Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 199
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όχι αλλά τους πετάει από ταράτσες. Πιάνεται αυτό?

Είναι πολιτισμένη χώρα το rogue state της ISIS;

Η Ιαπωνία υποτίθεται ότι ανήκει στον πολιτισμένο κόσμο...

Δημοσ.

Παντως πηγαινοντας για τσιγαρα μια φορα ηταν 4 σκυλαροι στο πλαι μου..απο την τρομαρα μου,περπατουσα τοσο σαν καθυστερημενη που φανταζομαι οτι δεν με πειραξαν γιατι θα σκεφτηκαν... "αφηστε την αυτην γουφ θα πεθανει απο μονη της"

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Είναι πολιτισμένη χώρα το rogue state της ISIS;

Η Ιαπωνία υποτίθεται ότι ανήκει στον πολιτισμένο κόσμο...

Και τι σχέση έχει που στην Ιαπωνία τρώνε σκύλους? Πρέπει και γω να τους βλέπω σαν κρέας και όχι σαν μέλη της οικογένειας? 

Δημοσ.

Και τι σχέση έχει που στην Ιαπωνία τρώνε σκύλους? Πρέπει και γω να τους βλέπω σαν κρέας και όχι σαν μέλη της οικογένειας? 

Ποιός τρώει τι ακριβώς; Μάλλον δεν άνοιξες καν το λινκ...

Δημοσ.

Χαχαχχαχαχα τι διαβάζουμε εδω μεσα... Έπος το θεμα κι ακομα ειναι Δευτερα!!!!

Καλά ΟΚ , έχω ρίξει άπειρο γέλιο , όλοι έχουν άποψη και έχουν κάνει επιδημιολογική έρευνα από τα ζώα που βλέπουν έξω από το περίπτερο και στο χωριό.

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει ρε Ευλογητέ, φώτισέ μας εσύ τους ανίδεους περί ζώων... μ' αρέσει κιόλας που κάνεις υποθέσεις για χωριά και περίπτερα χωρίς να γνωρίζεις τίποτα για τους συνομιλητές σου.

• Super Moderators
Δημοσ.

Πάντως επειδή ήδη ξεφύγαμε από το αρχικό θέμα, ένα έχω να πω και κλείνω από την πλευρά μου τη συζήτηση.

Όταν σέβεσαι και νοιάζεσαι για ένα κατοικίδιο που μένει μαζί σου, οφείλεις να μην αφήνεις τα πράγματα στην τύχη τους παίρνοντας ιδέες από τον παππού και τη γιαγιά στο χωριό ή από διάφορες "μελέτες" στο internet. Όχι τίποτα άλλο αλλά είναι κρίμα να δεθείτε με ένα ζώο και να το χάσετε στα 8-9 χρόνια ενώ μπορεί να ζήσει εως και άλλα τόσα. Βρείτε έναν σοβαρό κτηνίατρο και συμβουλευτείτε τον για όλα τα θέματα, από τη διατροφή μέχρι την ...ανατροφή γενικότερα. Θα σας λύσει όλες σας τις απορίες.

Είχα συγγενείς που γελούσαν που ο σκύλος τους έτρωγε τούρτες με σοκολάτα και σταφύλια καμαρώνοντας κι απο πάνω. Αλλά όταν ο σκύλος τους άφησε χρόνους στα 4 χρόνια, έριξαν το βάρος στα "τοξικά" φάρμακα που του έβαζαν κατά καιρούς για τα τσιμπούρια κλπ. Τι να κάτσεις να εξηγήσεις σε αυτους τους ανθρώπους? Για την τοξικότητα της σοκολάτας και των σταφυλιών? :/

• Like 1
Δημοσ.

Καλά ΟΚ , έχω ρίξει άπειρο γέλιο , όλοι έχουν άποψη και έχουν κάνει επιδημιολογική έρευνα από τα ζώα που βλέπουν έξω από το περίπτερο και στο χωριό.

Ο αλλος γραφει οτι εχουν προβλημα σκυλια που δεν εχουν μαθει να κυνηγάνε ποντίκια και γατες χαχαχαχαχαχαχα

Τωρα ανεβαζει και βιντεο που καταπίνει πινεζες

Δημοσ.

Μοναστηρίου, Πλατεία Αγ. Γεωργίου.

Απ τα σημεια που περναω συχνα. Κ αληθεια δε τα χω δει (τοοοση στραβωμαρα; ) ουτε το χω ξανακουσει...θα το ερευνησω :-)...μου κανει μεγαλη εντυπωση!
  • Super Moderators
Δημοσ.

Ποιός τρώει τι ακριβώς; Μάλλον δεν άνοιξες καν το λινκ...

Διάβασα τον τίτλο και είναι αρκετός. Δεν έχω διάθεση να διαβάσω για απαράδεκτες τακτικές απέναντι σε ζώα. Όπως επίσης και δεν ανοίγω ποτέ για να δω διάφορα videos είτε με δολοφονίες ζώων είτε ανθρώπων.

Δημοσ.

Είπε κανείς ότι ο σκύλος πρέπει να τρώει τούρτες/γλυκά;

Εγώ ο ίδιος έγραψα πιο πάνω ότι η ζάχαρη είναι μια από τις πιο επιβλαβείς τροφές που υπάρχουν... και πέρασε στο ντούκου για κάποιο λόγο.

Διάβασα τον τίτλο και είναι αρκετός. Δεν έχω διάθεση να διαβάσω για απαράδεκτες τακτικές απέναντι σε ζώα. Όπως επίσης και δεν ανοίγω ποτέ για να δω διάφορα videos είτε με δολοφονίες ζώων είτε ανθρώπων.

Ε τότε γιατί κάνεις υποθέσεις ότι τρώνε σκύλους στην Ιαπωνία; Καμία σχέση.

Ακόμα δεν κατάλαβα πού είναι η διαφωνία σου. Εγώ απλά είπα ότι η Ελλάδα (με τα καλά της και τα στραβά της) είναι παράδεισος για τα αδέσποτα σε σχέση με το τι γίνεται σε άλλες χώρες. Δεν χωράει αμφισβήτησης αυτό, ούτε υπονοώ ότι είναι καλό πράγμα να παρατάει το σκυλί του κάποιος στον δρόμο.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Είπε κανείς ότι ο σκύλος πρέπει να τρώει τούρτες/γλυκά;

Εγώ ο ίδιος έγραψα πιο πάνω ότι η ζάχαρη είναι μια από τις πιο επιβλαβείς τροφές που υπάρχουν... και πέρασε στο ντούκου για κάποιο λόγο.

Στο έγραψα σαν κάτι αντίστοιχο με το "τα κόκαλα κάνουν καλό". Και οι συγγενείς που είπα πριν έτσι έλεγαν για τα σταφύλια: φρουτάκια είναι υγιεινά, κάνουν καλό στο ζώο! :P

Δημοσ.

Παντως πηγαινοντας για τσιγαρα μια φορα ηταν 4 σκυλαροι στο πλαι μου..απο την τρομαρα μου,περπατουσα τοσο σαν καθυστερημενη που φανταζομαι οτι δεν με πειραξαν γιατι θα σκεφτηκαν... "αφηστε την αυτην γουφ θα πεθανει απο μονη της"

Eναν φιλο μου παλια, σε μια ερημικη λεωφορο νυχτα, τον κυνηγουσαν κατι σκυλοι... οπως ετρεχε, το πισω ποδι του χτυπησε εναν απο τους σκυλους στα μουτρα, κι επεσε κατω. Και τοτε οι υπολοιποι σκυλοι σταματησαν τη καταδιωξη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...