overpower Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 τα τραπεζοκαθίσματα πάνω στο πεζοδρόμιο δεν ενοχλούν τους πεζούς; επίσης για τα τσιγγανάκια που πουλάνε χαρτομάντηλα τι κάνετε; εμένα αυτά με ενοχλούν συνήθως παρά τα αδέσποτα βέβαια δεν μου έχει τύχει σκύλος, συνήθως καμιά γάτα να έχω πετύχει αν είναι πολλά μαζεμένα, μπορεί να γίνουν κι επικίνδυνα τα σκυλιά δεν μπορώ να σκεφτώ κάποια άλλη λύση αλλά έτσι όπως τα γράφεις , βλέπω τους γονείς σου να αρχίσουν να ρίχνουν φόλες σε λίγο λολ. Οχι δεν τους ενοχλουν επειδη ειναι νομιμα και εχουμε αφησει πολυ περισσοτερο απο τα 80εκατοστα πεζοδρομιου που λεει ο νομος. Τσιγγανακια κτλ δεν εχουμε.
Mr_Proper Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 τα εκατοστά του πεζοδρομίου τα τσιγκανάκια κτλ βλέπω να διασαφήνισες την φόλα βλέπω όμως δεν την διαψεύδεις... 3
xpapias Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Πάντως και εγω ειμαι της αποψης να τους ρίχνεις τροφη λιγο παραπερα, καπoυ που να μην ενοχλει τη γειτονια. Βέβαια υπάρχει ο κινδυνος να μαζευεις ετσι περισσότερα. Εναλλακτικά μπορεις οπως ειπαν να το εκμεταλλευτεις για διαφήμιση του μαγαζιου. Κανενας πάντως δε χαλαστηκε με τα "σκυλια" 2
the other one Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 τι θα πει "χαλάστηκε με τα σκυλιά" δηλαδή τι θα περίμενε κάποιος για να το δει αυτό να ακούσει παράπονο από πελάτη; απλά δε θα ξανά πατήσει. 1
dj_takis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 τι θα πει "χαλάστηκε με τα σκυλιά" δηλαδή τι θα περίμενε κάποιος για να το δει αυτό να ακούσει παράπονο από πελάτη; απλά δε θα ξανά πατήσει. Μάλλον δεν άνοιξες το spoiler.
TheAccountant Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 δεν ξέρω μερικοί πως τρώτε... αλλα εγώ τουλάχιστον δεν θέλω να με τριγυριζουν αγέλες σκύλων... με το συμπαθειο δλδ. Καλα χρυσα τα σκυλιά/γατια... αλλα δεν θα φάμε παρέα και σορρυ. Επισης αν γυρισει κανας κοπρος και σε αρπαξει κανα πόδι, κανα χέρι... η ακομα χειρότερα αρπαξει κανα μικρό παιδι... τα φιλοζωικα συναισθηματα θα πανε περιπατο. Το να υιοθετήσει τα σκυλιά μου φαίνεται αστειο. Δεν ειναι καν δουλεια των ανθρώπων. Ειναι δουλειά του δήμου ομως να φροντίσει σχετικά και αυτον θα πρεπει να πατε να βρείτε και να πιέσετε να τα μαζέψουν.
SOADNICK Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Επισης αν γυρισει κανας κοπρος και σε αρπαξει κανα πόδι, κανα χέρι... η ακομα χειρότερα αρπαξει κανα μικρό παιδι... Συμβαινει συχνα, οντως. 1
Mr_Proper Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 δεν ξέρω μερικοί πως τρώτε... αλλα εγώ τουλάχιστον δεν θέλω να με τριγυριζουν αγέλες σκύλων... με το συμπαθειο δλδ. Καλα χρυσα τα σκυλιά/γατια... αλλα δεν θα φάμε παρέα και σορρυ. Επισης αν γυρισει κανας κοπρος και σε αρπαξει κανα πόδι, κανα χέρι... η ακομα χειρότερα αρπαξει κανα μικρό παιδι... τα φιλοζωικα συναισθηματα θα πανε περιπατο. Το να υιοθετήσει τα σκυλιά μου φαίνεται αστειο. Δεν ειναι καν δουλεια των ανθρώπων. Ειναι δουλειά του δήμου ομως να φροντίσει σχετικά και αυτον θα πρεπει να πατε να βρείτε και να πιέσετε να τα μαζέψουν. Συμβαινει συχνα, οντως. Προσωπικά κάθε φορά που περνάω έξω απο ταβέρνα χασάπικο μπακάλικο αλλά και πάρκα και πλατείες κάνω τον σταυρό μου γιατι ειναι πάντα 50-50 μην σου ορμήξει κανένα σκυλί αδέσποτο και πάνε απευθείας στον ψαχνό.... ειδικά σε πόλη. δεν ξέρω μερικοί πως τρώτε... αλλα εγώ τουλάχιστον δεν θέλω να με τριγυριζουν αγέλες σκύλων.. έχεις καταλάβει ότι μιλάμε για 3 μπόμπιδες και αν....;
kfyros Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Περνα καμμια βολτα απο εδω να δεις οχι 20 αλλα πολλα περισσοτερα σε αγελη... η αγέλη είναι επικίνδυνη.
_chris_ Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 όπως σου είπε και κάποιος παραπάνω, πρόσεχε μη γίνει καμιά στραβή με τα σκυλιά και βρεις το μπελά σου. θα πέσουν να σε φάνε. απέναντι από έναν φίλο μου υπήρχε (και υπάρχει ταβέρνα) σε πεζόδρομο δίπλα σε πλατεία. εκεί λοιπόν μαζεύοταν σκυλιά και γίνοταν ένας μικρός χαμός. ο φίλος μου είχε ένα μικρό σκυλί και το είχε λίγο αδέσποτο (άλλος λαλάκας και αυτός) κάποια στιγμή λοιπόν έπεσε φόλα και ανάμεσα στα άλλα την πάτησε και το σκυλί του φίλου μου. το τι έγινε δε το γνωρίζουμε αλλά όλες οι υποψίες πέσανε σ αυτόν που είχε την ταβέρνα, παρόλο που δεν είχα ακούσει ποτέ να το κάνει θέμα με τα σκυλιά. οπότε καταλαβαίνεις τι θα γίνει στην περίπτωση σου. κι αν πέσεις σε τίποτα γεροντοκόρες φιλόζωες κλάφτα. είχα διαβάσει πρόσφατα στο νετ, πρέπει να το είχαν αναφέρει και στην τηλεόραση και ένα περιστατικό όπου σκυλί-α επιτέθηκαν σε άνθρωπο και τον τραυμάτισαν, οι συγγενείς -γονείς λοιπόν του θύματος προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με τη φιλοζωική και οι τύποι ήταν άφαντοι όταν όμως γίνεται κανένα περιστατικό και πέφτει φόλα, σε χρόνο μηδέν εμφανίζονται να κράξουν και να απειλήσουν.
anwnymh29 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Aν πεσει κανεις σε αγελη μπορει να γινει ο...
φραμπάλα Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπερα, οι δικοι μου εχουν εστιατοριο και η πολη εχει αρκετα αδεσποτα με αποτελεσμα πολλες φορες να ερχονται και κοντα στο μαγαζι μας. Μου εδωσαν την ιδεα για να αγορασω ενα μηχανημα που εκπεμπει ηχους για να διωχνει τα σκυλια. Δεν ξερω που και πως να το ψαξω. Καμια ιδεα? Θελω να ακουγεται σιγουρα στα 6+ μετρα. τελικά από αδέσποτα μόνο τα σκυλιά σας ενοχλούν;
Dannie Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Εμενα δεν με ενοχλουν τα σκυλια και ποτε δεν αντιμετωπισα και προβλημα μαζι τους πιο πολυ με ενοχλει που καποιοι καταπατουν τα πεζοδρομια για να βαζουν τραπεζακια και ψηνουν και ριχνουν λιποι στην σχαρα για κανουν τον κοσμο να λιγουρευτει και ειδικα οταν εχουν σερβιτορους και βρωμοκοπανε ιδρωτιλα(και πολλα αλλα). 2
anwnymh29 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Σε ενα μαγαζι στο μοναστηρακι ταιζα μια γατουλα , δεν ειχα προβλημα αλλα τελος παντων δεν ειναι και ωραιο αυτο για το μαγαζι ,την ιδια μερα θελοντας να παμε να πιουμε μια μπυριτσα στου Ψυρρη ηταν 2-3 γατες που καθοντουσαν πανω στα τραπεζια , αυτο με απωθησε και δεν εκατσα στο μαγαζι αυτο. (πηγα λιγο παρακατω οπου μια σερβιτορα μου εριξε 2 ποτηρια νερο πανω μου καταλαθος λολ δεν ηταν η μερα μου). Με τα σκυλια παλι , οταν ειναι πολλα ψιλοτρεμεις . Θυμαμαι παλι ενα περιστατικο στο νησι μου που ηταν καμια δεκαρια σκυλοι εξω απο το μαγαζι και επαιρναν στο κατοπι οσους εφευγαν..δεν ειναι ωραιο οσα φιλοζωικα αισθηματα και αν εχουμε. Σαφως δεν τους κανουμε κακο..επικοινωνουμε ομως με τον εκαστοτε δημο που δεν θα κανει τιποτα
AntiCambeR Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Τα αδέσποτα είναι αποτέλεσμα των ανθρώπων απο τις ανεξέλεγκτες γέννες.Το κράτος αν ενδιαφερόταν πραγματικά θα ειχε βάλει μάθημα σχετικό απο το δημοτικό για να συνειδητοποιούν τα παιδιά πως θα πρέπει να αντιμετωπίζουν τα ζώα.Το αποτέλεσμα θα ήταν να έχουμε ελάχιστα περιστατικά βίας απέναντι στα ζώα.Επίσης αν παρείχε χρήματα για στειρώσεις και εμβόλια,τα αδέσποτα θα ήταν ελάχιστα. Οσους σας ενοχλούν τα σκυλιά σκεφτείτε οτι υπεύθυνοι είναι αυτοί που τα ζευγαρώνουν η τα παρατάνε,τα σκυλιά δεν έχουν ευθύνη.Ζητήστε εξηγήσεις απο τους ανεύθυνους ανθρώπους και απο το διεφθαρμένο κράτος που "τρώγονται" εκατομμύρια €. Θα χρειαστούμε αρκετά χρόνια ακόμη για να έχουμε μια στοιχειώδη παιδεία,τώρα είμαστε χρόνια πίσω.Δεν είναι θέμα μόρφωσης μόνο αλλά θέμα νοοτροπίας. Σε άλλα κράτη μια χαρά συμμορφώνονται που έχουν αυστηρότερους νόμους,εδώ θεωρούμε παράλογο το σωστό και πρέπει να λέμε τα αυτονόητα. 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις