Προς το περιεχόμενο

xbox live

skyline147

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γνωριζει κανενας που μπορω να βρω το μηχανημα για το χbox live;εψαξα στο πασαλιμανι,καμινια,αιγαλεω και πειραια και δεν βρηκα.ποσο κανει αυτο;στο σπιτι μου εχω SDSL γραμμη.ρωτησα την microsoft kai ακομα περιμενω απαντηση για αυτο το θεμα.σας παρακαλω βοηθειστε με. το xbox που εχω ειναι παλιο και δεν εχει το live μεσα του.

Δημοσ.

erwthsh sxetikh-asxeth:to xbox sou einai tsiparismeno?an einai pane peripato ta live pou zhtas ektos an exeis swith gia to mod chip!tespa,psa3e kalytera se kana tutorial px xbox-scene gia na vreis oti plhrofories gia to live 8es!egw dystyxws de 3erw kati gia na se voh8hsw gia to live..kalo psa3imo.

Δημοσ.

Δεν έχει κάμιά σημασία αν είναι παλιό ή καινούργιο.

Κανένα xbox δεν περιλαμβάνει το live.

Στο εξωτερικό πουλιέται ώς επιπλέον πακέτο και ονομάζεται xbox live starter kit.

Αυτό το kit μπορείς να το παραγγείλης από εξωτερικό.

Το θέμα είναι ότι εφόσον δεν υπάρχουν επίσιμοι server στην Ελλάδα,θα πρέπει να συνδεθείς σε κάποιο server του εξωτερικού.

Εδώ δυστυχώς υπάρχουν τα εξής ερωτήματα?

Σε ποιον θα πληρώνεις την συνδρομή που απαιτείται?

Ποιο είναι το ακριβές κόστος για να μπορέσες να συνδεθείς σε κάποιον από αυτούς τους servers οι οποίοι υπάρχουν αποκλειστικά καi μόνο για το xbox live.

Μην περιμένεις απάντηση από Microsoft Hellas.Σου λένε ότι δεν υποστηρίζεται στην Ελλάδα και τέλος.Βασικά δεν ξέρουν.

Δημοσ.

skyline147

Δεν κάνω λάθος.

Αυτό που έχει πάρει ο φίλος σου(πάντα μιλάμε για Ελληνική αγορά),είναι η το πακέτο που έχει και τα δύο παιχνίδια μέσα(HALO+MIDTOWN MADDNESS III).

Μέσα σε αυτό το πακέτο υπάρχει και μια μηνιαία συνδρομή στο xbox live.

Επιμένω ότι εκτός από την συνδρομή πρέπει να αγοράσεις και το xbox live starter kit(το οποίο δεν διατίθεται στην Ελλάδα).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...