Fortycade Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Εβαλα 35 ευρω μεσα στο Paysafe αλλα δεν με αφινει να αγορασω ενα key για game που θελω. Μετα εμαθα οτι δεν μπορω να κανω αγορες ακομα με αυτον τον τροπο. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι: Υπαρχει τροπος να αλαξω το πως φαινετε η IP μου στο Internet, δηλαδη να φαινομαι οτι μενω για παραδυγμα σε αλλη χωρα ετσι ωστε να με αφισει να κανω την αγορα ? Και αν ναι ποιος τροπος ? Ευχαριστω για τον χρονο σας.
MechaCorn Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Εβαλα 35 ευρω μεσα στο Paysafe αλλα δεν με αφινει να αγορασω ενα key για game που θελω. Μετα εμαθα οτι δεν μπορω να κανω αγορες ακομα με αυτον τον τροπο. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι: Υπαρχει τροπος να αλαξω το πως φαινετε η IP μου στο Internet, δηλαδη να φαινομαι οτι μενω για παραδυγμα σε αλλη χωρα ετσι ωστε να με αφισει να κανω την αγορα ? Και αν ναι ποιος τροπος ? Ευχαριστω για τον χρονο σας. Νομίζω πως όχι.
curiositykilledme Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 δεν φταιει η ip σου αλλα ο κωδικος της paysafe, να το πω απλα φαινεται οτι ειναι ελληνικος. οποτε οχι δεν μπορεις να κανεις κατι πανω σε αυτο και αμα σε ενδιαφερει εχεις και δυνατοτητα επιστροφης ποσου. 1
matrixtv1 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Γνωριζετε αν ενας κωδικος paysafe απο Ιταλια θα δουλεψει στο steam?
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Γνωριζετε αν ενας κωδικος paysafe απο Ιταλια θα δουλεψει στο steam?Πάρε steam card.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα