρησιμοποιώ...
BACK12345 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Κοίτα ο άνθρωπος δεν κάνει και πολλά με το κινητό του, οπότε όχι, δεν είναι υποχρεωτικό. Ούτε εφαρμογές πολλές κατεβάζει, αλλά θέλει να έχει YouTube για να περνάει η ώρα και τα Windows phone δεν έχουν κανονική εφαρμογή. Επίσης θέλει tunein radio. Θέλει ένα reliable κινητό, με καλή οθόνη, μπαταρία, κάμερα. Το P8 lite που του είχα δείξει του άρεσε, να τον πάω στο Public που τα έχει όλα και να του δείξω και τα υπόλοιπα, και ότι του κάτσει; Κλείνω προς P8 lite, Honor 4C και αν βρω λύση για το YouTube, 640 XL Απο οσο ξερω, υπαρχουν 3rd party εφαρμογες που αντικαθιστουν το youtube, αλλα στην τελικα μπαινει απο browser, δεν εχει και μεγαλη διαφορα (με προλαβε ο zio10 ) Οθονη μπαταρια καμερα το 640 τα εχει ολα και ειναι φτηνο Παντως και το ρ8 και το 4c και το 640 ειναι καλα οποτε νομιζω πως θα τον καλυψει οποιοδηποτε απο τα τρια
Dinos_12345 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Ε δεν βλέπω να πέφτει και καμία διαφορετική πρόταση, θα τον πάω να τα δει και θα απόφασίσουμε, ευχαριστώ πολύ παιδιά
sepsekasan Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 moto g 3rd gen και δεν κανει υπερβαση
Dinos_12345 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 moto g 3rd gen και δεν κανει υπερβαση 1gb ram
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 το moto g 3gen ναι οντως εχει μικρη ραμ για την εποχη μας αλλα μην ξεχναμε πως εχει πολυ καλο λογισμικο η motorola αλλα το προβλημα νομιζω ειναι οτι δεν ειναι δικαρτο..και εγω το 640 θα σου ελεγα να κοιταξεις
machaon Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 j5 dual http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_j5-7184.php
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα