Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Θα προβώ σύντομα σε αγορά κλιματιστικού για σπίτι 80 τ.μ. περίπου.Μου συνέστησαν να αγοράσω 24άρι για να κάνει δουλειά σε όλο το σπίτι.Επίσης  μου προτίναν απο μάρκες τα GREE και μετά τα Mitsubishi (τιμές 900+ ευρώ).Θα ήθελα να μου πείτε απόψεις για τις 2 αυτές μάρκες,καθώς και το τμήμα υποστήριξης αυτών αν έχει κάποιος εμπειρία επί του θέματος.Ευχαριστώ

Δημοσ.

Μου συνέστησαν να αγοράσω 24άρι για να κάνει δουλειά σε όλο το σπίτι.

ένα μηχάνημα δεν μπορεί να κλιματίζει διαφορετικούς χώρους και η ισχύ του δεν συνάρτηση του εμβαδού που κλιματίζεται

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε μου το έχω διαβάσει το παραπάνω που παραθέτεις.Απλά θα ήθελα και κάποιες γνώμες πιο πρόσφατες...

Οκ.. Δεν λες για τι το θες.. Δεν λες την διαμορφωση του σπιτιου.. Τα 80τμ προφανως ειναι ενιαιος χωρος..!!!???

Επισης δεν λες τις απωλειες σου..

Με τον τροπο που τα γραφεις δειχνεις οτι δεν γνωριζεις..

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Θα προβώ σύντομα σε αγορά κλιματιστικού για σπίτι 80 τ.μ. περίπου.Μου συνέστησαν να αγοράσω 24άρι για να κάνει δουλειά σε όλο το σπίτι.Επίσης  μου προτίναν απο μάρκες τα GREE και μετά τα Mitsubishi (τιμές 900+ ευρώ).Θα ήθελα να μου πείτε απόψεις για τις 2 αυτές μάρκες,καθώς και το τμήμα υποστήριξης αυτών αν έχει κάποιος εμπειρία επί του θέματος.Ευχαριστώ

Περιμένεις να κλιματίσεις 80 τ.μ χώρο έστω και ενιαίος με ΜΟΝΟ ένα 24άρι ; !!! ???? :confused:  Εκτός και αν έχεις κανα σύγχρονο σπίτι με τριπλα ενεργειακά κουφώματα με θερμοδιακοπή και κάποια μόνωση EPS με 20 cm πάχος και μελετη θερμογεφυρών !!!!

Για την Gree είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής κλιματιστικών στο κόσμο .

Αλλά δεν σου προτείνω Gree. Σου προτείνω καλύτερα inventor που είναι της Gree με καλύτερο value for money . 

Μίλα με ψυκτικό να σου πεί πόσα κλιματιστικά χρειάζεσαι για τον χώρο σου . Με ένα 24άρι ΞΕΧΝΑ ΤΟ ΑΠΛΑ !!!

Εκτός  αν ισχύουν οι προδιαγραφές που είπα πιο πάνω ή αντίστοιχες . 

Όταν ο ψυκτικός δεί τον χώρο σου (ή κάποιος μηχανολόγος) και ξέρεις πόσα κλιματιστικά θες και πόσα btu τότε πες μας και budget να σου πούμε μοντέλα .

Ποιος σου είπε ότι ένα ολόκληρο σπίτι με ένα 24άρι θα το καλύπτεις ; !!!!!! 

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Καταρχήν προφανώς για να ρωτάω εδώ μέσα πάει να πεί οτι δεν γνωρίζω ούτε για μονώσεις EPS ούτε για θερμογέφυρες ούτε για τίποτα τέτοιο.Διότι αν γνώριζα δεν θα ρωτούσα.Πάμε στα χαρακτηριστικά του σπιτιού τώρα.Το σπίτι είναι ενιαίος χώρος παρακαλώ,ανώγειο (που σημαίνει οτι παραμένει σχετικά δροσερό σε σύγκριση με άλλους ορόφους ),η οικοδομή είναι μεν παλιά αλλά τα κουφώματα αλλάχτηκαν πρόσφατα.Αυτά για το σπίτι.Να παραθέσω απλά οτι στο σπίτι της κουνιάδας μου με παρόμοια τετραγωνικά αλλά σαφώς νεότερη οικοδομή οι 3 χώροι απο τους 4 ψύχονται επαρκώς με ένα 18αρι.Όποτε επανέρχομαι στο ερώτημα ποια μάρκα απο τις 2 θα θεωρούσατε καλύτερη??

Δημοσ.

Μου φαινεται δυσκολο να καλυψεις χωρο 80 τμ με ενα 24αρι οποτε ρωτα καποιον που ασχολειται με κλιματιστικα.Η μιτσουμπισι ναι ειναι κορυφαια στο χωρο αλλα και ακριβη ταυτοχρονα.Για inventor και γω εχω ακουσει καλα λογια και σε λογικες τιμες.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Καταρχήν προφανώς για να ρωτάω εδώ μέσα πάει να πεί οτι δεν γνωρίζω ούτε για μονώσεις EPS ούτε για θερμογέφυρες ούτε για τίποτα τέτοιο.Διότι αν γνώριζα δεν θα ρωτούσα.Πάμε στα χαρακτηριστικά του σπιτιού τώρα.Το σπίτι είναι ενιαίος χώρος παρακαλώ,ανώγειο (που σημαίνει οτι παραμένει σχετικά δροσερό σε σύγκριση με άλλους ορόφους ),η οικοδομή είναι μεν παλιά αλλά τα κουφώματα αλλάχτηκαν πρόσφατα.Αυτά για το σπίτι.Να παραθέσω απλά οτι στο σπίτι της κουνιάδας μου με παρόμοια τετραγωνικά αλλά σαφώς νεότερη οικοδομή οι 3 χώροι απο τους 4 ψύχονται επαρκώς με ένα 18αρι.Όποτε επανέρχομαι στο ερώτημα ποια μάρκα απο τις 2 θα θεωρούσατε καλύτερη??

Mεταξύ Gree και Mitsu προτείνω Gree. όμως επιμένω να πάρεις inventor . Καλύτερο χαρακτηριστικά και καταναλώσεις στα ίδια χρήματα ή και φθηνότερα απο τις άλλες 2 εταιρίες.

Όπως σου είπα . Το χώρο σου πρέπει να τον δει ψυκτικός ή μηχανολόγος καινα σου πει πόσα κλιματιστικά χρειάζεσαι και τι μεγέθους .

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...