skyline147 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2003 γνωριζει κανενας που μπορω να βρω το μηχανημα για το χbox live;εψαξα στο πασαλιμανι,καμινια,αιγαλεω και πειραια και δεν βρηκα.ποσο κανει αυτο;στο σπιτι μου εχω SDSL γραμμη.ρωτησα την microsoft kai ακομα περιμενω απαντηση για αυτο το θεμα.σας παρακαλω βοηθειστε με. το xbox που εχω ειναι παλιο και δεν εχει το live μεσα του.
Icecut Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2003 erwthsh sxetikh-asxeth:to xbox sou einai tsiparismeno?an einai pane peripato ta live pou zhtas ektos an exeis swith gia to mod chip!tespa,psa3e kalytera se kana tutorial px xbox-scene gia na vreis oti plhrofories gia to live 8es!egw dystyxws de 3erw kati gia na se voh8hsw gia to live..kalo psa3imo.
skyline147 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2003 δοκιμασα τα παντα αλλα τιποτα απο αυτα δεν εγινε,παντως σε ευχαριστω.
myrmidon Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2003 Δεν έχει κάμιά σημασία αν είναι παλιό ή καινούργιο. Κανένα xbox δεν περιλαμβάνει το live. Στο εξωτερικό πουλιέται ώς επιπλέον πακέτο και ονομάζεται xbox live starter kit. Αυτό το kit μπορείς να το παραγγείλης από εξωτερικό. Το θέμα είναι ότι εφόσον δεν υπάρχουν επίσιμοι server στην Ελλάδα,θα πρέπει να συνδεθείς σε κάποιο server του εξωτερικού. Εδώ δυστυχώς υπάρχουν τα εξής ερωτήματα? Σε ποιον θα πληρώνεις την συνδρομή που απαιτείται? Ποιο είναι το ακριβές κόστος για να μπορέσες να συνδεθείς σε κάποιον από αυτούς τους servers οι οποίοι υπάρχουν αποκλειστικά καi μόνο για το xbox live. Μην περιμένεις απάντηση από Microsoft Hellas.Σου λένε ότι δεν υποστηρίζεται στην Ελλάδα και τέλος.Βασικά δεν ξέρουν.
skyline147 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2003 myrmidon, κανεις μεγαλο λαθος επειδη ενας φιλος μου πηρε xbox που εχει μεσα το live.
Dark_son20 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2003 emena twra i microsoft giati mou eipe oti stin ellada live tha doume meta to 2004....?
skyline147 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2003 Dark_son20, (emena twra i microsoft giati mou eipe oti stin ellada live tha doume meta to 2004....?) επειδη δεν γνωριζουν ακριβως τιποτα.
myrmidon Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2003 skyline147 Δεν κάνω λάθος. Αυτό που έχει πάρει ο φίλος σου(πάντα μιλάμε για Ελληνική αγορά),είναι η το πακέτο που έχει και τα δύο παιχνίδια μέσα(HALO+MIDTOWN MADDNESS III). Μέσα σε αυτό το πακέτο υπάρχει και μια μηνιαία συνδρομή στο xbox live. Επιμένω ότι εκτός από την συνδρομή πρέπει να αγοράσεις και το xbox live starter kit(το οποίο δεν διατίθεται στην Ελλάδα).
theoritikos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 Κάνετε λάθος. Το xbox live starter kit, μπορείτε να το παραγγείλετε απο το http://www.redline.gr , αλλά το πακέτο δεν θα έχει την Ελλάδα όταν θα πας να κάνεις ενεργοποίηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.