BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Τα σκύλιά βλέπουν οντότητες; http://paratolmosblog.blogspot.gr/2016/02/blog-post_945.html#ixzz40dSuE656 Πως το εξηγητε αυτό; Μηπως είναι fake το video;
xpapias Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Μου αρέσει που ειμαστε σιγουροι για τις "οντότητες" και απλά αναρωτιομαστε αν τα σκυλιά τις βλέπουν. 10
Glikos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ για τα άλογα το είχα ακούσει. Ότι και καλά έχουν 6η αίσθηση. 1
φραμπάλα Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 κι εγώ την είδα! μια άσπρη σκιά ήταν 1
Runner25 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ για τα άλογα το είχα ακούσει. Ότι και καλά έχουν 6η αίσθηση. το αλογο μπορει να βρει ταφο βρυκολακα αν το αφησεις ελευθερο σε ενα νεκροταφειο τρεχα γυρευε τωρα λαικες παραδοσεις 3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δεν τις βλεπουν. Τις ακουνε... Και τις μυρίζουν... 2
redhotstef Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Οι καμερες που καταγραφουν το σκηνικο, βλεπουν οντοτητες;; Πως γινεται να μην τις βλεπει το ανθρωπινο ματι και οι φακοι των ψηφιακων/αναλογικων καμερων να τις βλεπει, κατα καιρους που βλεπαμε σε διαφορες φωτο που κυκλοφορουσαν κτλ στο ιντερνετ;; Το ανθρωπινο ματι κανονικα δεν θα επρεπε να βλεπει με περισσοτερη λεπτομερια τα παντα γυρω μας;
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Εγω πιστέυω ειναι φτιαγμένο το βίντεο.Και κάποια παιδιά απο πίσω τρομάξανε τα σκυλιά και δε τα τραβηξανε επίτηδες για να μην φανουν στο πλάνο κ μετά κανανε μονταζ με το φαντασματακι 1
j0hnn1e Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Απογοήτευση. Περίμενα να δω Vapir στο πρώτο ποστ και βλέπω BLuE_PaNtHeR.. Πως το εξηγητε αυτό; Μηπως είναι fake το video; Αποκλείεται. If it is on the internet, ITS TRUE!
redhotstef Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Οι οντοτητες ειναι γηινοι η εξωγηινοι; Αν δεν υπηρχε το λευκο συννεφακι θα ηταν πιο πιστευτο το βιντεο. Τα σκυλια τρεχουν προς διαφορετικες κατευθυνσεις. Μπορει να τους πεταξαν κανα δυναμιτακι
Vapir Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 αν δεν δεις κάτι με τα μάτια σου μην το πιστεύεις έχει τύχει μια φορά και μόνο να δω τις σκύλες μου να έρχονται τούμπες σαν λυσσασμένες μέσα στα μεσάνυχτα που νόμισα οτι μπήκε ξένος σκύλος κ τρώγονται ,Αναψα τα φώτα κ τις έβλεπα να έρχονται τούμπες κ να δαγκώνουν τον αέρα.Ιδέα δεν έχω αν έχουν ψυχολογικά προβλήματα ή αν όντως εκείνο το βράδυ έπαιξε κάτι. Μια μπόχα σάπιου κρέατος όμως υπήρχε τώρα να υπάρχουν οντότητες και να μη καταδέχονται να έρθουν σε επαφή μαζί μας? μερικοί έχουμε δοκιμάσει να έρθουμε σε επαφή ακόμα και με "δαίμονες" χωρίς επιτυχία. Υποτίθεται σύμφωνα με τα urban legends πως μόνο που πηγαίναμε γυρεύοντας έπρεπε να έχουμε βρει τον μπελά μας , όμως είμαστε εδώ και γράφουμε στο insomniaκαι λέω είμαστε , γιατι είμαστε πολλοί 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις