iordanis77 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δεν το ξέρω αυτό! (Και ευτυχώς δεν έχω δώσει και ποτέ! ). Στο yοutube το διαβασα, κανουν πολλα αστεια βιντεο με σκυλους που σαν ανθρωποι καθονται στο τραπεζι και τρωνε, σε εναν τετοιο "σκυλο με χερια" του εδιναν να πιει μπυρα(δεν του αρεσε) και τα αγανακτισμενα σχολια απο κατω εγραφαν "μη του ξαναδωσεις μπυρα, μπορει να ψοφησει". 1
margaritagr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Χαχαχχαχαχα τι διαβάζουμε εδω μεσα... Έπος το θεμα κι ακομα ειναι Δευτερα!!!! 1
Mr_Proper Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 ενα μυτερο κοκκαλο ομως που δεν τεμαχιστηκε καλα στο μασημα, ενδεχομενως να σκισει το λαιμο του ζωου? Είναι μάλον απίθανο αν και σε αυτά δεν υπάρχει 100% ναι ή 100% όχι... τα θηλαστικά (γενικά) πάντως δεν ειναι τόσο ευαίσθητα όσο νομίζεις... άσε τον σκύλο... άνθρωπο βάλε να καταπιεί καρφίτσες κατά πάσα πιθανότητα θα της αφοδεύσει χωρίς κάποιο θέμα... το πεπτικό σύστημα ξέρει πως να ελίσσεται (έχουμε εντερικές λάχνες γαστρικές πτυχές κτλ) 1
zio10 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δεν έχω κάνει μελέτη πάντως και στο χωριό του πατέρα μου και σε αυτό της μάνας μου (που ειναι και απο διαφορετικούς δήμους το ένα πεδιάδα το άλλο βουνό -το λέω γιατι έχει μια στατιστική σημασία) υπάρχουν κάμποσα αδέσποτα και άγρια (κυριολεκτικά και μεταφορικά) σκυλιά στο δρόμο για την πόλη.... απο εκεί και πέρα φαντάζομαι σίγουρα κάποια έχουν θέμα με την ασιτία κυρίως πιστεύω όμως ότι ειναι είτε επειδή ειναι άρρωστα και κατα συνέπεια αδύναμα είτε επειδή μεγαλώσανε σε σπίτι και δεν μάθανε να κυνηγάνε κότες ποντίκια γάτες κτλ απο μικρα Έχω την εντύπωση ότι από αυτά που ζουν "εκτός πολιτισμού" λίγα καταφέρνουν να επιβιώσουν για καιρό.
bedazzled Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Μπορεί να ήθελε να παίξει! Ξέρω ακούγεται κάπως αλλά είναι πιθανό Χμμμμ, από πότε το δάγκωμα θεωρείται ένδειξη για «παιχνίδι»; Εγώ ήξερα ότι κουνάνε την ουρά τους απλά. Είπαμε, θετική σκέψη, αλλά εσύ το παράκανες. Φαντάσου κιόλας πόσο πήδηξε στον αέρα για να φτάσει εκεί... δεν μου έχει ξανατύχει και ελπίζω να μην ξανατύχει, γιατί εκεί θα λειτουργήσει το δικό μου ένστικτο της αυτοσυντήρησης και δεν το θέλω... Τα αδεσποτα ειναι κυνηγημενα,εχουν φαει ξυλο ,ειναι φοβισμενα οποτε η συμπεριφορα τους μπορει να γινει επιθετικη και ανεξελεγκτη γιατι λιγο πριν συναντησει εσενα μπορει να το κλωτσησαν κλπ κλπ..γι'αυτο και τα τρεμουμε οι περισσοτεροι τα αδεσποτα. Αν το σκεφτεις ειναι αμυνα.. Δεν έχω πρόβλημα με τα ζώα και είμαι ενάντιος σε φόλες κλπ. Μερικές φορές αν έχω χρόνο μπορεί να τα χαϊδέψω κιόλας. Το φθινόπωρο γύρναγα από γυμναστήριο ένα βράδυ και βρήκα ένα γατί να μου νιαουρίζει και έκατσα να δω τι θέλει και γατζώθηκε πάνω και έκανε σαν να προσπαθεί να βυζάξει (μου είχε κάνει την φόρμα χάλια με τα σάλια του ). Εν προκειμένω όμως σε επιθετικές συμπεριφορές είμαι υποχρεωμένος και εγώ σαν ζωντανός οργανισμός να αμυνθώ... τα συγκεκριμένα πάντως είναι σε «καλό» μέρος (σκέψου ότι έχουν μέχρι και «σκυλόσπιτα» εκεί που συχνάζουν) και τα ταΐζουν, οπότε δεν νομίζω ότι τίθεται τέτοιο θέμα. ΥΓ: Γενικά η Ελλάδα είναι παράδεισος για τα αδέσποτα σε σχέση με άλλες χώρες (δεν θέλετε να μάθετε τι τα κάνουν στην «πολιτισμένη» Ιαπωνία).
Super Moderators billdanos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 και 2ος γιατρός.... http://peterdobias.com/blogs/blog/16688340-what-bones-are-good-for-dogs (ο πρώτος απο το προηγούμενο ποστ εδώ http://rawmeatybones.com/diet/exp-diet-guide.pdf) μεχρι τώρα μέσα σε λιγοστά δευτερόλεπτα κοιτώντας τα λινκ της πρώτης σελίδας αποτελεσμάτων του google βρήκα 2 γιατρούς να λένε ότι τα κόκαλα όχι μονο δεν ειναι επικίνδυνα αλλά συμβάλουν στην υγεία του σκύλου. Όσα site λένε πως τα κόκαλα ειναι επικίνδυνα ξεκινάνε με "pet" και έχουν διάφορα product placements.. οπότε απευθύνονται στους "γονείς" που αυτοαποκαλούνται έτσι και θέλουν το καλύτερο για το "παιδί" τους και έτσι τους φοβίζουν για να τους κάνουν να αγοράσουν τα υποκατάστατα... άρε καημένε πεπίτο μετά αναρωτιούνται γιατι είσαι αναιμικός και σου φοράνε πουλόβερ... Τα κόκαλα "βοηθάνε" το σκύλο όσο δεν μπορεί να τα σπάσει σε κομματάκια (κάνουν καλό στα δόντια, τρώνε ο,τι έχουν σε κρέας γύρω ΄γυρω κλπ κλπ). Τα προβλήματα αρχίζουν όταν τα σπάει. Διατροφικά δεν προσφέρουν τίποτα ιδιαίτερο αν τα καταπιούν. θες να πεις δηλαδή ότι το σκυλί δεν μπορεί να ζήσει μόνο του έξω στην φύση; να σου θυμίσω ότι το τοπικ ξεκίνησε μιλώντας για αδέσποτα; ξέρεις τι κάνουν τα αδέσποτα; ζούνε μόνα τους στην φύση!!!! (καλά πλην αυτών που ζουν στο κέντρο μεγάλων πόλεων... ) Τι συζήτηση να κάνεις; Έχω 2 Ιατρικές απόψεις με link έχεις απλά ύφος πολλών καρδιναλίων τύπου "ειμαι ο ειδικός των σκύλων επειδή έχω σκυλιά στο σπίτι απο μικρός..." Αν ζούσαν μόνα τους στη φύση δεν θα υπήρχε ο όρος "αδέσποτο". Έχεις δει κάνα λύκο ή λιοντάρι στη ζούγκλα να λέμε "κοίτα ένα αδεσποτάκι λιονταράκι?" Αναφερόμαστε στα αδέσποτα σε συνθήκες με έλλειψη τροφής, σε περιβάλλον που κινδυνεύουν, που μεγάλωσαν σε σπίτια και μετά τα πέταξαν στο δρόμο γιατί η οικογένεια έπρεπε να πάει διακοπές το καλοκαίρι, που τα πέταξαν από κουτάβια έξω γιατί δεν φρόντισαν να στειρώσουν το σκύλο της οικογένειας κλπ κλπ κλπ Να είμαστε και λίγο αντικειμενικοί και να μη γράφουμε διάφορα μόνο και μόνο για να πάμε κόντρα στους άλλους. Και καλά εγώ θέμα δεν έχω αλλά φοβάμαι πως θα υπάρξουν άλλοι που θα τα πάρουν στα σοβαρά και θα την πληρώσει πάλι κάνα ζωντανό... 1
zio10 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Χμμμμ, από πότε το δάγκωμα θεωρείται ένδειξη για «παιχνίδι»; Εγώ ήξερα ότι κουνάνε την ουρά τους απλά. Είπαμε, θετική σκέψη, αλλά εσύ το παράκανες. Φαντάσου κιόλας πόσο πήδηξε στον αέρα για να φτάσει εκεί... δεν μου έχει ξανατύχει και ελπίζω να μην ξανατύχει, γιατί εκεί θα λειτουργήσει το δικό μου ένστικτο της αυτοσυντήρησης και δεν το θέλω... Δεν έχω πρόβλημα με τα ζώα και είμαι ενάντιος σε φόλες κλπ. Μερικές φορές αν έχω χρόνο μπορεί να τα χαϊδέψω κιόλας. Το φθινόπωρο γύρναγα από γυμναστήριο ένα βράδυ και βρήκα ένα γατί να μου νιαουρίζει και έκατσα να δω τι θέλει και γατζώθηκε πάνω και έκανε σαν να προσπαθεί να βυζάξει (μου είχε κάνει την φόρμα χάλια με τα σάλια του ). Εν προκειμένω όμως σε επιθετικές συμπεριφορές είμαι υποχρεωμένος και εγώ σαν ζωντανός οργανισμός να αμυνθώ... τα συγκεκριμένα πάντως είναι σε «καλό» μέρος (σκέψου ότι έχουν μέχρι και «σκυλόσπιτα» εκεί που συχνάζουν) και τα ταΐζουν, οπότε δεν νομίζω ότι τίθεται τέτοιο θέμα. ΥΓ: Γενικά η Ελλάδα είναι παράδεισος για τα αδέσποτα σε σχέση με άλλες χώρες (δεν θέλετε να μάθετε τι τα κάνουν στην «πολιτισμένη» Ιαπωνία). Καμιά φορά παίζουν δαγκώνοντας, αλλά μπορεί να δαγκώσουν λίγο πιο δυνατά!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 ΥΓ: Γενικά η Ελλάδα είναι παράδεισος για τα αδέσποτα σε σχέση με άλλες χώρες (δεν θέλετε να μάθετε τι τα κάνουν στην «πολιτισμένη» Ιαπωνία). Που να δεις και τι κάνουν στους ανθρώπους σε άλλες χώρες...
iordanis77 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 άνθρωπο βάλε να καταπιεί καρφίτσες κατά πάσα πιθανότητα θα της αφοδεύσει χωρίς κάποιο θέμα... το πεπτικό σύστημα ξέρει πως να ελίσσεται (έχουμε εντερικές λάχνες γαστρικές πτυχές κτλ) Tρεχω αμεσως να καταπιω καρφιτσες, θελω να δοκιμασω αν θα τις αφοδευσω απροβληματιστα Αλλαζει κατι αν ειναι σκουριασμενες?
anwnymh29 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Χμμμμ, από πότε το δάγκωμα θεωρείται ένδειξη για «παιχνίδι»; Εγώ ήξερα ότι κουνάνε την ουρά τους απλά. Είπαμε, θετική σκέψη, αλλά εσύ το παράκανες. Φαντάσου κιόλας πόσο πήδηξε στον αέρα για να φτάσει εκεί... δεν μου έχει ξανατύχει και ελπίζω να μην ξανατύχει, γιατί εκεί θα λειτουργήσει το δικό μου ένστικτο της αυτοσυντήρησης και δεν το θέλω... Δεν έχω πρόβλημα με τα ζώα και είμαι ενάντιος σε φόλες κλπ. Μερικές φορές αν έχω χρόνο μπορεί να τα χαϊδέψω κιόλας. Το φθινόπωρο γύρναγα από γυμναστήριο ένα βράδυ και βρήκα ένα γατί να μου νιαουρίζει και έκατσα να δω τι θέλει και γατζώθηκε πάνω και έκανε σαν να προσπαθεί να βυζάξει (μου είχε κάνει την φόρμα χάλια με τα σάλια του ). Εν προκειμένω όμως σε επιθετικές συμπεριφορές είμαι υποχρεωμένος και εγώ σαν ζωντανός οργανισμός να αμυνθώ... τα συγκεκριμένα πάντως είναι σε «καλό» μέρος (σκέψου ότι έχουν μέχρι και «σκυλόσπιτα» εκεί που συχνάζουν) και τα ταΐζουν, οπότε δεν νομίζω ότι τίθεται τέτοιο θέμα. ΥΓ: Γενικά η Ελλάδα είναι παράδεισος για τα αδέσποτα σε σχέση με άλλες χώρες (δεν θέλετε να μάθετε τι τα κάνουν στην «πολιτισμένη» Ιαπωνία). Ουτε για μια στιγμη δεν σκεφτηκα οτι δεν αγαπας τα ζωα.. απλα σου εξηγησα απο την πλευρα μου και με το χαζο μυαλο μου γιατι μπορει να βγαλει ενα αδεσποτο ακοινωνητη συμπεριφορα. Αντιλαμβανομαι τι λες..
