Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ για τα άλογα το είχα ακούσει. Ότι και καλά έχουν 6η αίσθηση.

το αλογο μπορει να βρει ταφο βρυκολακα αν το αφησεις ελευθερο σε ενα νεκροταφειο τρεχα γυρευε τωρα λαικες παραδοσεις

• Like 3
Δημοσ.

Οι καμερες που καταγραφουν το σκηνικο, βλεπουν οντοτητες;;

Πως γινεται να μην τις βλεπει το ανθρωπινο ματι και οι φακοι των ψηφιακων/αναλογικων καμερων να τις βλεπει, κατα καιρους που βλεπαμε σε διαφορες φωτο που κυκλοφορουσαν κτλ στο ιντερνετ;; Το ανθρωπινο ματι κανονικα δεν θα επρεπε να βλεπει με περισσοτερη λεπτομερια τα παντα γυρω μας;

Δημοσ.

Εγω πιστέυω ειναι φτιαγμένο το βίντεο.Και κάποια παιδιά απο πίσω τρομάξανε τα σκυλιά και δε τα τραβηξανε επίτηδες για να μην φανουν στο πλάνο κ μετά κανανε μονταζ με το φαντασματακι

• Like 1
Δημοσ.

Απογοήτευση. Περίμενα να δω Vapir στο πρώτο ποστ και βλέπω BLuE_PaNtHeR..

Πως το εξηγητε αυτό;

Μηπως είναι fake το video;

Αποκλείεται. If it is on the internet, ITS TRUE!

Δημοσ.

Οι οντοτητες ειναι γηινοι η εξωγηινοι;

Αν δεν υπηρχε το λευκο συννεφακι θα ηταν πιο πιστευτο το βιντεο. Τα σκυλια τρεχουν προς διαφορετικες κατευθυνσεις. Μπορει να τους πεταξαν κανα δυναμιτακι

Δημοσ.

αν δεν δεις κάτι με τα μάτια σου μην το πιστεύεις 
έχει τύχει μια φορά και μόνο να δω τις σκύλες μου να έρχονται τούμπες σαν λυσσασμένες μέσα στα μεσάνυχτα που νόμισα οτι μπήκε ξένος σκύλος κ τρώγονται ,
Αναψα τα φώτα κ τις έβλεπα να έρχονται τούμπες κ να δαγκώνουν τον αέρα.
Ιδέα δεν έχω αν έχουν ψυχολογικά προβλήματα ή αν όντως εκείνο το βράδυ έπαιξε κάτι. Μια μπόχα σάπιου κρέατος όμως υπήρχε 

τώρα να υπάρχουν οντότητες και να μη καταδέχονται να έρθουν σε επαφή μαζί μας? μερικοί έχουμε δοκιμάσει να έρθουμε σε επαφή ακόμα και με "δαίμονες" χωρίς επιτυχία. Υποτίθεται σύμφωνα με τα urban legends πως μόνο που πηγαίναμε γυρεύοντας έπρεπε να έχουμε βρει τον μπελά μας , όμως είμαστε εδώ και γράφουμε στο insomnia

και λέω είμαστε , γιατι είμαστε πολλοί 

497.jpg

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...