bedazzled Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Που να δεις και τι κάνουν στους ανθρώπους σε άλλες χώρες... Υπάρχει χώρα που βάζει ανθρώπους σε θάλαμους αερίων; http://www.dailymail.co.uk/news/peoplesdaily/article-3333553/Japanese-politician-exposes-cruelty-Tokyo-euthanasia-centre-stray-dogs-animals-suffer-FIFTEEN-minutes-die-suffocation.html
iordanis77 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Γενικά η Ελλάδα είναι παράδεισος για τα αδέσποτα σε σχέση με άλλες χώρες (δεν θέλετε να μάθετε τι τα κάνουν στην «πολιτισμένη» Ιαπωνία). Kατι παρομοιο θα λενε για μας και οι ινδοι, επειδη τρωμε αγελαδες.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Υπάρχει χώρα που βάζει ανθρώπους σε θάλαμους αερίων; http://www.dailymail.co.uk/news/peoplesdaily/article-3333553/Japanese-politician-exposes-cruelty-Tokyo-euthanasia-centre-stray-dogs-animals-suffer-FIFTEEN-minutes-die-suffocation.html Όχι αλλά τους πετάει από ταράτσες. Πιάνεται αυτό? (αν και είμαι σίγουρος πως έχουν δοκιμάσει και τέτοιους θαλάμους)
anwnymh29 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Για την υπαρξη αδεσποτων παντως ο ανθρωπος ευθυνεται...οπως καποιοι δεν ειναι ουτε για παιδια εξισου δεν ειναι ουτε για σκυλια και αλλα ζωα..Λουτρινα να παιρνουν να βγαζουν τις ........ 1
Mr_Proper Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Τα κόκαλα "βοηθάνε" το σκύλο όσο δεν μπορεί να τα σπάσει σε κομματάκια (κάνουν καλό στα δόντια, τρώνε ο,τι έχουν σε κρέας γύρω ΄γυρω κλπ κλπ). Τα προβλήματα αρχίζουν όταν τα σπάει. Διατροφικά δεν προσφέρουν τίποτα ιδιαίτερο αν τα καταπιούν. "Raw bones provide a highly digestible source of calcium, phosphorus, and other minerals, however, based on the HairQ Test results of hundreds of dogs, feeding bones is not enough to provide all of the needed minerals." Σε αυτό το κομμάτι λέει ότι είναι θρεπτικά απλά (σε έρευνα που οι γιατροί κάνανε σε 100άδες σκύλους δηλαδή που κανονικά εργαστηριακά ελεγχόμενα 100άδες σκύλοι τρώγανε μεταξύ άλλων και σκετα κόκαλα) δεν φτάνουν απο μόνα τους για μια ισορροπημένη διατροφή Αν ζούσαν μόνα τους στη φύση δεν θα υπήρχε ο όρος "αδέσποτο". Έχεις δει κάνα λύκο ή λιοντάρι στη ζούγκλα να λέμε "κοίτα ένα αδεσποτάκι λιονταράκι?" Το τι λένε οι άνθρωποι δεν έχει και τόσο σημασία στην φύση.... παλιότερα οι άνθρωποι λέγανε τους μαύρους ζώα αυτό δεν σημαίνει πως δεν ήταν άνθρωποι και αυτοί ασχέτως το πως τους συμπεριφερόμασταν. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις